marHahaha
sunyit sosem fingottam..
mindég ratatázott
várom én ia a filinget...de nem jön..kártyavár általában csak egy napra képes összeálni..a több naposok általában dőlnek...
mint a most p-szombati is..pedig kedden még mindenkinek
jahh milyen jok is szoktak lenni azok az esti sütögetések.... a végén Viktor leborítja kecsketejjel a csilisbabot...persze csakis a szunyogok elűldőzése miatt... eregeti a sunyi lapos borzasztokat...
zsoltberg...az első kérdésedre a válasz nincs jo alternativa... ergo le kell szarni, a te saját boldogulásod ugysem attol függ melyik politikai párt hol áll... szoval menjél motorozni...
a másodikra a válasz, eltününk mint a huss és a pőcc....
reggeli mély gondolatok válaszainkat olvastátok...
inkább szervezzünk egy gyalogtúrát pilisi parkerdőbe zŐdteleplyárós fgelvezetés
madárcsicsergés...meg a város látványa.. és úgy meg6ódom. .mindjárt kilyön a vacsi
lya
majd megint irja az ökör hogy leszopatjuk itt a népet
nem vezetek én senkit...haverokkal meg arra megyünk amerre akarnak..csak én mutatom meg nekik hogy merre is akarnak
nem úgy
hanem az a kivánság..déwa patak akkor oda jutunk kalandossan.. az a kivánság...pisztolyos..oda szanberg halála..akkor oda..de ha a szanberg halálánál vagyunk akkor a fater patak..elmarad6atlan
amúgy meg ...az a lényeg legyünk egy sárga tállal.kint a kempingnem este jó kaja dumcsi..vetítés...
csak az a fontos hogy a vetitősök ne velünk jöjjenek..mert nálunk csak a filmszakadás lesz...meg estére a hiszti..
látom allergiára is meg lett megoldás az igazi megoldás...élyféli kecsketely beöntés
hát akkor nekem azért nem 6ott
mert elolvastam...kecske...telybeöntés...
ne aggódj van élet zsir nélkül is..az a neve:floriol
kibaszott kafi dolog a pályázás is.. ha nem egy pocoktúráson mész ..az nagyon jó...jó akadályok..meg minden...
kár hogy itt nix hegyi pálya...
jó felfelé felugróval..kafi leugrókkal..
merre lyártál bár-ány kám..azt hittem te is zsiral már kint vagy redzsiment 13on...
ezért nem lehet nekem soha frím...
mert ami is kis krocc becvetés volt...sx 525 éli az ilyet..
ez a gumi ez űber jól fogott púder por ..néhol kemény tetejű..mindehol brutál jól tolt..
Mondom az asszonynak,megnézem a helyszínelőket.Azt kérdi melyik csatornán vannak? Mondom neki,semelyiken,az ablakból nézem,mert betörtek a szomszédba.Valamiért lehülyézett!Nemértem miért?
sunyit sosem fingottam..
mindég ratatázott
várom én ia a filinget...de nem jön..kártyavár általában csak egy napra képes összeálni..a több naposok általában dőlnek...
mint a most p-szombati is..pedig kedden még mindenkinek