Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

figy azon a feljaron eddig mindig a sorrend

1.- S.K. pirellivel scorpion
2.- zsirferi riga
3.- többiek

es most tudjatok, higyetek el s.k nak mindegy..

de lesz ilyen hisztire lehetöség ha kéritek van meg 3-4 ilyen hely csak nem 1 óra hanem mondjuk csak 30 perc. itt kozelben
tokodon tudok 1 oras hsiztitt

szoval szerintem az a masodik hely ott volt.
nyomn lehetet menni csak félre kellet menni belole 10-20 centit és fogott.
ZSÍr! A muz sajnos már nincsmeg mert 2 dbvolt 1-et eladtak vkinek a másikat meg otto magának vette meg, de a katonai táskát most megyek megnézni és ha olyan és jó árban van megveszem, ha más az ár hívlak telón!
S.K. sajnos annak a feljárónak a szópó részét kicsalta , kb. 20m-re jobbról ment fel és ott kicsit más volt a talaj,ezért is lett 2-ik, de szerintem azzal a kopott gumival és a jó technikával is cumira futott volna abban a nyomban mint a többiek! Félre ne értsd ZSíR qva jól megy S.K. csak hangsúlyozom nem ott jött ahol mi ezért nem is tudjuk meg haogy azzal a gumival valójában hanyadik lett volna
nem te hülle a S.K a star. mert jo a technikája és ezt le is irtam.

a michelin nekem is volt és egy fos. sehol nem jo csak sárban.
Ha S.K. kopott Michelinnel ért fel másodiknak, akkor a Michelin a sztár !
Szasztok!
Múlt héten voltunk mi is egy 3naposat erdélybe, ami valójában 5nap volt mert 2utazás.
Zeteváron volt a szállásunk, innen mentünk mindenfelé.
Jaxy! Mentünk a hargita12 nyomvonalán is, elég komoly terep kiveszi a zsírt rendesen. Nem is értem hogy lehet 12órát menni rajta, brutál köves szakaszok vannak. Voltunk hargitafürdőn a baluparkban is onnan fordultunk vissza.
A Geréb Domi vezetett minket mind3napon biztos ismerős neked a neve. Erzbergen is szokott indulni.
hály.
csak hogy lássunk nem csak a románbarátaink tudják egymásra dobálni a vasakat
http://youtu.be/PZoLml_nYZY
kondis .. ez a torpanásos dolog valoban beállitási baj lehet, valoszínű a karbi...
egy hozzáértő beállitja semmi perc alatt...
esős reggelt
de tudjuk..és már zsir is képben van hogy az a jövőhétvége amiről beszél hogy jó neki..
ami nekünk is.
Köszi!
ez qva jó! azt sem tudjátok ki kivel mikor hol meddig miért hogy
Full kész vagytok
bakker.. a számokkal azért képbe hoztuk 1mást
kovetkezo nem az az utanni almas hiszti 26-27-28-29
ennyi.
akkor azok a számok amik a jövő 7 végére én irtam..az 27-29-28(péntek vasárnap szombat )
az akkor akkor az akkor lyaú?
ujra most e hétvége nem jo a, almás hisztire megyek.
de mire..a riga gumira .
te tökre nem vagy képben naptárilag .. a most 7vége...21-22
arra mopndtad hogy nem jó..de a következő ..aza a jövő hétvége....
az meg 27-28-29(p-sz-v) akkor mennénk mi...azt mondtad neked jó...
na most akkor neked az sem jó?

illetve lehet hogy a madzsar nyelvel nem vagy tisztában a sok venezelylai szókapcsolatok miatt...
magyarba na jövő hétvége..az nem azt jelenti hogy ma 7fő van..és ami jön 7vége..az a jövö..azaz jövő hétvége
magyar úgy loguikázik hogy az azon a 7végén lévpő 7vége az az ehét vége..és a következő héten van a jövő hétvége... kicsit furcsa hogy a j9övő hétvége előtt van egymásik 7vége..az ehét vége.. de most már akkor érted?
dátumot irol..lyobban lyárunk
zsir jovo hetvege nem jo nekem biztos
utána Almás kutya.
igen keresd gasgas akost
a 70 5849636
Hello Gas Gas brigád! Segítsetek nekem! Valamiért szeretem a különlegesebb motor fajtákat és nem igazán tartok tőlük. Volt egy Bergem is és soha nem volt vele bajom. Szemezgetek az EC300 modellel. Találtam egyet egész jó áron, bár aggasztó a hirdetés! aprod.hu/hirdetes/gas-gas-ec-300-aron-alul-ID1pKMn.html#3a12545f12 A tulaj elmondta, hogy power nyitás előtt mindig megtorpan a motor és utána indul meg. Szerintem membrán gond lehet, de nem vagyok nagy szakértő. Szóval vélemény? Nem akarok pórul járni a vásárlás után plusz sok költséggel. Esetleg valakinek ismerős a motor? Az évjáratnak vannak gyengeségei, vagy egyedi jellemzője. Ha itt nem szerzek be infot akkor sehonnan. Úgy látom jó csapat vagytok az irományok alapján, nem szeretnék egy rossz vásárlás miatt Gas Gas utáló lenni! :-D Ezért HELP! Előre is köszönöm srácok!