Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mi a stájsz...
csá

ebben Ron-bá a illetékes
de attol fug mire akarod crox-ra talan lassu rovid ives kanyarokra
de crox re ne mjo

endurora (hard) ott igen, ottt jo de megint az a kerdes hogy mennyire tudsz egy profi versenyzonek nem kell nyomatek csak tüz (erü) egy full kezdonek kell aki sokat flexelne a sx jellegu crox motorral ahol nincs nyomatek, fokepp ha 2t.

vagyis tudás fuggo és szakág fuggo.
mindenképpen kell kezdoknek hardban. ez a valasz.
Egyik sem!
Ez a Honda racing csapata
Te fasz
mindjart latszik hogy motoroztal és kiment belöled ahiszti mert normalisan irsz.
ami a elpicsázást illeti ha igy folytatja az eső a dolgot holnap ultra nagy szopás lesz, van olyan szakasz ahol oldalazun altalaban 4 percet mig vegig megyunk rajta gyökeres ilyen köves hsizti, shárban 2 óra kb 100 méter, balet meg fogd a motort mert csa az marad a helyen.
szoval kezdek en is felni ami szarazon szorakozás lehet HECA lesz belőle.

elpicsázás nem lesz azt garantalom mert aki regimenten 30 körül szerepel az nem lehet rosz, arro lsem beszelve hogy baz ti lassan 10 éve nyomjátok a hisztit még ha laposon meg aztán a zarándban.

de az tuti ahol mi megyunk ott elsőre ritka keves ember bir eljönni olyan sebeséggel mint mi (értsd 20km/h) sziklás patakban 2 fokoztat
fél gáz.

ami a fázosat, porossat, hisztis fiut érinti, neki soha semmi nem jó szoval én még nem hallotam töle valamilyen hely jó vagy hogy valami tökéletes lett volna, ha sok a sár az a baj ha por van az a baj, ha hideg az a baj ha meleg az... a motorja örökké szar mindig cserélni akarja szoval felejtős.

a mi helyünk jó edzeni, mellete látványos.
patakos, feljáros, oldalazos minden van.
Próbáltam,de mindegyik csak téged akar!Jó lenne ha jönnél erre,mert a malackák is érted síínak!
Találtam 1 jó kis helyet Zsír! Legközelebb elviszlek ide benneteket
Hogy mit csináltam egész nap? Motoroztam a gyerkőcökkel
Kakukktojás! Melyik Jarvis,és mely Zsír! Zari te melyik lennél?
Így indulunk "együtt a csapat"
Zsír, vasárnap ezzel mék hozzád
Te menj fejd meg a bikát, és paskold meg a kecske farát. Túrós Jimmy!
Én reagáltam,az nem volt elég?
Ezek meg most próbálják kiguglizni hogy egyáltalán miről beszélsz,mert halovány lila fingjuk sincs róla!
Azt eddig is tudtam hogy a csokiskarikát szereted.És itt most nem az édességre gondoltam!
Erre senki nem reagál?
Inkább vaniliás karika rajongó vagyok, a pilótát nem szeretem annyira...
Akkor mostmár csak egy pilótát kellene rendelned valahonnan!
Ja tényleg Egerszalók,el is felejtettem hogy mindenhol ezt kell mondani!
Azért alakul a 250-es. Csika futómű elöl-hátul, új kormány, új gumik... Menni még nem tudok, de majd csak megtanulok ezzel.
Nem Bora-Bora, Egerszalók...
Menőre nekem sincs!
Itthon vagy már? Vagy annyira megtetszett bora bora hogy odaköltöztél?
Nekem nincs pénzem menő Ktm-re, ezt kell reszelgetni...
Csak halkan mondom,hogy valahol még bála tüzeket is akart gyújtani,hogy be kelljen neki menni!
Mi a pék faszát fejlesztesz már megint? Egyszer érném meg hogy nem kutyulsz,hanem megtanulsz rendesen menni az éppen aktuális motoroddal!
Annyira tudtam bazzeg hogy te csináltál magadnak defektet!