Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aki megstisztel válaszával:

igen 1és6 kivételével mind igaz, az is igaz jó lett volna edzésnek.
szoval: megkértek ne menjek, ami soha nem fordul elö de a csálád meg a csálád az első, 2 Bordányon megtanultam hogy k. nincs értelme versenyezni, csak élvezetel csinalni valamit, mert amikor ugy mesz hogy tudod zuzod a gépet és feleslegesen baxod magad szét akkor azt ne... s haverekkel akkorákat élvezünk igy hátvégi wellnes menetben s többet tanulok mint egy 2x 90km versenyen akkor azt mondom nem.
Ha azt mondod motorozunk 2 napot 120 kilometer 5-10 haverral, es akkor allok meg es ott ahol akarok s rohogok a többin akkor igen.
szerintem mind a 8... eltaláltam.?
figy itt van egy egyértelmű válasz ! egy fél profi mit tudna vele

neki első indulása a romaniacson !

Erich Brandaeur 17 lett a RedbullRomanián - Jarvis után a Freevel.
http://www.redbullromaniacs.co...

és ujra mondom miota megyek vele 3 lépcsővel feljebb vagyok, minden könyebb mintha egy antigravitácios gomb lenne a motoron és minden könyen megy. nem dölsz el nincs völgy láb. mindig indul, nem merül le. mindennek neki mersz menni stb.

ha adsz egy elérést megirom személyesen de még ki is próbálhatod a kicsit igy readytorace !
Olvass figyelmesen 5 pont!
ez vesébe vágó lesz de muszály leírnom...és ez nem volt válaszok közst de gonzó..lehet ezt is sugalta

123. verzió...féltem hogy a freevel úgy szereplek mint bordányba

zsir ez csak egy kis öt szentes nehogy rálépj ..mert megŐrülök
Az 1és 6kivételével mind

Na mit nyerte?
több verzio is van: s ne haragudj de kérdéssel válaszolok.

s tippeljetek

1.- nem volt lém.
2.- asszony nem engedet el...
3.- asszony megkért ne menjek
4.- sérülést szenvedtem el
5.- féltem elbukok
6.- munka
7.- nem tratom fotnosnak a versenyen való részvételt
8.- wellnes motors lettem

? na ? lehet tippelni.
Feri!

Nem akarom, hogy a saját vesédbe vágjál, de miért nem indultál a freeride-al a rendezvényen.

Tudom, hogy hihetetlen, de én még mindig hiszek a freeride-ban, mert a súlya, mérete pont nekem való-lenne, ha lenne.

Kíváncsi lettem volna, hogy hogy szerepel, egy magadfajta jó tanuló jó sportoló-val.
Regiment13 - Végleges Eredmények

http://www.regiment13.ro/sites...

http://www.regiment
13.ro/sites...

Like · · Unfollow Post · Share · 2 minutes ago
Gábor Török likes this.

amit megnéznék hogy egy olyan 50 versenyző után ha megint rá engednénk a nyomra az elsö 3 helyezetett akkor a 50 hely 7 órája helyet mennyiit menne ? szerintem kurvara nem igazságos az hogy végig rongyol egy sáros terepen 50 ember és te 51 knek egy tengelyik érö nyomon mész...
zsir..
arra hogy leszopatunk itt mindenkit ..erre golden annyit mondott..és száz 100alékban igaza volt...
mi hogy örülnénk ha elmennénk bár hova és ott a helyiek...vezetnek megcsinálnak olyan helyeket..előttünk hogy mi csak tanakodnánk ...mint itt te...aztán felmennének széepn..2-3 mint it mi...aztán lentről nézhetnénk a teknikájukat..(technika) és utána a nap végére a sok okosságtól és a fáradtcshágtól bőszkén mennénk haza..és vágynán ka mihamarabbi úlyra mehetünk velükre...
uyghogy golden ezt üzenet neked..

de én mást találtam ki.
mostantól ha jön valaki.. vendég..megy elől..mutatja hogy hogy kell...meg merre az arra...mi meg ahol ő elmegy mi is...oszt ennyi...ahol akar küzdős be ott bekezd.. azt adig fársztja magát még jól sx (esiksz ) oszt a nap végefelé viszaviszem a kosihoz oszt lyaúnapot...
nEEm?
teknixkai úlyitás..
sikerről számol6ok be..mert goldennek a 25v tenyiszlabda az első kerékben..szépen túlélte 2dik hajtást is..
annyi hogy a papus nem fér bele..de nem is kell .mert ha forog is max 1cm-2cm per motorozás..az meg belefér..az hogy 1-2cm rel kevesebbet gurul az 60km mint eddig műhahaha.
goldennel beszéltem reggel..(fész tu fész álysz tu álysz )
kedve van...p-sz..lenne neki si a jó meg nekem is...
mpivel még nem volt beszéd..csanád azt mondta szerdáig rá sem akar nézni...de szerdán beszélünk..vele is...
bontós sikeren túlélt egy kamiontámadást az autópályán.. de egy napot tuti csúsznak...de ha minden igaz ma hazaér.. és akkor p-sz.. szerintem ő is jönne..de ez még
ugyhog akarat az van....a tettekmeg kiderülnek..
de ha megyünk..akkor reggel megyünk de 9re már menetkész állapotban leszünk polyánában....
de mindezt majd vasárnap este tudom biztosra mondani...
meginterjuvolnád a kiskutyát mi? mondanád neki .. nyilatkozz meg a zsírtv-nek mi a hiszti....
mi van a Kis Ronis-al csinál valami videot rola amikor mondjuk egy papucsot tép... szerintem csoda lehet végig nézni....

kérlek.... vagy menjek le zsirtv-zni ... ?
köszönöm a lehetőséget, de most sok a dolog itthon...
gyere zsir... jo lesz....
hozd el bontost. meg toothot.. csanit sem bannam...
Ronba nem josz el ? befersz mellém igaz kis rütyögövel ...
és jo már a laptopja?
Dew , végig néztem a galériát nagy respekt neked, olyan mint egy oktato előadás...

amugy ez már kétablakos verzio, elég összetettnek tűnik, bár mág nem szedtem szét, jahh meg 1 gyűrü van a dugon, gyakorlatilag a gyűrü feletti peremet kalapálta le, csodálom is hogy nem törte el a gyűrüt.... mondjuk kompresszio rendesen elment borért, a berugokar kézzel lenyomos mint egy rossz robogon...

hallode, miért csináltál erre rezo védőt, hát olyan svédacélbol van rajta a rezo mint atom, van vagy husz kilo atom biztos páncél lemez...
te fax meg kellene tanulnod hogy mi 5 és mi nem.
figyeld meg amikor valamit ki élezel azt én élre teszem és te bele lépsz.
"még hogy Ronba lent volt a zaratoriumba"
azt egyből ki kellet élzni, meg hogy te rossz vezető vagy....

te fax...

te Szalival kommunikálok jól van, nagyon jól megy neki jól érzi magát és sok terve van, persze személyes dolgokról nem számolhatok be de annyi meloja van hogy nincs ideje ide irni sem. De mindenkit üdvözöl.
mi megyunk szerdan fiuk én csüt-töl.
jó lesz, mondtak haverek hogy huh de szallonás a pálya
igazi szopás aszonták nagyon durva nem tancsoljak menjünk.
zsir...
mi is szervezzük a regimenetet..ha összejönne.... én is meghetek velük..vagy hagyjanak itthon
amugymeg joreggelt..
közben az erdei állatokat is etetitek, jotékony felszini talaj egyengetést átmozgatást is végeztek, új járhato ösvényeket épitetek akár a testetekel is....
túl sok az ötentesed.. és akkor az meg már ..nem is öt centes..mert húsz felett...az már simán dollár
ron pedig..
ide járt 2 évig...nem egyszer nem kétszer..nem egy napokra.. péntektől vasárnapig...
ugyhogy biztos lehetszebenne nem azért ette ide a penész mert rühell...t

béka hosi kirsz robur is rühell és azért szerttnek idejárni..pedig vannak helyek ott is ahol laktok... ne mis akár milyen helyek...
ha én ot laknék..biztos soha de soha nem hagynám el az országot..egy jó motorozásért..
de hogy itt lakunk..nekünk minden hajtáskor kompromisszumot kötünk egymással.. hogy egykocsiba egyhelyen együtt egymásért..és ezért vagyunk mi..A CSAPAT

nix kiválás otthagyás..elemgyek haza mert szar napom van..feladom mert elfáradtam...vagy tönkrement a gép...
javitjuk csináljuk elviszzük együtt jólérezzük magunkat..egymással...
akinek valaki nem jön be..de a tönbiek el vannak vele..az vagy kihagyja a csapatot..vagy tud normális lenni mindenki ..mindenkivel!

ez a ríli tím vörk..
néha mi is röhögünk egymáson meg oltás is an..de vérszívásró..(ahogy te szoktad csinálni) arról szó sincs...
ezért is emberileg kicsit sajnállak...mikor megalázásokról beszélsz...
tudom tudom te soha meg igy meg úgy..de aki sokszor ezt emelegeti..az igy is gondolja..(pcihológia felső fokon...első kötet 3fejezet 2 bekezdés első sora )