na itt duplasziki és a bénázásból is kevés...
ez volt már az utolsó itt már fent voltam..de nekem nem így kell
bontós billentett helyre...kicsit qúrwa anyáztam..aztán megemberetem magam és úlyra neki http://www.youtube.com/edit?o=...
na faxa...
látom mindenki itt van..bontós szali kivételével..
kafi majd estére ha család lefekszik még irok mert volt történés nem kevés...
meg jönnke le a vidik is folyamatossan..
nekem is voltak nagy pillanataim.. a duplaszikláson olyat bénáztam mint nem szokta...de bontós helyre billentett mikor azt mondta...mindenkinnek elfogadjuk ha feltolja a motort..de nekem nem.. ugyhogy mennyek vissza...mert ez nem tanáros...
nehezen fogtam fel.. de végül is vagy 7dikre csont nélkül...mert előte meg olyan szánalmas volt...az hogy beteg nagy gázokkal sem jutottam fel ...de utólag már tudom..egyszerűen olyna sebességem lendületem volt hogy állandóan sodortam a kanyart kisodródta a mási kfa felé ..annak a tövége omár egyre nagyobbakat ugrattam.. a végén még neki is mentem a fának az úLY kézvédővel.. ami gyakorlatilag ...állat nagyot védett.mert 2 nyélen nekimentem..és megálitotta a motort szinte.. de sem nem görbült se a kezem nem tépte le..
erről letöröltem bontós 6 percnyi felvételét...amit nagyon sajnálok...pedig tuti láttam volna a hibákat még jobban...
de ez a marha egybe vette fel a 6percet és akkor a nap többie meg ...nem fért volan fel...és akkor még nem tudtam...hogy csak a mcflyosban lesz a többi vidi
na itt a vidi az előtte levőről..a siroki mennlett 100m fel..ez egy nagyon meredek awaros..rátöltös.. de úgy hogy 3m nekifutó és kanyarból..gyakorlatilag ha nem 110% vagy ..nem jössz fel... http://youtu.be/S_qpnAfrLio
Kapott nálunk is babát,de nagyon nem érdekelte,pedig az anyja vett hozzá egy csomó ruhát. Előbb áll neki autózni vagy legózni a fiúval,mint babázzon.
Egyszer a fiú neki állt megnyírni ollóval csóri babát,aztán inkább felraktuk a szekrény tetejére.
Nálunk is próbálkoztak mesét nézni meg gyerekjátékokat játszani számítógépen,de nem nagyon engedjük nekik.Van egy barátjuk,az állandóan a tab-ot nyomkodja.Kitalálták,hogy nekik is kell olyan.Mondtam hogy ott a bicikli,roller,trambulin,ki lehet menni az udvarra,azt játszani velük.Ha meg az egyik se jó,akkor csak ücsörögjenek a jó levegőn.
nekem sg10, és sg-12 van , nem cserélem őket évente mert minek... ha hibátlanul funkcionál ...
az universálos haverod meg egy ritka gyökér.... egyszer legyen vele valami reklamáciod nézet eltérésed egyből meglátod a zsido igazi arcát...
bocs hogy más a véleményem de ez a TAPASZTALAT!
Jó kis szikla mászás. Nem láttam még ilyet élőben. Nem lehet nagyon nekilendülni,mert kanyargós,kicsit meredek,meg a fák, a szikla része olyan durván emelkedik az elején,hogy simán lepattansz róla,ha mégis gyorsan érsz oda...Ami segít az a hidegvér, na meg az oktató,aki elmondja,hogy is kell.. A kis 350 freeride biztos jó ott. A kevesebb erő,és a lágy gázreakció,itt nagy előny tud lenni.
Huh, nagyon jó kis menet volt...
Ha veletek megyek, fejlődés tekintetében tuti nincs gond, mert a tudásom és kondim kb. 150-160%-ára van szükségem!
A fejemet meg azért csóváltam folyton, mert miután Szalinak sem sikerült elsőre, sőt Te is és Szali is úgy jutottatok fel, hogy nem maradtatok a motoron a tetején, ott már rögtön tudtam nagy a baj...
Olyanok vagytok nekem, mint a ghost car, ami mutatja az elméleti leggyorsabb köridőt néhány autóverseny szimulátor játékban, csak megközelíteni lehet...
De a többieken is látszik, ha szökőévente hibázol valahol, ott állunk lefagyva, mintha valami rendszerhiba történt volna...
Na, tehát azt lehet mondani, hogy mentálisan tényleg nem kis feladat volt nekem egyáltalán nekimenni. Ja, és miközben próbálkoztam, hallottam fél füllel, hogy Goldentútnak kilátszik a csontja, meg ilyenek, közben sajnos rajtam sem volt könyökvédő...
A nap egyik fő mozzanata nekem, amikor Bontós megmutatta hogy kell felmenni a motorommal a McFly feljárón(elég trükkös, rézsű, sziklás, meredek) úgy, hogy előtte 5métert nem ment a motorommal, Goldentúttal meg ott próbálkoztunk előtte vagy 10x fejenként!
De aztán az is sikerült!
és ez addig fog tartani amíg nem lesz neki számológépe
gyerekem le sem lehetett verni a szimóról, nagyobbakat ugratott vele mint én a hondával, aztán már vagy 2 éve rá sem ült hanem mindenféle hülye játékok előtt görnyed egész nap
pedig már a hondával is simán mehetne ha akarna, de nem akar
Nálunk mikor az első gyerekkel terhes volt az asszony,néha oda állítottam a kipufogó mögé,hogy egy kicsit már akkor szokja a gyerek a motorhangot,meg a kipufogófüstöt! Meg is látszik rajta,mert a robogón folyamatosan üvölti hogy GYORSABBAAAANGYORSAAABBBAAAN!Lány létére,állandóan tele van kék-zöld foltokkal! A fiúról meg szót sem érdemes! Igazi fiú! Egyszer a pincébe kezébe adtam egy 10-es csillagvillást,gondolva hogy azzal úgyse tud sokmindent leszedni.Tévedtem.Kb 5 perc múlva jött az összes bicikli össze fékpofájával a kezébe,fülig érő vigyorral a száján, hogy nézd apa milyen ügyes vagyok!Talán az egyetlen dolog volt a pincéba,amire a 10-es kulcs passzolt!
Úgyhogy kösd azért fel a bajuszt!
te csani nagyon szépen atforditotta a 350 első sikertelensége után látszik tud a srác. de én tudom mi forog fejébe, valojaban ha van a válladon cég felelőség gyerek család akkor nem lehet kockáztatni, s sokszor nem éri meg a hiszti.
csak gondolj bele amikor Otisz visszacsuszik Tomy Jerryben akor a motor a fejéra esett volna az nem zsir, mert nekem is volt olyan fent volt az alitolagos haverem és nem megfogta a motorom hanem hagyta vissza esni... majdnem rám.. ez a kár öröm..
én probáltam mar mindent. szerintem mind jó általában.
mindegy ki gyártja román olasz vagy török és mindegy hogy hol mert németben is török a néger munak végző még ha made in germany.
Bömösöm durván szét esett s köztudott votl törökök rakják össze.
nekem gaerne mert sidiben nem fér el a lábam. árban is a legjobb.
nekem 4 van belőle és évente cserélem, de az első ami 4 éves is hibátlan. Alkatrész is olcso hozzá és van mindig Universalmotorsban.
Jozsi kedves és mindig ad jo kedvezmenyt.
AZ én Fastback om egyik leg kényelmesebb hajlik, boka sérülésem még nem volt, érezni benne jol válto kart és fék pedált.
Sok csimában az nem tetszet tul rigid (kemeny) volt és nem éreztem benne finoman a fék hatást. Meg járni is nehéz volt benne.
Igaz egy SG12 vagy SG10 z crox palyara valo ahol amikor 25 m ugrasbol landolsz jobb ha nem hajlik a boka.... mert leves..
na ilyenkor wok büszke az SHKK-ra.... a kártyavártímre....a seggedi csapatra
mert minket lyáng véddel meg dzsárwikszal kell összehasonlítani
SHKK ha valaki nem tudná még..mért shklk vagyunk..
hát mert ...Sikvidéki Hegymászó Kultúr Klubb vagyunk...
amúgy csanád egyszerűen azért csinálta meg mert akarta.. ott lóbálta állandóan az a buci felyit lengette csavargatt...illegette billegette...és ez azt jelenti..számunkra hogy Ő aztán az aki ezt qÚrwára szeretné bepraÚbálni .
de egy nagy tanár az képes felmérni tanítwánya képességeit...és csanidi azt hitte ott mi nagy tanárok vagyunk aki bughsi
amúgy a valóság az volt ..tudta hogy mi nemsoká indulunk..és ha ott nem jön fel..akkor a rókák foglyák széthordani a következő heca ig a csoffadt testét..a felyét meg majd az egerek használják kunyhónak a télen
ugyhogy szinte könyörgött hagy jöhessen nek mégegyszer mikor elsőre visszaesett...
mert azért lássuk be..az egérkunyhós koponya az azért nem a legszebb temetkezési eljárás
csandi be ne sérwtőgy...
te voltál a nap hőse. .
én meg tudom mire vagy képes.. és bele is hajtalak...megmutatom..elmagyarázom majd megcsináltatom veled.. és ezzel gyorsabban fejlődsz igy velünk.. mintha csak bóklászol az erdőben és nézelődöl..hogy merre is az arra...erre mérget vehetsz...
Nekem egyedül az FM bírja (inkább bírta,mert már kezd szétdőlni) 1,5 évnél tovább.A többi mind szétesett.
A FOX-ot is romániába csinálják,az 1 év után úgynézett ki,mintha a kutya szájából szedném ki.
Aztán az is lehet hogy bennem van a hiba.Biztos hülyén megyek.
KB ugyanolyan szar az összes.Asszem bálintbá volt az,akinek a TCX 2 nap után szétesett.
Én pont ezért megyek wietnámi tangapapucsba!
Ha megfelelően képzett a munkaerő, és megfelelő a minőségellenőrzés, akkor nincs azzal probléma.
A korábbi sidi-k is nagyon bírták a strapát, jobb volt mint a többi gyártó. A crossfire is kifogástalan volt strapa tekintetében. Nem hiszem, hogy ezzel is probléma lenne.
Néztem, próbáltam a rivális terméket a gaerne-t is, de az előző sidim bizonyított, a haverom crossfire-is golyóálló, kényelmesek voltak, könnyű bennük gyalogolni, ami endurónál fontos.
Ami eltántorított a garene-től, hogy a sidi karcsúbb orrésze szimpatikusabb , a gaerne-nek meg bunkós orrészétől tartottam a váltások miatt.
lezártam..
de ez már jó..
ez igy a komplex
sziklafalas patak felső része és a szali féle 35 fogú bölcsességfogak bölcsességfogai http://youtu.be/P9jYbeAcTTg
Na végre egy rendes menet ahol nem azt latom nagy tempoval nekimentek ozt lesz ami lesz. vagy ki adja vagy nem.
A legszebben csani ment fel nekem.
5:08 Oti nyomot egy tomyand herry-t s a könyökvédő hiánya 1x nagy megkeserüli.
11:27 csani a hös. megmerte csinálni amikor végig rázta a fejét. http://www.youtube.com/watch?f...
1:14 wade de vizesen.
ez volt már az utolsó itt már fent voltam..de nekem nem így kell
bontós billentett helyre...kicsit qúrwa anyáztam..aztán megemberetem magam és úlyra neki
http://www.youtube.com/edit?o=...