miért haragudnák rád.. ilyen beszologatosdi -nál több kéne hogy hogy megharagudjak rád.... ismerem hogy ilyen vagy , ez van... , kicsit ugy vagyok mint apa a hűle fiával...bizom benne egyszer csak elnővöd...
ferikém, én soha nem fogok magyarázkodni senkinek semmiért... még neked sem akármekkora endurosnak érzed magad...
az ötcenteseidel meg elmehetsz a picsbe, magasrol leszarom őket, kicsit olyan mint az oviban....
mellesleg rájöhettél volna már hogy az általad anyit emlegetett fontos a barátság dolgot ez a folyamatos mindenkinek beszologatosdi rombolja a legjobban....
igen de az EF08 mindent ver és azért mert
1.- a bütyök és bütyök közti távolság a legnagyobb a piacon mint gey sixdays hatul, nagyon jo sarban )ontisztulo)
2.- jo a gumi anyaga kövön is nagyon jó.
3.- a gumi oldal fala puha (muzzal is jo) és koveti a egyenletlenségeket.
igazan 1x felraktuk és lefelékban oldalazokban meg mindenhol az eleje nagyon biztos lett. Grill gabi is tette fel és azt mondta megmentette az életet nem 1x.
jó reggelt...
hagyuke eztt a buzi motorozunk a haverokkal dumát...
mierrt ez hülyeség
akkor kiír6ohm a valóságot..
a következő faszmérés szombaton fél tíztől a zarándban..mert úgy látom lesznek ott elég nagy faszok . .
rakok is fel előre egy ef 08at...mert ez a szikszdélyz a múlt7en(nem a jövő... héten ) már a gyöpes kanyarokban ovatosan is szólva kolbászolt ki alólam...
és ha már rakom..lehet hogy a labdák is beleugranak endúróban már bizonyitott...akkor hogy örülhetett otisz mikor a defektet nem ő kapta..és igaza is volt.
csaka attól féleka sikba kiugrásokat..birni fogja É...mert ha nem akkro nekem. .nem jó
Tudom, tudom! S.K.-t ismerem és Qva jó srác, és ő az egyik legügyesebb mindannyiunk közt, és azt is tudom ha ott jön ahol mi akkor is ő ér fel mindenkinél hamarabb! De azért na , szépen mindenki 1más után vagy előtt a szopóban! Az igen
te 1x látnálak motorozni s nem sajnaltatnád magad hogy térdem igy meg ugy de ahogy elnézem ez divat havered a 1wd nél is ugyan igy huzza a lábát. azt hiszitek ezzel tudjatok igazolni elment feletettek az idő és öregek vagytok ?
sanyaerős...
örülök hogy hiwtál... remélem csalódás volt
örülök hogy képben vag hol van szeged....meg mostmár abban is hogy a zaránd hegység az nem magyarországon van...
az ember ott segít ahol tud
ami a beszolasokat erinti nekem a te tiszteleted mindent megér.
de ez itt tébolyda, arra is van ennyi, fészen nem lehet ilyen hisztit rendezni...