Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jövőhét is jó ugy néz ki 2 nap szombat vasárnap
hÁÁt..ugy lám...kúrvára megbuk6táll matekból kábé mint én a helyessÍrásommal
azt tudom..be is van írva...
de nekem a jövőhét is jó...mind a kettőn megy ek ha lesz aki jöjjön
mert látod ez meg nem jött össze..pedi a 15 fő az sok sok vidit fog szülni...

csak nem kap ebből is zarimotor mint a másik feka hálóból is .
azt tudtam hogy eská is ot lesz..
de akkor gondolom hosi is...meg kisboresz?a szépfilyÚ
csak azt ne mond hogy rély is mert átvágom a torkom... hosszába

na azt mondtam hogy nem sajnálom hogy ez nem jön ösze..merrt ha jó lesz akkor úgyis még idén megyünk megint...de ez már bukott..merrt qÚrwára salynálom már...

ha ott laknék akkor egyszerű lenne .mert ebéd után ketókor leléphetek és már hajthatunk is ...de igy ...
na ezért mondta mmhogy kapja be az összes faszom mind aki egy hegy mellett lakik és igy tud motorozni....akár mikor ..egy órát is
almásmező 27-27-29
maradt ki annyi hogy elég még 1-re
ezt inkább hagyjuk..jól érzeni cska pillerbe tudnám..de a család mint mondtam ilyenkor elsőbsget élvez...
de utána két hétig...mehetek több 2-3 napos hajtásra is almásmező..valamikor
illetve almásfúzfő
figyu..
tényeg küldöl olyan hálót amit a bordányi racén mutattad..?a gépeden..hát az maga lenne a csúcs..
nem hivom otót hogy sár van..de tényleg..mert akkor lesz aki elhozza..

bontós...
ezt hol szerezted
bakker ez kafi nagyon...ez ahogy nézem 5mm négyzetháló..és ez bakker ez véd is ..
ha nemek is let volan ilyenem...
de csak 11mm volt és azt olyan bonyolult volt 5mm re megcsinálni..hogy azt csak a sima hűtőm oldalára tudtam felszerelni5mm kockás hálóként..(egymásra raktam eltolva a kis kockákat)
hogy a ventimnél lévő megoldás az ...nem a legtökéletesebb
de ez .

ha nem lenne az a zsirféle...ezt beszerzem valahogy ahol te is
a zsir félét alá lehet szerkeszteni...ezt a te félédet meg..fölé.
mindegy mert mind a kettő 120% védelem
ja ..bontós és a bordányi sarazás
a margitja mikor beugrott full sár csatornába és lekapatatta a másik okos a saját gépével... amin 20mm magas bütykös mitasz volt
azt azért elmondom..ez a kutyagumi méga füvesben is nagyon jól fogott a homokot meg konkrétan dózer mód pakolta hátrébb 20m rel..mondjuk ebbe pont megfelelő partner volt a parszt kis sx 525 meg a mégparasztabb gazdálya

15 .hu...
az gonoldolm hamar szelektálod 6 ra csak hogy motorozzatok is nem csak a duma...
egykerő ferivel nekünk nem volt sosem vitánk...ha utál az csak is egy dolog miatt van...fater szeretete...mert én elvettem tőle a csapatát ...de inkább csak a fiát
én elvettem tőle
ugyhogy egykerék úr ezen oknál fogva gyűlöl ennyi...mert az az egy hajtás ami veltunk 3 éve azon hiba köztünk ..nem volt

dehát ez van..nem szerethet mindenki
egyenes beszéd. !

holnap érezd magad jól. család az első. nagy LIKE
azért jöhettél volna nincs hiszti.
de én is igy vagyok vele. a család első.
LIKE
na végre...
nem láttam hogy ez már éles irányba volt ..akkor bocsánatot kerék ...
ha olyan 0,5 vagy alatta akkor az jó..otóé jó 0,9 bárnak megfelelő..az tuti nem koppan fel semmilyne kövön se..még ha a tirexel rááll valaki ..amit frenék a siroki túrályukon teszteltek
Pedig aztán ott no futómű,no lendkerék,no kezelhetőség,no fék,aztán mégismicsinátvele!
zsir...
most beszéltem asszonyal.. mondta holnap megy a családi pogram
hála istennek
mert nekem van családom..akivel ha 3 hónapba egyszer összeugrik ilyen...nem fordulok ki...csak a motorozás alól!
mert amugy meg mehetek mikor cska összehozom a szabadidőmmel..ami azért valljuk be..nem szar. ..

valódi indok:
nem rég beszéltem krisszel...aki már töbször volt idegen helyen is velem..nem csak a zarándba...piller... böri... full sárban(zozinak és dem zsónak hála )déwnél...a mátkában...a bakonyi takonyban is ..ott konkrétan hó után egyből M.Z vel az is király volt... ..
ugyhogy mond6nök azt hogy ismer és tudja hogy pont ugyan úgy állandóan szopok mint a zarándban főleg sárban. ..
rendes volt de azt kérdezte a végén: nem is értem mért nem hagyod rá vik ezt a endúrózgatásnak nem nevwezhető full bénázást..mert állandóan küzdessz mindenhol besírsz és utána meg hazakullogsz...
és még azt is mondta.. ha még a legamattőrebb kezdő plázaendúrós pösti is ott lesz valami derbi szandrával......akkor is én fogok szopni egész nap..amit nem fogok tudni kiállni...elviselni hogy mindenki engem bánt ugyhogy ...pont az lesz mint mindég...kettő óra hajtás után kiforulok a betonra és gó vissza a kocsihoz
aztán törölgethetem a siros taknyos kis arcomat..amig oti meg bontós viszaér kielégitett arcal és mesélik az élményeket egész úton..és akkor én megent sirva fakadok majd...hát ezt akard vik..kérdi.

ugyhogy az utolsó tanácsa az volt hogy ..maradjak...ha nem akarok szarrá alázkodni zsir előtt.
ugyhogy én halgatok rá..és okos ka vagyok
A muz kapott, kést, fúrót, bemetszést meg minden apámfszát,de jobb lett mint vót
Zsír kész a gumi szerelésem, 1edűl nem volt szar
A barátunk se tudott menni a hello kittys öreglánnyal.
Nem igaz.Azokkal tényleg nemlehet menni.
nincs hiszti szogeld csak.
Azért páran mennek extrémben 250 crossal is, aki tud az azzal is tud.
Kicsit radikális vagy.
na azért kell ra minden faszsag, powr bigyo meg lendkutya meg micsoda.
most mentem egy 2009 gas 250 el és használhatatlan extrémre.

300 a kulcs a többi vic.
A gép 250-es, napi 3 óra szabadidő az ritkán van.
szerintem a trük napi 3 ora gyakorlas egy 300 gép és kész