Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha találsz 22 jót akkor nekem is küggyé..

szali.
csanád elméletileg a múltkor csorsznek meg mpi-nek meg nekem..meg maguknak is befizette...elméletileg...mondjuk még péztet nem kért tőlem
mondjuk matrica sem jött
uyghogy nem tudjuk ki a hunyó..és lehet csandi ebből veszi megint az úly verdát...mármint abból a 20 ályróból amit nem is adtunk oda neki .

csandi.
wallyá szÍnt.
különben nem engedjük meg többet hogy befizesd helyettünk a 20 ályrót
szali a tiédet én átweszem..30 ályrót hozzál..mert 20 ályró a tax +10 a kezelési költség.
tudtam tudtam...
lyú ár de gád end hosi iz lyúr rályt hend...or left

a fiatal vad-é gyerek...jól ment...
azok ahogy nézem engri bördös labdák vagy hason-ló

és birta is neki..vagy úgy volt mint bontósék.. az 5ezer ft labdacsbelső 1 perc alatt foszlott semmivé
Háttal nem kezdünk de hát ez qrvára tetszik
Mingyá szétnézek a kislányom játékai közt én is
valójában senki. amikor akartuk nem értek rá. vagy én nem tudom de szerintem lófaszt se fizettünk.
nem arrol volt szo hogy már mindenki befizette? csak kérdezem...
Marius Gabriel Dulceanu

Szia Gabor . Motorstok minden felle es en engemet meg fell hivnak a vadasok hogy le baszuk a erdot meg a vadat . Mondtam neked hogy beszeyel a tobivel Victor meg aky meg yon hogy fizesetek be kluba mint a tobyek hogy zaryuk be a vadaszok szaiat meg maskulomben bay lesz . Ratok usityak a cendoroket es ez nem lesz yo senkinek . Ha te aszt hyszed hogy abol a 20 eurobol en meg gazdagodok, roszul hiszed , meg mondom szepen most gyertek es beszeyuk meg hogy legen szervezet a dolog mert maskulomben bay lesz .

viktor. ezt üzente nekem gabriell. kérek mindenkit aki oda kiment vagy tervezi. számoljon a 20 euro / éves költséggel. nee kelljen többször mondani! mert nekem üzengetnek s talán jogosan.

golden, áki, peti,csani,vik, bontós,robi, attila, takiék,pampiék, földváriak,rikiék,én,....... aki oda tervez kimenni kérem adja be a 20 eurot! vicc pénz s nem lesz balhé. én tavaszig nem tudok menni már motorom sincs de be adom ma szegeden valakinek. ugy gondolom többet elbaszunk faszságokra. ha ez az ára a csendnek beköhögjük és kész. mert az lesz a következő amit mondott gabriell. jön ránt a milicia aztán meg az autóknak is baja eshet. senkinek se kell az ideg. köszi.
most ezek komolyan strandlabdák?
jo morgent
Az a helyzet a nagy sárral,hogy 99,9 % ba csak sziklás,köves,erdei talajos gyökeresen kell dolgozzon,meg ha esik is.Ritka az ,hogy valahol a nagy sárba rongyolom.Ott pedig jó mert jó nagy a bütyök....
A Wade Young motorjába voltak a labdák, amiről beszélsz.
500ft...
az sok
200ft az már jobban hangzik..mert 22 kell..ene
lyalya
még jó hogy volt bilincs meg gumicső és igy azt is helyben meg tudtuk csinálni..mert mire nem lyaú az awabawa bilincs

csanád még annyit mondott... nem érti hogy lehet az hogy agpsel nem talált oda egyből én meg egyből odatalálok...
hát csandi..azért mert én..nem a gy gép vagyok ami elromlik meg téved...
éN... Én vagyok...a dög...

csemegés patak felső része hogy tetszett..tudod ahol felszúrtad a láncot a nagy fával
ott nehéz volt nem fákon átmenni....
onnan nem mesze egyszer csoresz felmászott egy fára.. legalább is azt hitte a motor felmegy ott is... ..de nem csak a kipufogót görbíti el olyankor mikor meggondolja magát a gép és visszahull a földre
a heca fotók közt lehetett látni. facen. probáld a zonaendurot vagy mos paul fotoi közt. vagy heca fotók keress rá. szines kb 10 cm es labdák voltak valóban. valaki azt írta akkor hogy a decatlonban lehetett venni pont olyat. de tán 500 ft /db. kb annyiba kerül az igazi tireballs is darabja.

a tegnapi hajtás ultra király volt. ma egész nap mart a lelkiismeret hogy eladjam vagy ne a mocit. de nem lesz idő mostanában ráülni. jók a videók viktor. az nincs rajta mikor leszakította az ág a ventimet? hihetetlen módon beszúrt egy buzi ág és felnyársalta. kb 2 cm re a hűtőmtől. még jó hogy nem szúrta ki! így csak a venti bánta, meg a lelkem.
bontós.
beszéltem hosival.
mondta hogy wéd lyáng valahol le van fényképezve hogy valami micimackós vagy milyen gumilabdákkal megy a hátsó kerékben!
nem pelenka-maszir gumilaszti..valami normális falvastagságú lyáték gumilaszti!
de hol..
csoki.
plíz segíts-ég
lyalya...
kutyának...
ezek meg azt hiszik jó a gumiba is..mekkora marhák...
ugyan úgy nem lehet teniszlasztival az első kerékben endúrózni mint egy sx 525 tel sem...
a sok marha..meg elhitte
múhahaha....
nyÍÍíhahaha

ha valakinek sok ideje van..és unatkozik megnézheti az egészet vágás ok nélkül..
első rész:
http://www.youtube.com/watch?v...
második rész:(ebben vannak az úlydonságok)
http://www.youtube.com/watch?v...
Teniszlabdát kutyának kell dobálni
a szára( ez meg lemaradt)
Csizma a téma melyik márka,az amelyiknek a legnagyobb nem hosszban hanem a átmérőben?Olyan karcsúak a száraik hogy csak 2-3 számmal nagyobb csizmák amik vádlinál jók.
W2,Sidi,Oxtár,Fm,Forma,ezeket próbáltam egyik se jó sajna
mentél már te nagy sárba jaxi? az a gumi oda való de el ne mond senkinek.
Fog a mitax is,de kibaszottul le kell engedni...0,1 vagy0,2 re es akkor parasztul fekszik es harap....vizesbe nem nagy kiraly,de szarazba ver mindent.Ahogy irtad a koves patakba...hat na...tankal kell menni es no ilyen problem
mekendró (McEnduró)féle.
tegyél az első kerékbe 30 teniszlabdát vakszelep nélkül..és gó.
hát az meg olyn jü let hogy el sem akrom hinni.
mindehol ultra jó... lefeléhben ennyire még sosem tapadt..pedig mindeféle nyomáson talajban voltam már..de ez
az hogy flfelékben odaküldöm a sziklához és gó felugrik hát az meg maga a csúcs hogy nem kell szarni a defekttől
gyors erdei ösvényenken..4-5ben is olyna oldaltartása van hogy el sem hiszem..és mondom a lefelékben meg olyat tapad.. hogy az már..ilyen nix is .
ami teszt volt tegnapról..befejeződöt a extrem mitas tesztje...
90% mindenhol jobb vele menni mint akár mivel...
vizes sziklás fellépő rendbe
a patakba faágak keresztbe hosszába nem számít neki
földes fogós zarándi talajban...150% a többi gumihoz képest
oldalazás..nagyon jó
gyors erdei ösvényeken... nagyon rendben
helyből leindulás nagyon ott van...
avarosban ...fagyökeses témában...sárban brutál
szikláson...ott is fog
de ahol konkrétan semmit nem fog...
az a öklömnyi kis laposabb kövek h ott nix lendületben amiátvinné rajta..ott olyat elkapirnyál 0,5 báron hogy beokádok.....szalinak a 0,2 báros labdacsaival ott is ment...helyből is..de nekem a 0,5 báros gumival semmi.
konkrétan nem indult el sőt egy klankásabb emelkedős tészen visszafelé csúszott...
nem akartam elhinni..de muszály volt...
viszont felkaptam oldalara egy 10cm széles ösvényre..amivre eddig semmiylen gumival nem sikarölt még szárazban sem..most meg kissé sáros is volt....szoval felkapott a gerincre.. és a kis sziklás lapos kövesrész felett úgy lemásztam mint a pinty..a végén estem bele az árokba megint...de ott már valahogy csak megindult.... meg nagyonnagyon hátra terheltem...aztán mikor már lendület volt...2-3 km /óra épp lépesben már gurult..onnan meg lehetett vele gyorsitani rendessen...
szóval csak az egyhejből a lapos kis kövesben van bajság..ott azért konkrétan semmi menet..de ha meg van inditva.. már halad..akkor meg semmi hiba....megy mint a barom...
amit lehet az za hogy bontós középen megvágta mint zsir és azok a fülek már deformálódnak...ami által tapadnak is.....de azt tudni kell minél keményebb annál nagyobb ez baj...
goldennek tegnap azért sokerült enniyr szarul...mert neki vagy 0,8as volt a múzzza..na konmkrétan azzal űber szar ez a gumi...a kis kövesben...de érdekes..patakban..meg jó...csak a kis kövesben a hiszti...
de én még mindég nem vágom meg...mert alig kerekedett le a 2 hajtáson is ...+0,5 nix gáz..összeségében igy is 120%os a többi gumihoz képest...
kicsi darabok szakadta ki a gumiból ahogy jakszi is irja...de nem vésze kis körömnyi leválások...amúgy ide nekünk...
konkrétan ez a gumi kell..
goldentút véleménye:
soha a büdösrohadt életbe nem vesz ilyen gumit.. .