Zsír fiam mi lesz? Akkor jöttök? A pöri adag miatt kérdem csak . Tisztelj + a jelenléteddel ha tudsz , ha a család miatt nem tudsz jönni megértelek. Más kibúvó nix!
lya ze igy van.. akkor hozol olyan pörgöltet oszt ahog mondtad.. feltúrbózzuk bogrács gulácsnak...és az akkor tényleg gyporsan kész va.az amig a krumpli megfő.. és már kész is..
hú de vár-rom már
csipetke...kumpri...meg borgonya... meg babis...
bakker úg bezabálunk mint atom .ert viszek pihepuha fehér kenyeret..ami köztudottan nem táplál és még fogyaszt is
viszont olyan érzést ad hogy .mindlyárt ide izélek
A jó gulyás alapja a pörkölt! Felöntjük vízzel 1 kis krumpli, bab, csipetke, + zöldségek és a legkirályabb gulyás készen is van! Én tudok ilyet! Annyit csinálunk hogy zsír és csapata is ha jön nekik is jusson
ez csak a duma..nem voltam ott nem tud6Óhm
de azért ..thnx
várom a 7végét és készülök..csinálhatiung valami gulyást mint a múltkor persze nem marhából... vinnék sertést meg csirkét krumpli meg zöldség bele..füstölt csülökkele.. 2 óra alatt össze is rottyantom ..ha akarjátok..ha mege nbem lesz közös főzés..főzök magamnak..lyátszóteret. .
hagymás babbal...nyamnyam
lya fűszer száma írod..nulla6 kilencven..várly nézem tovább
csak azért kérd. fűszert mizu vele, hogy mit érez így másnap. Tudod ez olyan mikor hulla részegre iszod magad és jön a másnap. Na az a másnap néha szarabb mint az aznap Ugyhogy csak az érdekelt volna melyik nap volt neki a szarabb a tegnapi vagy a mai
ÁÁÁ
most már geci mód sajnálom hogy lemaradtam erről...de ez van...
ahogy az öreg jedi lyoda is mondta a kis lúkénak..
tedd ...vagy netezz. . .
majd legközelebb...
alig várom a 7 végét...a kempignyóban sütögetünk meg minden...jaja de jó lesz...
na beszéltem robúrral...
ő is látta a kézvédőt ..és azt mondta mi az ocsmányság...
mert mit akarok én kivédeni egy hegyomlást...azt..mert ha neki mék a hegynek az felér egy hegyomlással
régen pl ő el sem tudta képzelni a menetet gyári 100ályrós alu kézvédő nélkül...most meg beleveri a csúfot hogy ő már csak lepkézik...mert egyszer előreesett és majdnem eltört a keze ez miatt..és hogy ő soha többet...
mondom nekünk meg pont az van hogy ez véd meg attóül hogy ledaréálja a kezem valami illetve a szektorokat..
de ő tudja.. ő beleverte a csunyályát a szép kézvédőmbe...
én meg kiröhögöm a lepketerelőlyüket
ugyhogy robúr..kvittek vagyunk
Imádom az egész csapatot, jó a hangulat végig, mindenkit nagyon tisztelek és becsülök, nagyon jó volt veletek motorozni, sok ilyen kört szeretnénk még veletek menni ha lehet! FULL_FULL KIRÁLY VOLT
Nincs semmi gond zsír! Majdnem mindent ugyan így csináltam volna talán annyit változtattam volna hogy jobban igyekszem hogy befogjalak benneteket és nem pihengettem volna! Ráérősre vettem a figurát mert láttam hogy a többiek a faxban sem voltak és úgy voltam vele hiába érek fel hamarabb geci sokat kell várni imikéékre otira...stb. Az érkezési sorrend is jó volt ugy ahogy volt sőt azt kell hogy mondjam ennél nem is az idő és a helyezés számított hanem az hogy senki nem adta fel és nem szállt ki félúton nem hagyta rá és vért izzadva de megcsinálták! Sok olyan nevet tudnék mondani aki profi extrém endurósnak mondja magát de kiszállt volna félúton vagy hisztirohammal feladja!
ott volt a levegöben a dolog, mindenki érezte, s mindeki vagy bölcsen vagy kevésbé bölcsen lépet ugy ahogy tudott. Elözni én is tudtam volna söt sokaid 2 voltam de S.K meg Akossal (aszok) nem jo ujjat huzni mert megtudnak sértödni ha leveszed öket.
szoval örvendek ha adhtatok.
Én utolso elöttinek indultam kivancsi voltam ki mit müvel, azt láttam S.K jobbrol elöz sokat (csal) ami nem csalas itt a kikapart nyom nehezebb ám mint a friss, szoval aki nem kerülte a nyomot az szopot.
En 1x kerültem amikor levettem tanár urat de utána ö már végig utánam jött.
te Viller benne volt a levegöben am hogy mi és ki es hogy te is tudod.
az más mindenki bölcsen a helyén volt talán te nem...
füszerrel nehéz viszonyt folytatni, nagyon sértödékeny és mindig spekulal most miért is kérded miert mondod stb. jobb ha nincs kapcsolat.
szoval ö mindig ilyen, vannak jobb napjai de ö a gyenge lancszem mindig. sajan, olyan norbis de valahogy megtürödik.
szoval én nem beszélek vele. ö keresi Ákost ha jonne mocizni.
Nem tudja valaki,hogy hol lehet kapni 140/80-as rigát?
hú de vár-rom már
csipetke...kumpri...meg borgonya... meg babis...
bakker úg bezabálunk mint atom .ert viszek pihepuha fehér kenyeret..ami köztudottan nem táplál és még fogyaszt is
viszont olyan érzést ad hogy .mindlyárt ide izélek
de én ha közösen főzünk szivesebben csinálnék kafi gulyást ..de ahogy akarjátok..mindenre nyitott vagyok.. . csak a segglukra nem
de azért ..thnx
várom a 7végét és készülök..csinálhatiung valami gulyást mint a múltkor persze nem marhából... vinnék sertést meg csirkét krumpli meg zöldség bele..füstölt csülökkele.. 2 óra alatt össze is rottyantom ..ha akarjátok..ha mege nbem lesz közös főzés..főzök magamnak..lyátszóteret. .
hagymás babbal...nyamnyam
lya fűszer száma írod..nulla6 kilencven..várly nézem tovább
ÁÁÁ
most már geci mód sajnálom hogy lemaradtam erről...de ez van...
ahogy az öreg jedi lyoda is mondta a kis lúkénak..
tedd ...vagy netezz. . .
majd legközelebb...
alig várom a 7 végét...a kempignyóban sütögetünk meg minden...jaja de jó lesz...
na beszéltem robúrral...
ő is látta a kézvédőt ..és azt mondta mi az ocsmányság...
mert mit akarok én kivédeni egy hegyomlást...azt..mert ha neki mék a hegynek az felér egy hegyomlással
régen pl ő el sem tudta képzelni a menetet gyári 100ályrós alu kézvédő nélkül...most meg beleveri a csúfot hogy ő már csak lepkézik...mert egyszer előreesett és majdnem eltört a keze ez miatt..és hogy ő soha többet...
mondom nekünk meg pont az van hogy ez véd meg attóül hogy ledaréálja a kezem valami illetve a szektorokat..
de ő tudja.. ő beleverte a csunyályát a szép kézvédőmbe...
én meg kiröhögöm a lepketerelőlyüket
ugyhogy robúr..kvittek vagyunk
1x összehozhatnánk egy forumos menetet még a balinyot beleértve is aki most aszfalt rakéta hajtó lett.
ott volt a levegöben a dolog, mindenki érezte, s mindeki vagy bölcsen vagy kevésbé bölcsen lépet ugy ahogy tudott. Elözni én is tudtam volna söt sokaid 2 voltam de S.K meg Akossal (aszok) nem jo ujjat huzni mert megtudnak sértödni ha leveszed öket.
szoval örvendek ha adhtatok.
Én utolso elöttinek indultam kivancsi voltam ki mit müvel, azt láttam S.K jobbrol elöz sokat (csal) ami nem csalas itt a kikapart nyom nehezebb ám mint a friss, szoval aki nem kerülte a nyomot az szopot.
En 1x kerültem amikor levettem tanár urat de utána ö már végig utánam jött.
te Viller benne volt a levegöben am hogy mi és ki es hogy te is tudod.
az más mindenki bölcsen a helyén volt talán te nem...
szoval ö mindig ilyen, vannak jobb napjai de ö a gyenge lancszem mindig. sajan, olyan norbis de valahogy megtürödik.
szoval én nem beszélek vele. ö keresi Ákost ha jonne mocizni.