sarazás nem lesz.. mert ott alig esett...
ha megalázni jössz bontósékat...az nem jó.
gyere barátkozóasn..az jó...
majd megmutat6od mennyit fejlődtél.. ez idő alatt...
azért meg lehet előzni az úly masinádat 8éves géppel....vagy azt nem szabad, mert akkor a lelke megsérül .
hály.
grat az úly verdához ...
na már lám...nem vagy kint hiába
vigyázz rá...
de kérlek paúer téppel nem ocsmányositsd el..
mert ha van lé úly gépre csak van már annyi pénz nektek úly gépeseknek ..a ha elkopik az a matrica úlyat tegyetek rálya..
az hogy a benzintemetővel felhagytál..az nagyon nagy garatula...mert már a tököm ki volt hogy 4,5 liter benyát hozol magaddal..mégis 4 órakkor már szóltál hogy forduljunk vissza..mert kifogyott...
az rengeteg benzi amui rengeteg kidobott pénz/motorozás!
nem azt mondom hogy sporoltál azzal hogy úlygépet vetél és 3ad annyit fogyaszt...de szintenem buksz minden hajáson 4-5000ft már kész haszon...
az meg hogy 4t ..az külön örvend szivem..mert itt mindenki...(kivéve golden ) 4t lett...
szó szerint az sx 525tel ...átforditottma a seggedi banda 2t jét 4t be
mert egy fecske nem csinál nyarat de a 4t jobban keveri a ... ÖÖ...izé
már csak ottó fejében kell helyrebillenyen a téma.. de majd a sok sereghajtásból csak észheztér
mivan beläk?
jodlis vagyok a messziböl. kicsit kipihentem magam itt az erdö melyen. tehenek zümmögese es legyek bömbölese közepette. belecsaptam a lecsoba. hiänyzik mär egy jo motorozäs. bontos. nem tudok kimenni a retyerutyäba mert messze van es alig van idö . keves napra engedtek haza. szombat kurvajo nekem is. a zarändba. besarazom a szätokat . lesz csodalkozäs. a csoro mivel bujik elö . összejodliztam egy vasat. addig takuvakuztam mi legyen mig egy 14 es 350 six-day mellett döntöttem. eleg volt a benzintemetöböl egy eletre. remelem meltoan fog debütälni . itt mentem vele egy pär kört eleg harapos gep. meg fogom szokni. remelem nem eszik majd sokat. azt hittem nehezebb lesz de nem veszes. apropo. ha valakit erdekel a 300 as. 1700 euroert adom komplett mindennel ami van hozza s a mi rajta van. menetkesz ällapot!
ha elmeselem hogy jutottam ehez a szekercehez behidaltok!
aki ott volt érezte azt amit érzet a zsigereiben
ugy a szopobancsigamenetben, amikor egyhelyben flexelt s latta a masik megy fel, vagy kapta arcába a sok követ. vagy éppen a forro káffét.
és utána amikor felért akkor látta az arcokat hogy néznek rááá.
szoval aki ott volt érezte a zsigereiben a hisztitt !
jo volt barátság volt és lesz de attol még mindig minden férfi meg akarja mutatni a másiknak hogy neki nagyobb és keményebb.
ennyi.
mivan beläk?
jodlis vagyok a messziböl. kicsit kipihentem magam itt az erdö melyen. tehenek zümmögese es legyek bömbölese közepette. belecsaptam a lecsoba. hiänyzik mär egy jo motorozäs. bontos. nem tudok kimenni a retyerutyäba mert messze van es alig van idö . keves napra engedtek haza. szombat kurvajo nekem is. a zarändba. besarazom a szätokat . lesz csodalkozäs. a csoro mivel bujik elö . összejodliztam egy vasat. addig takuvakuztam mi legyen mig egy 14 es 350 six-day mellett döntöttem. eleg volt a benzintemetöböl egy eletre. remelem meltoan fog debütälni . itt mentem vele egy pär kört eleg harapos gep. meg fogom szokni. remelem nem eszik majd sokat. azt hittem nehezebb lesz de nem veszes. apropo. ha valakit erdekel a 300 as. 1700 euroert adom komplett mindennel ami van hozza s a mi rajta van. menetkesz ällapot!
ha elmeselem hogy jutottam ehez a szekercehez behidaltok!
a biblilya is mondá...:
majdan az utolsókból lesznek az elsők.
és ez nagy igazság...
aki a végén van a menetnek az akar először hazamenni...
aki az utolsó a sorban annak a legkönnyebb visszafordulni valami szopó helyzetből tehát megent csak első lesz
és így tovább...
vagy nem erre gondoltatok . .
Jól látod ronis ez így van, ha utolsó lettem volna az is jó lett volna én is így látom hogy full mind1 csak fent legyen mindenki előbb vagy utóbb mindegy. Aki előbb az legalább annak örülhet hogy addíg pihenhet míg a többi ott nincs . Ez az öröm jobb mint a hányadik lettem öröm!
bálylint megent beletalált a dolgokba...
de ezt mindenki tudja ki hol hanyadik...a rangsorban.. a csapaton..az az napi!tsaqpaton belül...
mert eská is már mondta.. minden cssa karra a naprra érvényes...persze azt ős is elismeri ha sokszor ismétlődik me ga dolog több hajtásokon is ..akkor azért az már valami..azt hivlyák teljesítménynek...
és az alapján már mikor kiér a csapat bvalahova..mindenki tudja hol a helye...ami változ6 per nap de nagyságrendileg a nagy számok tŐrvények alapján azért ezek állandó dolgok...
vannak pl ulyan ultra törések mint az hogy valaki teknikát váét..ileltve motoros technikát vált a mester 6ására
mint pl csandi is a legutolsó zarándoláskor.. mindta is hogy errő álmodott már rég óta hogy velünk jöjjön egy full délyt...vett exc 350..6naposat! úly extrém mintás gumi...és mondta hogy fejben el6ározta hogy az less za mit mindég tanálcsoltam.. húzd a gázt
és láss csodát ..a 18km /nap gurulgatásból let 50km full hard...
mindenki örült neki..de szerintem csandi volt a legboldogabb
zsir is hogy ott megelőzted a szegedi különítményt ..hát le a kalappal...dehát én sajna nem voltam ott...uyghogy ez a sorrend ez aznapra jó..de még ahogy mondottá bontós ez még változni fog...
legközelebbi pösti szögedi együtt hajtás 27-29ig.. az almásfűzfői dimbi dombokon
lényeg nem az számit kinek mekkora a fasza hanem az hogy aznap a tiéd legyen a legkeményebb
kész vagyok tőletek...másfél napja az megy ki ért fel elsőnek-másodiknak egy szaros dombon.... elötte meg az volt csak a barátság számit, meg a jo hajtás együtt...
én meg annyira magasrol tojok rá ki hanyadiknak ért fel , hol és mikor...
más.. Dew ha olvasol , most rakom össze a rémeremixet.... tetszik hogy még tök vastag masszivra csináltak meg rajta dolgokat, pl hűtő hátul is meg van fogatva gumi bakal, van rajta kiegyenlitő stbstb....
mondjuk a váz a ránézésre kétszer olyan nehéz mint egy mai motoron, az a rezo tömény vas három gumi bakon... majd ma kiprobálom milyen az erdőben...
töled meg GGÁkitol elismerem jobbak vagytok igy a körökben.
komolyan de attól lesz még mérközés meg igérem.
jó lesz máris vigyorgok... magamban... s okoskodok
szalival pofaztam a napokban meg tegnap is szerdán este indul haza
motorozna zarandban hetvégén keresd fel kérte.
ha megalázni jössz bontósékat...az nem jó.
gyere barátkozóasn..az jó...
majd megmutat6od mennyit fejlődtél.. ez idő alatt...
azért meg lehet előzni az úly masinádat 8éves géppel....vagy azt nem szabad, mert akkor a lelke megsérül .