Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma reggeli motto....
.jó lyó tudom..a nem olajtévé nevű srác...
jó reggelt..

bontós?ez + mi?
hát izé..valaki tolja a motort...

ez amúhy hihetetlen..dee ebből az esőből a hegybe.. a sárhegybe ..egy deka sem jutott .
a csapadékradarig le kell görditeni az oladalt és ott látszik.. szépen az alföld végén megáll az eső..és kikerüli a hegyet...
http://koponyeg.hu/t/Szeged

de közbe meg goldentút csak azt látja hogy it esik és marha nagy a sár...de nem baj.. remélem akkor a csapat felmegymegent..izébe szombaton...de ott meg tényleg sok eső esiksz
vagy...megent átszervezik..pont akkora mikor én nem érek rá
bontós arra kérlek nem szevezzétek a menetet másik napra...és ne is maradjunk itthon két csepp miatt .
SAjna csak így megy NÉZD A VIDIT 4:58 - 5:00-ig MI EZ? KI EZ?http://www.youtube.com/watch?f...
Sajnos van a videoban 1 részlet amit kifotóztam rólad ,de nem tudom beilleszteni! Kár!
ZSÍR! EZ + MI?
Aztán ezzel is direkt defektet kapnál?
Na mivan bélák? Befejeződött a kukiösszemérő verseny?
bakkler..ezek eltŰntek...
igy nem jó titokolvasni..írlyatok valamit hogy legyen mit olvasni
mekkora szívatás nagy tv-vel... mondjuk valoszinű ezt bárki befalná.

http://www.youtube.com/watch?v...
el... 0620 387-7107
jo ez a "tedd vagy netezzz..de ne próbáld" a billentyű jedi
El is adod ?
mint a gazdája...

dejot kapirgáltam a kisbiciglivel...

egyedi
ja bontós mondta hogy azt mondta.. jó hogy nem voltam ott mert megent az lett volna mint vidiken a zarándban..... a videó ugy kezdődik hogy rámegy az sx 525 re ami egyedül árválkodik a domb tetőn egy fának dőlve..és megyek le vidizem az összes parasztot amint küzd .mÚÚhahaha nyíhahaha
mert én soha sehol nem jutok fel ahol nehéz

golden mondta hogy kafi minden ,de volt olyan érzése kétszer is hogy leszopatnád öket..mert mondt afüszi is meg a többi hogy itt még soha nem mentünk fel ..meg erre sesem szoktunk..de megpróbáljuk erre én azt moindom amit az öreg dzsedi mondot hulk-kHÓgen..tedd vagy netezzz..de ne próbáld

amúgy csak azért nagy a pofám mertt tudom.. én ott csúnyán 20 perc után visszakullogok a kocsihoz és magamba rodskadva sírok..még vissza nem értek

freen háló király..
megvan..
bontós is adott.. az is király.. az nagyon jó a venti mögé...
csak a multkor ugyan ott ahol ezt ő vette nem voolt csak 11 háló ..ez meg 6os ami maga a tsoda
látod gondoltam rád, nem kértél és kaptál. (hálót)

figy Bontos tényleg jo volt de ott elvérzett a feljáron sajna (picsa volt)
de ezt csak neked mondom.
azt is sugtak te fel sem jöttél volna, bontos már kezdte hogy na menjunk le mert nem birt már várni Otika lent flexelt, erre mondta GGaki nem nem mindenkit megvarunk, de az nagy arcon csapás lett volna ha 45 perc várakozás utan le megyünk...
szegény...
az ugy ahogy mondod.. hátul meg a mitas extrem...ennyi

ron a motorod kiválló..igazi seggrakatta

zsir üzeni bontós legközelebb elkapja a tököd...illetve a mikiegeres feljárót mlért hagyta ki a fele banda..ha valak ifelmenyg mennye nfel mindenki...nEEm? meg azt is mondta...hogy küldtél ..izéhálót ...még nem kaptam meg de mondta bonti hogy ott van ..köszönöm.

én meg voltam goldennél és neki is van ventije..ami működik is..mert mondom voltam goldennél...
ő meg cserébe adott 26 labdát a első gumimba..monodm az úly mitással mennek a labdák.. a ktm fórumon épp kioktattam valakit hogy ottó mondta a 25 darab kell. a srác meg 30at rakott be.. mondom akkor ...
erre ottó adott 26ot..és nekem még négy hiányzik. ..
még jó hogy a vntit nem úg csináltam meg hogy a4-5 szál drótból egyet kifelejtek...mert akkor az úgy van mint ez ..használ6atlan..de majd ad ha megint bemegyek.. de hát most szerelném a gumit..
nyugi en lemegyek érte, ne küld. ! toljal mar fel rola képet mert meg örülök érte, abba a kis szarosban van tüz és nem kevés.
megy...
s marad vagy megy ? nekem nem adod oda...
ez kemény harc lehetett...

kis ronis itthon van még, nagyon ördög , szeretni valo... imádom..
Piatranemat
http://www.youtube.com/watch?v...

wade young EF08 (sarga csik a gumin) jellemző rá... MITASRA.