az mind semmi,.. én jövő héten hozatom ide a grand kanyon 100 km-es szakaszát... nem volt egyszerű a logisztika de megcsináltuk polgártársak...
jajj majdnem kimaradt a lényeg hogy az elején -végén is ott lesz a niagara vizesés ,az alatt kell majd átmotorozni, utközben lesz elefántos safari, oroszlán üldőzés (persze ők üldőznek téged) aki lemarad arra nem kell várni ő lesz a vacsi...
a mitas 754 kövön is jó de akkor nem lehet forgatni csak nyomatékbol mehetsz vele, ha sokat mész patakban kövön érdemes minden második oldalso butykot kivagni és ujra mondom nem lehet forgatni - fexelni - fureszelni mert ugy nem fog.
A six days igen jobb 2x a kovon mint a mitas754 de csak azert mert ritka a butyok ka ki gajazod (butykok) a mitas754 akkor a is jo lesz kovon de akkor szopsz mert kopik.
Tegnap voltunk vajuban és sokan jottek mindenféle gumikkal s sokan felxltek ahol mi siman atgurultunk igaz volt tempo. Mi patakban 2 felgazzal megyunk ök 1es felxelve, mindegy mi volt sixdays vagy akarmi mas.
Nekem vizesbe nem fohgott mashol kibaszottul,jobb mint barmaly szix..mondjuk le kellett engednem 0.2 bar kornyekere,es akkor jol elplocsent,es akkor turhetoen fogott...vegul is a kemeny anyagu butyok az ami nem tapad a saros vizes koveken es gyokereken.Maskepp jo az oldala,finoman all a talajon...Latszik is a kovesbe motorozas,sokat porgettem es sok butyokbol ki volt toredezve kissebb nagyobb darabok..Ezert is van ,hogy nagy az elettartama,nem lagy puha gumi.De azert faszaul lehet vele motorozni.
hály.
este beszéltünk csanád 1492vel..
B ben egyharmad volt a kihulló...de csandi sikeressen befejezte redsziment tizen3at
beszéltünk erről gumiról is.. tiszta vegyes az érzelem...mert pl szali azóta nem vesz másik fajtát..
mpi is jobban teljesitett vele...
jakszi panaszkodik hogy kövesben...
ottó is..
bontós.. ...talán neki sem fogott úgy ...
nekem a fél báros belsővel..nem volt gond patakban..
csani meg Kifejezetten azt mondta hogy sáros hisztis köves gyökeres felfelében.. helyből indulásos dolgoiknál..ot voltak vagy..sokan..és látta hogy az övé jobban inditotta meg a gépet mint a többinek a szikszdélyzije...meg amik fent voltak...
de azt is mondta..belső kell...és az meg leengedni fél bár ..vagy alá
na ezt mondom én is...sixdélyz is kapirnyál ha 0,8...azt is 0,3 r a kel leengedni...különben
Dehogy baj! Már hogy lenne baj? Én is fékezek az összes fékkel! Mikor tudom hogy nagy felfelékbe fogunk menni,akkor reggel viszek magammal egy horgonyt,azt is ki szoktam dobni!
megmondom, én hol lesznek karcosak... persze ez 8 ezer pénz lesz... azé mer verettek az országuton aztán a bogarak meghalnak rajta nagy erővel az is karcolja meg sokat mosogatjátok az is .. szoval ott a hiba..
jajj majdnem kimaradt a lényeg hogy az elején -végén is ott lesz a niagara vizesés ,az alatt kell majd átmotorozni, utközben lesz elefántos safari, oroszlán üldőzés (persze ők üldőznek téged) aki lemarad arra nem kell várni ő lesz a vacsi...
a mitas 754 kövön is jó de akkor nem lehet forgatni csak nyomatékbol mehetsz vele, ha sokat mész patakban kövön érdemes minden második oldalso butykot kivagni és ujra mondom nem lehet forgatni - fexelni - fureszelni mert ugy nem fog.
A six days igen jobb 2x a kovon mint a mitas754 de csak azert mert ritka a butyok ka ki gajazod (butykok) a mitas754 akkor a is jo lesz kovon de akkor szopsz mert kopik.
Tegnap voltunk vajuban és sokan jottek mindenféle gumikkal s sokan felxltek ahol mi siman atgurultunk igaz volt tempo. Mi patakban 2 felgazzal megyunk ök 1es felxelve, mindegy mi volt sixdays vagy akarmi mas.
hatalmas teljesítmény
jaaj,ezért most kapok
este beszéltünk csanád 1492vel..
B ben egyharmad volt a kihulló...de csandi sikeressen befejezte redsziment tizen3at
beszéltünk erről gumiról is.. tiszta vegyes az érzelem...mert pl szali azóta nem vesz másik fajtát..
mpi is jobban teljesitett vele...
jakszi panaszkodik hogy kövesben...
ottó is..
bontós.. ...talán neki sem fogott úgy ...
nekem a fél báros belsővel..nem volt gond patakban..
csani meg Kifejezetten azt mondta hogy sáros hisztis köves gyökeres felfelében.. helyből indulásos dolgoiknál..ot voltak vagy..sokan..és látta hogy az övé jobban inditotta meg a gépet mint a többinek a szikszdélyzije...meg amik fent voltak...
de azt is mondta..belső kell...és az meg leengedni fél bár ..vagy alá
na ezt mondom én is...sixdélyz is kapirnyál ha 0,8...azt is 0,3 r a kel leengedni...különben
aztán meg az asszonynak meséled hogy csak óvatossan mentek
Ma egész nap azon gondolkoztunk,hogy hol a francba lesznek karcosak az idomok? Akárhogy törtük a fejünket,sehogy se tudtunk rájönni.
én ma sikeresen kinyirtam a boltba járos hátso fékét... főfékhenger kuka...