Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

marHahaha
sunyit sosem fingottam..
mindég ratatázott

várom én ia a filinget...de nem jön..kártyavár általában csak egy napra képes összeálni..a több naposok általában dőlnek...
mint a most p-szombati is..pedig kedden még mindenkinek
jahh milyen jok is szoktak lenni azok az esti sütögetések.... a végén Viktor leborítja kecsketejjel a csilisbabot...persze csakis a szunyogok elűldőzése miatt... eregeti a sunyi lapos borzasztokat...
zsoltberg...az első kérdésedre a válasz nincs jo alternativa... ergo le kell szarni, a te saját boldogulásod ugysem attol függ melyik politikai párt hol áll... szoval menjél motorozni...

a másodikra a válasz, eltününk mint a huss és a pőcc....

reggeli mély gondolatok válaszainkat olvastátok...
mi az összefüggés
mért nem jöhetne zsir gyalog túrhára..
vály?
Hacsak nem jön ZSÍR is!
lehet nem is jó az időpont
Jól van ok
inkább szervezzünk egy gyalogtúrát pilisi parkerdőbe zŐdteleplyárós fgelvezetés
madárcsicsergés...meg a város látványa.. és úgy meg6ódom. .mindjárt kilyön a vacsi
megent bitorolja a nikemet ez a ..öcsög.
lyöhet bár ki..visszük hozzuk itatjuk etetjük..optatjuk

amig csak lehet...ha meg már öngyilkos akar lenni és ottmaradna bár hol csak ne keljen velünk jönnie..ám legyen

már megint itt ez a ökér
miket mond.. mikor mindenkit szeretünk és píísz meg ilyesmi..
lya
majd megint irja az ökör hogy leszopatjuk itt a népet
nem vezetek én senkit...haverokkal meg arra megyünk amerre akarnak..csak én mutatom meg nekik hogy merre is akarnak
nem úgy
hanem az a kivánság..déwa patak akkor oda jutunk kalandossan.. az a kivánság...pisztolyos..oda szanberg halála..akkor oda..de ha a szanberg halálánál vagyunk akkor a fater patak..elmarad6atlan

amúgy meg ...az a lényeg legyünk egy sárga tállal.kint a kempingnem este jó kaja dumcsi..vetítés...
csak az a fontos hogy a vetitősök ne velünk jöjjenek..mert nálunk csak a filmszakadás lesz...meg estére a hiszti..
Nem mozoghat mindenki fouri korokben....
Vagy 20 eur.(éves tagság) + szállás annyi mindenkinek ahogy intézi, és ingyen zarándög felvezetéssel és velünk motorozás 3 nap! Zari jó az 5-let?
erről kérdezősködnek a z45678 ék már hetek óta .. bontós meg észrevette a viszat... sosem késő...mondjuk szept 30 azért az már késő
látom allergiára is meg lett megoldás az igazi megoldás...élyféli kecsketely beöntés
hát akkor nekem azért nem 6ott
mert elolvastam...kecske...telybeöntés...
Szasztok! Gyertek le ide jó buli lesz 4 nap 85-eur. 3 nap motorozás kijelölt verseny nyomokon! http://heca.ro/king-of-the-bee...
elástad magad mint. ..zarándög

ne aggódj van élet zsir nélkül is..az a neve:floriol

kibaszott kafi dolog a pályázás is.. ha nem egy pocoktúráson mész ..az nagyon jó...jó akadályok..meg minden...
kár hogy itt nix hegyi pálya...
jó felfelé felugróval..kafi leugrókkal..
ahhh,kieshettem a zsirnal a pixisbol,vegem van
merre lyártál bár-ány kám..azt hittem te is zsiral már kint vagy redzsiment 13on...

ezért nem lehet nekem soha frím...
mert ami is kis krocc becvetés volt...sx 525 éli az ilyet..
ez a gumi ez űber jól fogott púder por ..néhol kemény tetejű..mindehol brutál jól tolt..
Ne szajalj az asszonnyal mert mindjart kapsz tole,vagy megvonja sexet egy 2 honapra!
Csak félinfókat tudsz,mert nem egyet,hanem kettőt!Ha valamelyik elromlik,tudjak menni a másikkal!
Mondom az asszonynak,megnézem a helyszínelőket.Azt kérdi melyik csatornán vannak? Mondom neki,semelyiken,az ablakból nézem,mert betörtek a szomszédba.Valamiért lehülyézett!Nemértem miért?
Ne bazz mar,allitolag rendeltel egy 500 as befecsis gepet telibe cashre
Ferinél meg viktornál.Nálunk biztos nem,mert elért minket a virágválság!5 forintos sincs,nemhogy 5 centes.
Nabazzeg télleg!