Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amiről beszélsz millás tételek, teljesen reális egy 200 ezres moci felújításához megvenni őket
Jaja.nagy levegő aztán hajrá

Csak spec cuccal tudod rendesen belőni a nyomást, sima kerékfújó cuccal kizárt, hogy pontosra sikerüljön.
De persze tudom, hogy ezt is feleslegesen írtam le ...
ez jo sztori, mondjuk ha már igy egyénileg kideritették hogy ki az hol lakik stb akkor anyi eszük tényleg lehetett volna hogy az utcán kapják el őket, máris nem lenne magánlak sértés, és ha van elég saját tanu akkor a testi sértés sem állna meg mert önvédelem volt, mindenki látta hogy kést rántott, simán megvédte magát miközben követelte vissza a saját jussát...
mondjuk a tek-esek ingyé megcsinálták volna ezt, felesleges volt berontani...

csak gondolom dolgozott az ismerősben az adrenalin, és frissiben rájuk tört, pedig az önbiráskodást elég keményen büntetik...
ha nyominger lennék, akkor ott a cégnél kezdeném a vizsgálodást, nyilvántartás elő, hány auto vizsgázott annál a bizonyos cégnél, abbol van-e olyan ami eltünt, ki fér hozzá a kulcsokhoz, esetleg van-e valakinek banki adossága elcsoszása, ilyesmi, stb

mondjuk a nyomingerek pont leszarják a lopott kocsikat...
Azt a sztorit már le sem merem írni h a kétes anyagi jövedelemből élő roma szembe szomszédom aki mellesleg a szomszédokkal tisztelettudó és rende(de most komolyan) fogvatartott és bántalmazott egy szintén roma származású hölgyet,azzal zsarolta hogy elmehet de nem viheti magával a gyerekét,a házban lakó öreg cigánynak ágyba kellet vinnie a reggelit,az öreg teherbe is ejtette többször is, úgy bántak vele mint egy kutyával.Aztán amikor lett elég bátorsága a rendőrség segítségét kérte,több de inkább kevesebb sikerrel,ezek élből ugye mindent tagadnak.De vígan üldögélnek kiöltözve öltönybe az udvaon hétköznap
délelőtt mint a kiskirályok mert ugye dolgozni 1iket se láttam csak azt hogy jobbnál jobb verdákkal baszatja amit persze lizingel a parasztja...

A legszebb az egészben ami sokat elárul a roma nők inteligenciájáról hogy nemrég a házuk elött zokogva kérte öket fogadják vissza mert éhen hal a gyerekével az
utcán azok meg úgy elhajtották mint a büdös szart
basszus....

vannak ezek az autóvadasz cégek....hátha fennakad a verda.
Szia,egy barátomnak az udvarról lopták el a régi volvo s 40 esét.felnyomták a lakást ott volt a slusszkulcs....bejelentette stb nem történt semmi.Persze ők mindent megtettek
A srác körbejárta a környéken azokat akikről tudta h autolopással foglalkoznak/tak
Nem derített ki semmit,de tudta h környékbeliek mivel bivajbasznádról nem mennek kurva messze autót lopni...Lényeg a lényeg 2 hét után a haverja látta ürömön az autót más rendszámmal.követte egy ürömi lakásig és hívta a sértettet,odaérvén rájuktörtek, darabokra verték őket, de úgy isten igazából és lement a rendőrségre a kocsival amit maga szerzett vissza amíg a yard talán még a papírmunkával se végzett.Azóta megy a huza vona magánlaksértés testi sértés stb.Szóval nem mindíg kapják ám szét a szajrét.Vannak olyan gyökerek akik lásd a barátom esete akik racingelnek vele .hihetetlen de igaz.Csak azért írtam le mert nagyon ide vág és mindíg van remény,remélem megkerül az autó!Szia
köszi , lányaim felrakták már
Nyomd fel facebookra. Az sok embrnek segített màr.
a páromnak a cégénél volt két napja vizsgázni a kocsi hmm még friss vizsga is
igen be van jelentve
semmi kamera
kocsiba nem volt mobil
tudom sajnos , lehet , hogy mi előbb megtaláljuk mint a rendőrség
esetleg volt-e mostanság szervizbe a kocsi, ahol pikk-pakk lemásolják a kulcsot, a cim meg ott van a forgalmiban...
rendőrség... pfff ne viccelj...
Ha így állsz neki, az nem jó, akkor biztos nincs esély!
Rengeteget számít a gondolat és az energiák, még ha hülyeségnek is gondolod.

Gondolom rendőrségen be van jelentve, van nekik egy országos rendszám figyelő rendszerük, abba kibukhat a verda.
Környéken, ahonnan elvitték, térfigyelő kamerák? Esetleg kocsiban felejtett mobil?
Esély van mindig, mennyiség attól függ, ki vitte el, s mennyire akarják megtalálni.
sajnos semmi remény , tudom !
köszönöm szépen
Köszi az infót
Igen, ez így van...elviszik, ha akarják, minden csak idő és szaktudás kérdése, de...ha van benne nyomkövető és nem számolnak vele meg tudod találni.

Illetve a másik fontos lényeg, ha egyedi lopásgátló védelem van benne, arra nem tudnak szakosodni, mint a piacon kapható ilyen-olyan védelmekre, amit megvesznek, kiismerik, aztán viszik a kocsikat, amik azzal vannak védve.
Csak egyszerű könnyen emészthető dolgokról beszéltem, ha van a kocsin egy rejtett benzincsap azt max trélerrel viszik el, mert nem fognak nekiállni keresni a csapot, bár kifigyelhetik, te hol nyitod meg, stb. A lényeg, ami nem indul be, azt nehezebben viszik el
Ennek ellenére megoldás a lopásra mindig van, csak idő és szaktudás kérdése
ráadásul ha beállitod a telefont hogy mondjuk 2 csöngés után felvegye, és kihangositva, akkor még a frászt is tudod hozni a tolvajra... ami külön főnyeremény....
neten olvastam , megosztom veletek...
egy régi használaton kivűli mobilt szovargyujto töltöre dugva fikszen beápitesz valahová, ajto oszlop, hátso ülés alá, műszerfal mőgé fel, bárhová ahol nem éri a viz, sár, ho...
persze legyen benne sim kártya 1-2 ezer ft-al, utána a szolgaltato be tudja mérni a mobilt ,50 méter pontosságal, és álltalában egy ilyen kocsit ugyis pihentetnek valahol egy darabig...
nyilván egy vérprofi azonnal bekapcsolja az autoban azt a 20 ezer ft-os zavaro kütyüt, azt nem lehet átbaszni ilyesmivel, viszont ez olcso mert mivel manapság már mindenkinek van 4-5 használaton kivűli mobil otthon a fiokban szoval egyszerű modszer nekem tetszett, akár egy ocska suzuki swift-be is be lehet rakni 10 perc alatt....
uhh.. nem irigyelek... majd nyitott szemmel járok,
A hátsó teleszkópot bicikli teleszkóp pumpával próbáld,az tud jó sok bart.
Ne nagyon reménykedj.

Dew :
Autókereskedés, dolgozói parkoló, a kereskedés minden sarkán őr, aránylag nagy forgalom. Nem igazán a puszta közepe, igaz ?
Egy hang nélkül pikk-pakk felnyomták a legújabb Bogarat és már vitték is.
köszönöm szépen