Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol gurulnak az 5 centesek?
Pedikur az teeee
Manikűröztettél tájföldön? Ott óvatosan a csajokkal.Nem mind csaj,ami annak látszik!
Itt is,ott is.Nem motoroztam 1.5 honapja,tegnap levettek a labujjkormomet,kicsit rapihenek.
Megvadútunk mióta nem voltál.Amúgy hol tekeregtél? Elvitt a feri motorozni,aztán betaláltatok valami katlanba,amiből csak most sikerült kikeveredned?
Ja,de valami ilyesmit.Csak nem emlékszem rendesen,mert pont előtte füstöltem el egy rakétát!
Egy nagyobb összegű kápé a kupiban sokat lendít a dolgon!
Nagyon kemenyek vagytok,mi tortent itt?
A jó modor hiányával.
Nem azt mondtad, hogy italra nem vegyek be gyógyszert?
A nemi elet hianyat,mivel kellene felllenditeni,nincs vmi jotanacsod?
Na itt tévénézés közben,akkor mi van?
Kire kell szavazni,
Aki 8 évig lopott,vagy aki legálissá tette a sajátjainak a lopást?
Mi lesz velünk,magyarokkal?
Miket írsz bazzeg!Hányszor megmondtam már hogy ne igyál gyógyszerre,mert szétcsinálja az agyadat!
Csak próbálok segíteni a dottorénak.
Nem.

Az ecet elengedhetetlen a nedves meleg környezet fenntartása érdekében, a paprika a kapszaicin tartalma miatt elvonja a nedvességet.

Esetleg akkor ha pont éjfélkor megiszik egy pohár langyos hurkazsírt a páciens.
Honnan ez a rosszindulat?
Nem lenne jobb az ecetes dugó helyett egy erőspaprikás?Vagy csípős gulyáskrémes?Én csak ötletelek,ebben ön a szakértő.
Engem annyira nem zavart. Az asszonyt jobban idegesítette hogy leköptem az íróasztalt.
Persze arra vigyázni kell, nehogy a szőrt begyűrje, mert akkor pont a dunsztolás lényege vész kárba.
Mert te semminek sem tudsz örülni!
de így
Hülye! Ráköptem a vacsorát a monitorra!
És a lényeg, hogy a végén egy behűtött, ecetes análdugó-val kell lezárni az anus-t, egész éjszakára.
Estét bélák!