Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az az összetett dolog nem is így volt igazán hirdetve,de ez nem von le Alex érdemeiből sokat. Bár ha Bence a 300al lett volna akkor érdekesebb lehetett volna a vége! Meg Alexnek nem az amatőrben kéne indulni! Én Bencét nézem a győztesnek!
Bazz Alex után nem is akartam menni
Mert 2 jutott tovább. Mondom magamban majd a vég elszámolásba oda adom a tüzet,de úgy megváltozott a döntőbe a pálya ,hogy nekem nagyon beadta és esélyem sem volt látni sem:) Így 6ik lettem
Biztos nyert Bence is,de az összetett első az Szalóczi Alex aki mellőled indult a videón!
gartula! pálya nagyon tetszett nekem videóról!
Köszi Jaxinak is
szerintem semmitő.. magától.
mert oda olyan mélyre úg el van dugva... és ha ot bszűr valami..azt erősen kell. nagyon...azt meg észrevettem volna
de a fax se tudja..

ezt mitasz ne is emlitsd...itthon a ms 3 sárgumi..de mondom 95% állapotában...de mondom mindenkinek ilyen van.. nekem is kell...
hát most már van...
patakban kicsit furcsa volt...de aztán meg mindenki kapirnyákol-..a végén mekflály a sixdalysivel még jobban mint mi...száraz laposziklás patak.. sosemjárt!ha isemet patakban leszünk megmondom..de mpinek ilyne volt a múltkor a fater patakba..és szépen ment vele...meg csanád is...ottó meg köpködöttt rá..neki múz volt ben..+még rárakott egy belsőt a múzra köpenyként.. na igy atom kemény volt...nekem a belsőszelepessel..0,5 báros lehetett..de nem volt gáz...lehetne még laposabb mert kemény az oldala..akkor meg mégnagyobbat terl..de igazándiből..patakban ..olyan nem is tudom..de azon kivül..mindenhol...200%volt
Mitol pattant el?
na itt a lukas...
illetve a ludas
Gratula Ricsi!
Gratula!

A heti háromszori edzés csak meglátszik:-)
üveg ki.. tömitőgyűrűvel együtt..
29,9 átmérője van a körnek.. és 8,2mm mély
volt itthon 30as alumÓnium rúd
levágtasm 8,3mm vastagra a közepébe fúrtam 8,5 furatot abba raktam az M10es menetet... kicsit szurosra hagytam..bár lehetett volna még nagyobb az átfedés..bekentem fbs sel és bekocogtattam..
kivülől fogja úgy is a fékrugótartó lemez...de úgy beszorult meg az fbs hogy a 10es inbusz csaavar miko rmeghúztam sem mozdult semerre..

csak za van hogy mondom ez nem az 1/4 nél mutatja a szinet henm a 1/2 és 1/3 közöttit..ami sok.. mert megfigyeltem 1/4 ig megeszi..aztán meg nem ..tehát a jó szint az azt 1/4 ablak...
de ha megdöntöm épp magamra kicsit akkor pont jó...de nekem ez nem elég gépészes..ugyhogy még lesz egy tökéletesebb verzió is.....majd .
hogy csináltad?
kémlelő üveget teljesen kiiktattad? imbusz csavar mibe tekerődik bele?
Köszi! Zarándnak is
Itt 2ik lettem és összességében 6ik !
Lehetett volna jobb is de ennyit tudtam.
80 cent/literért uram főnöke átveszi

vasárnap dolgozni,nem igazségos
jól elfáradtam,az összes vén szatyor most megy kirándulni,tele a hotel
köszi mindenkinek a szurkolást...
legenda él. ..hangja mint a doksza.. .

ricsi gratula...
annyi a gixszerje..hogy a kis rugót ki kell patintani amihez kell egy csőrös fogó vagy csavarhúzó..de ezek meg amúgy is vannak a táskámban.....
lya..meg ami még van itthon.. az látszik is ..mindenhol.az a FBS
majd ha megszárad..lehúzom
na ugy néz ki...minden okés..
itt van egy két pikcsör..

se eszterga sem semmi..csak fúró flex M10es mentfúró..meg egy 30as aluminuom henger..és kész...még jó hogy azért ezek vannak itthon
Gratulálok Ricsi!
Látom mindenkit leelőztél.
Ismét Bence megnyerte
Tegnapi Extreme Enduro verseny Borsodnádasd fejkamerás felvételem.
http://youtu.be/vjrGnPlGHJQ
Mondtam ,hogy nem lesz semmi baja Ha d legyen benned egy kis örömöm, hogy egyszer igazam lett. Egy legendának ennyi meg se kottyan.

Ja, a kicsavarós csavarral történő olajszint ellenörzéssel szerintem nincs semmi baj. Egyszerű és kész.
Almáspite meg kávé. Jó kis pincereggeli 0 alvás után.... -1 fokos babgulyás kenyér nélkül ( mert az elfogyott) (meg egy kicsit csípősre sikeredett na. ) Innivalónak meg szilva dzsúz búvár módra. Búvár pálinka, megiszod körbenéz majd visszajön.
Én specifikációba 7.5-öt néztem a 2002-es SX 250-re. Bár én magam nem értem le.
Engedd meg,hogy hagy örülhessünk mi is a nagyszerű hírnek.
Az élethez szerencse is kell.
Látom neked van is bőven.
Amúgy gondolkozz,több ezer ember közül ki tud így járni,hogy kitörik a motorjának a kémlelőablaka.
Szerintem te vagy a kiválasztott.
Ezek után jönnek az ufónők és elrabolnak meg ilyesmi.
lyaúreggelt...
hahÚÚÚ
ÁÁÁÁ
ugy örülök..mint atom. . .
most engedtem le az olajat...mondom leelngedtem za olajat..mert volt belőle mit leengedni . .
hát nem azt mondom hogy 1,35 jött le belőle.. de szűrők a helyükön hagyva..0,5 liter szép sárga olaj... semmi nincs az olajszűrők durva szűrőjén...se a mágneson...
nem azt mondom hogy jaj de örülök hog félliterrel motoroz6ttam...de mondom...előtte egy két percel..még semi gikszer nem volt...aztán...meg lett..és ugy maradt benene a kb 6 deci olaj szép sárga olaj...
köszönöm köszönöm hogy szerelhetek az ablak helyére egy lemezt amiben lesz egy menetes lyuk.. és mint a régi motoroknál.. hatos csavar és látom az olajszintet...mondjuk a huski még kétezer 7beni is igy nézi az olajat...nincs buzi ablakos qrwa annya

ugyhogy a finomszűrőket már ki sem szedtem...mert minek...olyan szép olaj jöt le belőle mint atom..
előtte agyaltam hazafelé hogy majd felöntöm valami olcsóbb olajajl megjáratom..meg azt is leengedem hogy milyen a beleseje...de ugy gondolom..ez felesleges lenne...
nem zsolti?
zozi?

what about you?