Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

micsoda?
olyan kemény még a kitaposott muzzal is
mit szerelsz már?
és mért nem forditva raktad fel a mintás gumit ha ..úgyis beraktad a másik mÚzt .
wály?
mert forgásirányos...
egy lófaszt....amúgy is pont mi a gyári orgásiránnyal ellentétessen raktuk fel...
de olyan minimális az a vé alak ami benn van..gyakrolatilag ..nincs is...csak épp a szemeddel látod azt a 1mm... 2mm elcsúszást...
de az valójába nnem olyan nayg diferencia ..mint a sikszdélyznél hogy az egyik V alak az 45fokos..a mik irányból ..meg 70 fokos és az nemi is igazán V!
Vik! 140-es muz 120 gumiba? Szerinted 1 óra elég volt mire rákínlódtam? Nem!
Zsír ilyenre gondoltál (gumi)
kérlek vidi minden képp legyen nálad
mert sáros hisztiben... a talajon a mitasz..ultra tolást végez...még kemény múzzal is...
amúgy a tiéd szerintem épp nem is olyan kemény...mert az sokkla kitaposotabb
most még így állok
ezt tudom is ..te nagy sárdagonyás vagy...
de ottó..emlékezz... a múltkor is a patakban...
de nem ecsetelem..tudod miről van szó...
de ha akarod..nem hivom fel délután..csak téged ha az asszony holnap dolgozni fog ..mert akkor ...én is gó
viszont ez meg nekem jó...
asszony hazajött mellóból..és ha igy eski.. lehet holnap kell neki menni..akkor viszont..és én is tudnék menni
de ez majd csak négy után derül ki...
ugyhogy ferikém imátkozz hogy ma meg tudják csinálni a munkát mert ha nem fejezik be akkor asszony holnap dolgozni fog...akkor viszont én megyek!de ez együtt jár azzal hogy...por az nem lesz
Én szeretem az alázatot, ha van kiért vagy miért, és ha kell meg is alázkodok ha van kinek és miért! Pont szarok rá hogy 2 napja esik és kemény 140-es muz van a 120-as mitaszomba . Ha csak azon röhögünk egész nap, hogy szopunk a talajon meg a patakba akkor is megérte felmenni, mert ha végig röhögjük a napot a szívás miatt már megérte!
bontós..nem vitatkozunk...
csak mondom hogy lesz...esőben nix menet..legalább is ...van akinek nix
pedig az a legjobb ha csúszik meg takony.. na ott váli el hogy mész vagy maradsz...
hát épp ez az...nem szartam be...
de nélkülem ne mennyenek már
főleg..sárban..ami a kedvencem
Felteszek 1 kérdést! 0:42-től http://youtu.be/zHp6Fzrw51M
te ez nem vita csak tükröt rakok maga elé lássa mit csinál.

felhiv az nap amikor megbeszéltük a menetett és azzal kezdi ügye igy meg ugy meg amugy nem e amugy.... kereste a kifogást...
ennyi szali szavaival csira ültetvény ez bazz.
bontós ..el ne mond ottónak hogy ott két napja esik..mert holnap..mehetsz akkor egyedül
majd én elmondom neki...
de nem most...majd du 2-3 óra felé...na akkor majd elgondolkodik ..kell ez neki a full kemény muzzal eléggé szarul dolgozó mitazs eksztrémmel a szikáson ....kell az neki hogy zsir megalázza...oszt még le is vidizze...

bakker ..
torpedót készitem elő.. .három felé kész is lesz( a szöveg)....atom töltetet hordoz majd...
magyarazkodnak ... 1esek.

kettesek jönnek élvezkedni....

Viller szavatartó egyenes ember, meg ismertem apját kint Bordányban komoly ember. Nagy tisztelet volt beszélni Villi faterral.
Látom már megint vitatkoztok!
Ember mindenki magából indul ki !
vagyis amit gondolsz és szándékod azt mondod (leírod)

röviden.
vajon miért... mi ? mert szar a menet.. ! :_)
Sztem Vik
Jauu reggelt! "Az a varázsló a hegyekből közétek költözött" ! Kérdés ki a varázsló? Nézd a linket http://www.youtube.com/watch?f...
beszéltem krisszel is...
akar menni ö is...
köszi
megmentetted a fórumot..mert bandikriksz már hivta volna a moderátort hogy csukjon be minket mert it mind köcsögül segitségnélkül hagyták
bálint lyú ár de gád..illetve éndzsel
hály..
ez igy is volt...mint mikor egész nap két 20éves ribivel vagy..és már mozdulni sem tudsz délután..de hogy rendesen kifacsarjon azért még csak kiveri a fel sem álló faszodat is ..
amúgy ilyen nix és ezt nem is én irtam lyÓÓ
de az tuti...tegnap nem volt gond az alvással....
és a reggeli köredzést sem csináltam...
vádli eslős hátsó combizmok..fenék a mély derékizmok a tricepsz és az alkart is érzem mocskossul. ..nix izomláz mert azért ahhoz ez kevés...de pontossan ölég volt hogy jó lérezzem magam...
ilyen a zarándi kemény meneteknél sincs..hogy másnap érezzem valamimet...
ugy hogy kafi volt nagyon. .
de remélem a délutáni edzést azért nem puddingolom el

zsir..
remélem ma is szépem meg áztat benneteket az eső ...akkro viszont...ezek nem mennek
jó csak vick volt...akkor onem mennek ha reggel nyolckor a mosónál esik...mert nem is fogják fel hogy ami itt van az it dázönt metter...
mert addig kb 3-4 időlyárás zónán mennek át a 200km-en

ugy hogy remélem szakad az eső...és itt eláll du.. de nálatok még este kicsit rátesz ..csak hogy ne legyen por ...
ha már nélkülem mennek ...rászervezve úgy hogy kértem hogy ne a hétvégén mennyünk hajtani
ez vick vót...
faja sáros menet. .
most néztem.. és náloatok ott sik reggel óta...
bakker hivomis ottót.. úgy itthon maradnak ..mint a fény...
persze lesz kifogás.. hogy munka jött közbe..meg család...meg esküvő..
kettő felé hivom is...
zsir ..gyanús hogy seggedi nélkül mentek..
mert megtorpedőzom a frendcshippet(barátság hajót)az eső káttyával..ne csak én rohadja itthon
mÚÚhahaha
nyÍÍhahaha
ne oriási dolgokat képzelj el egy + lendkeréksulytol also tartományban nyulosabb jobban elfolyathato ... kb mint egy power kamra kiemelő, vagy a karburátor kiemelő alátét... sok kicsi sokra megy alapon...