Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van egy reszbol.En leirtam azt ,hogy nekem mi valt be,mas is leirta de en mind ezeket az olajakat vegig locsoltam a valtoba.Ez nekem kesz teny es nem csak feltetelezes.Nekem a rugok is ujak a lamellak is es a lemezek is.Es ha a putoline olajjal hamar szaramegy akkor kicserelem.Nekem az a fontos ,hogy jol mukodjon.Az hogy most jovobe duvad meg vagy 2 ev mulva az nem erdekel.
Ez már az itt jelenlévők eltérő szellemi irányzatainak képviselői számára is emészthetetlen információ, ezért nem kaptál rá elfogadható választ.

De leírom mit gondolt erről a 3 irány jeles képviselője.

"Lyános" : Majd pont ez a fazon mondja meg nekünk a tutit, hogy mi az a szabadság meg az elnyomás, miközben több Liberátor bombázót gyártott ezeknek a diktátoroknak mint amennyi egyszerre fel tudott volna szállni...
Aztán meg jól szétbombázták velük a valódi szabadságért harcolókat, meg a biztonság kedvéért a civileket is...

Déw : Akár hihetnék is neki, de ezt még jól át kell gondolnom, hogy egyáltalán gondolhatok-e ilyesmire ...
Amúgy is már rég elhullajtotta a leveleit ez a fazon, meg az egész sztori, de azért majd átgondolom milyen indokkal mondhatta ezeket...

Ronis : Hahha, ez eddig a leggagyibb összeesküvés elmélet amivel meg akartak etetni. Egy beszélő autó, na ne nézzetek már ennyire hülyének
Ezen a viccen most én is beszartam, nem csak a kutyáim

Na jóccakát
Nem bakker,de ki is ment a fejemből teljesen... De lehet lezárom majd valamivel nem hiszem hogy patakozni fogok én ezzel
Nem minden ember, csak sokan s az sem igaz, h mindenben, ez is terület függő ki miben gondolkodik hosszú és rövid távon.
Azt is hozzá kell tenni, h a rendszerrel(pénzhiány) kényszerítve vannak egy irányra! Bár az alapját a "MOST KELL döntés" a várok még rá inkább és minőséget veszek több pénzért nem a pénzhiány befolyásolja.

A most kell valószínű abból adódik, amit múltkor írtam, hogy valós érzéseket akar megélni MOST, élni az életet MOST, nem pedig éldegélni valahogy sokáig fenntartható módon valós MOST érzések nélkül.

Számomra az a kérdés, h ez az érzés megélés honnan van bekódolva az emberbe. S vajon benne van minden élőlényben ilyen módon.
Az intelligencia nem okoz bukást, inkább a használat hiánya okozza.
Bár az is kérdés mi számít bukásnak,
mert ha onnan nézzük, h valaki intelligenciát használva hosszútávon gondolkodva kihagy egy csomó VALÓS ÉRZÉS megélést a MOSTban, akkor biza az a bukás, ha valaki használja a fejét és nem érez MOST, hanem úgy dönt hosszútávon ez nem jó cselekedet, nem teszi meg és kihagyja.

Az ÉRZÉS MEGÉLÉS, azaz amit az elme döntési algoritmusa diktál sokszor ellentmondásba kerül az intelligenciával!
Persze ha valaki egyáltalán eljut odáig, h használja a fejét.

Sikerült szerezni már a légszűrőház aljára gumit?
Nincs ebben semmi ellentmondás!
Csakis nézőpont kérdése a dolog, mit veszel ellentmondásnak és mit nem
Ha azt mondom a fehér a jó és a fekete rossz, majd azt mondom a fekete a jó és a fehér a rossz ez nem ellentmondás.
Csak annak aki úgy gondolja, hogy egyetlen igazság létezik csak
Szerintem a valóság közelebb áll ehhez:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Részben igazad van, mert nem tudom ki vagy, csak azt látom, hogy még magadtól is kivagy
A kritikát pedig azért nem viseled jól mert be vagy képzelve.
Nem kell kiakadni azon, hogy próbálom megragadni a lényeget és nem pedig mellé beszélni, elhiheted, hogy magammal szemben sokkal szigorúbb vagyok. Amit kifelé mutatok mások fele az csak a jéghegy hegye, és aki nem csajos jellemű az nem akad ki ilyeneken.
Dévben ez szimpatikus, hogy nem hisztizik minden apróságon mint ahogy a nagy átlag.
Ha kettőnk közül valamelyikünk el van tévedve a másikkal kapcsolatban akkor az nem én vagyok! Ha kicsit is a dolgok mögé látnál, akkor felfognád, hogy az esetek többségében akkor is segítek amikor ti azt basztatásnak fogjátok fel...
Én eddig mindenkitől tudtam tanulni akivel pár mondatnál többet vitáztam, max ha nagyon hülye akkor rá hagyom. Szóval a hibát máshol keresd

Hosszútávon gondolkodom ezen témakörben

Egyébként nehogy azt gondold, hogy másként élek/döntök mint bárki más, egyenlőre csak gondolkodom
Pl RMX, nem lett semmivel jobb mint első összerakásra(na jó leszámítva a kuplungot), csak most már tudom mitől "szar"
Dew szólj behangolom neked Tudod a KTM is mindig tökéletes volt
Estét!

RMX újra szól, kakukk kiköltözött belőle, nem hallani a csilinget, RGO a kuplung nyaldosás meg a kevés olaj miatt hallható fogaskerék volt, a hajtókart nem hallani.

Viszont karburálni azt kell a téli hangoláshoz már meleg van, kissé dús a keverék alul.
Van még mit csinálni rajta ezen kívül is
Mr. Henry Ford, egy 1921. február 17-én, a New York-i Worldben megjelent interjúban a "Cion bölcseinek jegyzőkönyvei"-ről tömören és meggyőzően kifejtette:
"Az egyetlen nyilatkozat, amit a Jegyzőkönyvekről hajlandó vagyok közzétenni az, hogy ezek összhangban vannak a fejleményekkel. Tizenhat évesek, és mindvégig összhangban voltak a világhelyzettel egészen mostanáig. Most is összhangban vannak:"

Sajnos azóta is.............
Mind a tízet,nem csak a matatót!
de a cuplungulus ujját
Itt aki mindent tud,az én vagyok! Aki meg nem hiszi,annak eltöretem az ujjait!
de vudubaba legyen nálad
na megyek megnézek egy két összeskűvős videot, hogy megvilágosodjak...
janek, te nagyon tévedsz velem kapcsolatban, sosem gondoltam magamrol azt hogy ÉN mindent tudok... sőt ...

csak én veled ellentétben nem nyalom be első blindre ezt a sok összeesküvéselméletesszarságot... mert magasrol leszarom....
vicces hogy az az egész irásomból enyit tudtál leszűrni, talán probáld meg mégegyszer elolvasni hátha többet megértesz belőle, bár tudom hogy mindentudo fanatikusokal vitatkozni neten kb olyan mintha saját magamat rugnám tökön a tükör elött...

az hogy te ebbe kapaszkodsz legyen a te bajod... ki vagyok én hogy fényt hozzak a te minden tudo fejedbe... mondjuk elég szánalmasnak tartom ahogy embereket a neten keresztül leszollogatsz, minősitesz, rögtön felálitasz rola ilyen olyan képet...nyilván a te világ képedhez kell ez a mindentudo lenézősdi...
minden ember rövid távon gondolkozik... senkit nem érdekel az a tény hogy a legkönnyebben kitermelhető arab olaj mezők kb 25 év mulva teljesen kifogynak,
senkit nem érdekel hogy az unokái mit fognak kezdeni abban a széjjel cseszett világban amit örökölnek, mindenkit csak az érdekel neki legyen szép ujj ktm-je, meg kocsija, háza palotája , de most rögtön...
közben az emberi kapcsolatok egyre jobban a béka segge alá kerülnek, az értékrend az mid van ...
ez a folyamat saját magát fogja megállitani, és az fájni fog az emberiségnek...

de ha még tovább gondoljuk a dolgot ,számomra az a kérdés hogy azok a kevesek akik tulélik eldugott félre eső helyeken azok mennyire fognak tanulni az elkövetett hibákból, vagy a folyamat újra indul...

az emberi faj bukását ugyan az fogja okozni mint aminek a kiemelkedését köszönheti... az inteligencia...
Szerintem meg azért nyihog mert elfáradt!
Pl. én is ha fáradt vagyok nyihogok
Figyu, először pártokkal foglalkozol, meg választásokkal, aztán meg írod, hogy ezek mind lényegtelenek, mert csak "levelek" a fán.
Először talán magaddal kellene megbeszélned ezeket az ellentmondásokat, aztán talán lehet tovább lépni ...
Zari itt a címük ez lemaradt http://alu-forr.hu/hu/
ja bocs szolok neki hogy cseréljen
Dewidke van rmx-es bugyid?
tos ez Dew-nek nem jó Nem RMX bugyi van a csajon!
És persze te vagy az az ember aki megmondja ki a megmondóember
Épp ezt írtam nemrég, hogy ahhoz kell nagyon hülyének lenni, hogy ne vegye észre valaki, hogy ami új elméletet hall az beillik a valóságba, vagy nem... Itt pedig tényeket és összefüggéseket tárnak elénk, senki nem mondta meg rajtad kívül a tutit.
Ez a legrosszabb, mikor valaki elhiszi magáról, hogy ő már akkora penge, hogy nem lehet átverni.
Bevallom engem sikerült átverned mikor pár értelmes hsz-ból általánosítottam, hogy értelmesen gondolkodó pali lehetsz. Asszem volt az a szólásod, hogy "a legfontosabb védőfelszerelés az agy". Ez tetszett, és értem a mondanivalóját, de sose gondoltam volna, hogy arra írod, hogy te védőfelszerelés nélkül motorozol
A lényeg az összefüggéseket meglátni, de ha még egy nyomorult kéttét mecvhanikával sem bírtok akkor mit akartok?
Írhattam volna én is a kuplung nyihogásra, hogy összeesküdött a Gas, de marhaság, mindennek oka van, amit meg lehet indokolni. Csak kérdés, hogy aki nem képes felfogni bonyolultabb dolgokat, annak minek indokolni? Miből fogja eldönteni mi az igaz, ha nem képes felfogni az egészet?