Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem irtal kis Ronis-rol

ami a beszolasokat erinti nekem a te tiszteleted mindent megér.

de ez itt tébolyda, arra is van ennyi, fészen nem lehet ilyen hisztit rendezni...
miért haragudnák rád.. ilyen beszologatosdi -nál több kéne hogy hogy megharagudjak rád.... ismerem hogy ilyen vagy , ez van... , kicsit ugy vagyok mint apa a hűle fiával...bizom benne egyszer csak elnővöd...
drharmathkadosa@gmail.com
Ronbá

ne haragudj szeretlek. bocsánatod kérem.

mesélj kis ROnis rol elment ?
ide nem irhatom be.
Hol lehet a legjobb áron venni az ef08-at?
ferikém, én soha nem fogok magyarázkodni senkinek semmiért... még neked sem akármekkora endurosnak érzed magad...

az ötcenteseidel meg elmehetsz a picsbe, magasrol leszarom őket, kicsit olyan mint az oviban....
mellesleg rájöhettél volna már hogy az általad anyit emlegetett fontos a barátság dolgot ez a folyamatos mindenkinek beszologatosdi rombolja a legjobban....

még 10-20 év és rájössz
szoval szerintem jo. de te is tudod az első gumin soha nem volt hangsuly csak legyen éle, igy mi az ef08 forditjuk sáros hisztiben.
Ron-BÁ a BÁ-n a hangsuly

vald be kiöregedtél a dologbol...
igen de az EF08 mindent ver és azért mert
1.- a bütyök és bütyök közti távolság a legnagyobb a piacon mint gey sixdays hatul, nagyon jo sarban )ontisztulo)
2.- jo a gumi anyaga kövön is nagyon jó.
3.- a gumi oldal fala puha (muzzal is jo) és koveti a egyenletlenségeket.

igazan 1x felraktuk és lefelékban oldalazokban meg mindenhol az eleje nagyon biztos lett. Grill gabi is tette fel és azt mondta megmentette az életet nem 1x.
na nyomok egy képet már én is az új motoromrol... 2015-ös sixdays 350 exc.... ezzel fogok előzni mindenkit a felfelékben....
Ronbá

neked az a bajod már viagrával sem megy fiam, de leforditva motorra én crox vazrol freefrogra ugrottam te pedig trialra, nagy hiba fiam

szoval zsir én is voltam veled motorozni és azert had ne mondjam el azt a kuplungos hisztit amikor ultra A bol végül lett valakinek ultra D...

valami kuplungra hivatkozva...
Gumi nélkül!
Feri!

A pirelli xc ms első gumiját próbáltátok már?

Hátra én is xc ms-t használok, szerintem is kiváló gumi minden szempontból.
csináljatok faszkardozo versenyt.. videoval...
jó reggelt...
hagyuke eztt a buzi motorozunk a haverokkal dumát...
mierrt ez hülyeség
akkor kiír6ohm a valóságot..
a következő faszmérés szombaton fél tíztől a zarándban..mert úgy látom lesznek ott elég nagy faszok . .

rakok is fel előre egy ef 08at...mert ez a szikszdélyz a múlt7en(nem a jövő... héten ) már a gyöpes kanyarokban ovatosan is szólva kolbászolt ki alólam...
és ha már rakom..lehet hogy a labdák is beleugranak endúróban már bizonyitott...akkor hogy örülhetett otisz mikor a defektet nem ő kapta..és igaza is volt.
csaka attól féleka sikba kiugrásokat..birni fogja É...mert ha nem akkro nekem. .nem jó
Tudom, tudom! S.K.-t ismerem és Qva jó srác, és ő az egyik legügyesebb mindannyiunk közt, és azt is tudom ha ott jön ahol mi akkor is ő ér fel mindenkinél hamarabb! De azért na , szépen mindenki 1más után vagy előtt a szopóban! Az igen
Így van! A vendégeknek csak szigorúan a felvezető után, a többi + ott ahol a legkönnyebb
. .
te 1x látnálak motorozni s nem sajnaltatnád magad hogy térdem igy meg ugy de ahogy elnézem ez divat havered a 1wd nél is ugyan igy huzza a lábát. azt hiszitek ezzel tudjatok igazolni elment feletettek az idő és öregek vagytok ?

he he nehogy komolyan ved csokéra 5 cent vooot. !
S. K. nem csal, hanem van annyi esze, hogy nem megy bele egy rommá kapartatott nyomba.
És még azt tegyük hozzá hogy a sör nem ital,az asszony nem ember,a medve meg nem játék!Az erdő tele van fákkal,és az alattomos kövek meg alul vannak!
Minden tisztelet az ilyen embereknek!
sanyaerős...
örülök hogy hiwtál... remélem csalódás volt
örülök hogy képben vag hol van szeged....meg mostmár abban is hogy a zaránd hegység az nem magyarországon van...
az ember ott segít ahol tud
az nem lenne jó..mert rossz fényt vetne az úly én-lyére...
jódlis..csak nem jó-dilis
legalább is remélem