Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

goldentút itt úgy néz ki mint egy templomos lovag...
ugyhogy arra készülj.,.ha patakba bele túloldalt meredeken fel.. na az megy ...hirtelen helyből..5-10méter..na az meg nagyon megy...golden a szopó patakokban készül ki..mekflályos menetnél is visszarendelt minket bontóssal...
peidig ott oszt...
ugyhogy ha sáros lesz...sziklásra vidd...és lesznek vidik is..amin magyaráz6ol nekik..mint ahogy ők is neked ..itt:mert erre kell a viszont válasz...nEEm?

http://youtu.be/AgIdFMwXY_U
szeli is az exc 525tel..amivel nagyon jól ment..illetve azzal is nagyon jól ment...
látod zsir ez van..a nagypofályú arsz besir...
inkább arra készülja hogy jövőhéten egész héten ráélek..és csütörtöktől szombatig.,..kimehetnénk almásfűzfőre
vagy rakjátok át a menetet HÉTFŐRE!
mert az a szitu..csüörtök reggel mikor csúnyán csöpörgött az eső..és kö keményen nem értek rá...én reggel ecseteltem nekik hogy aszombat varásnap nem jó.. mert lehet családi bonszály lesz...!akkor nekik sem volt jó......aztán meg délután csak rászerveztek é s hogy hozzád kell meni..egybő kisütött a nap( fejükben )és már le is szervezték...
szopjanak le ..bő nyállal .

bontós azért szeretlek bennenteket.. csak nem most vasárnap
fasza régi idök. és régi filmek.
Sziasztok! Lendkerék súlyról akarok kérdezni. Valaki használ ilyet? Mondják, hogy nyomatékot hoz kis fordulaton, meg tök fasza. Nem lesz tőle túl lassú a ford.szám felfutás? Mennyit veszít a motor a 2t jellegéből?
na itt az árok...
itt a gyakorlás.. itt golden már eladdta a dögenhéz exc 450 és sx 125tel.. ugyesebb is lett...nekem akkr is egy sx 525 volt..csak az 2004es
http://youtu.be/vAsXR7l8Eak
csúnya 5centes volt a beírásom (a benzin helyet töltés viz lesz) ozt sajna bekapta a horgot és rángatózik rajta a hal ! ez volt a vicc része.
nálunk tényleg forrnak a motorok de csak annak aki nem megy fel és erőlteti, a menetek barátiak mert ez a cél. jól erezni magunkat. ennyi.

ha megforrunk akkor haverilag várunk a másikra.

1 biztos én amikor tudták megyek le (hozzájuk a zarandba) és készültek, mert arcoskodtam itt a forumon (s mikor nem), vártam és tudtam mi lesz, vállaltam, ketten vártak is a feljáró kritikus pontján és filmeztek, igaz Zari nem. Én vállaltam olyan helyre vittek ahol tuti el is érték céljukat, "30 db" nagy tempos rádobásból 1 sikerült felmennem, ami nálunk szerencse ha csak 1x mész fel, akkor tuti egy feljáró ha minimum 3x sikerül.

szoval összsitve
hülye vagy.. ez igy van..de a fórumon ilyet.nem ir6ok le azt hiszikcsira vagyok...
lyal ez em a szkálypi.... bebuktam
hogy ezt az esőt ezt mér is mondom...mert golden kifejezetten utálja a sarat...ha meg sziklás saras lecsúszós oldalazós pötyörgős ahol még állandóan forr is...és még le is kamerázod..... ..na az lesz a kedvence

amúgy zsir...
totál el vagy tályolva ezzel hogy itt mi mit tudunk..csak a rátöltösök...hát ez pont mellényúltál..
itt mieink 2004ben egy katonai lőtéren tanultak meg motorozni...ott is én voltam a vezető oktató. ..
na itt nálunk van az hogy semmi akadály full sik menden...de gödröt tudnak ásni...2-3 méter mélyen..+azt feldobálják az egyik oldalra..és abból lesz egy ugyan ekkora domb...szóval 2-3méter mélyen bele egy Valakú árokba aminek az alján épp nem áll bele az elő kerék...tehát úgy csúszol bele!és onnan meg 5-6 méter magasra meredeken fel...persze fogós homokos..ahol tölteni is kell azért nem csak felgurulni!
na ezeket itt kezdtem oktatni 2004 január elsején...mert akkor vett itt mindenki 450exc..mert volt egy sajnálatos motoros baleset...a csapatukban..és azt akarák hogy utszai őrült hajtásnak vége..de akkor motorozás megmaradjon...és azt hitték ez kevésbé életveszélyes.. de azóta próbáltak visszatérni az útszai hajtásokhoz3-4 éve...de rályötek hogy ..ez jobb...
több adenalin kevesebb életveszélyes szitu..amit nem forgalom okoz..hanem saját maga okozza saját magának..tehát valamilyne szinten kontrolált a veszély és az adrenalin fröccccs.

bontósnak volt a legkönnyebb dolga...a csapatból..mert ő az alap dolgokat a fresztályból nagyon tudta... ..ami itt extrémbe meg jól jön nagyon...
meg neki azért is könnyű...mint szalinak is...mert tehetség vagyunk mind..de szali meg bontós igazi...született tehetség...
akár csak csoresz is...igazi versenyzőnek született...

itt kezdtük2004 eleje.. itt még bandival...meg a csongrád szentesi fenegyerekkel a czakó ferivel...aki bontóssal együtt szrtíítfálygterolt 7 évet!
ezek 2004 rm 250nel mind...bontósék...exc 450 én meg az sx 520..itt van az hog megálmodtam hogy a 15 méteres 3m mély katonai árkot...árkot át kéne ugrani. ..hogy miért..mert mgálmodtam hogyha kivágok egy olajbozótot ott akkor ..megcsinálom..nem volt amóúgy nmagy vatiz dasz..mert csak 15 méter...nem 25-30..de leérkező nix...eldobó egy 2-5 méter magas katonai árok...de ha az ember képes felmérni önmagát tudását motorját..akkor semmi gáz nem lehet...
rajtam kivül csoreszs ugrotta még át...neki a másodiknál úgy sikerült érkezni hogy a villaszárak a huidban elcsavarodtak..én átugrottam aznap vagy 2-3 szor alkalmanként..mert nem nagyon akarták elninni czakóék sem..hogy ezt lehet...
http://www.youtube.com/watch?v...
azért aki látta az azt mondta ..ez egy állat...viktorazállat

ruszki domb...

ruszkidomb egy év múlva.. a legeljén ott a 10m es fal..aminek a közepében 3m függőleges.. enne 2 lépcső!lefellé zuhantál. .
felfelé..meg...huhuhu..apám
egyszer ne mentem fel mert már negon eltatáskodtam..3 man huztuk fel a motort vagy 20 percig..mert ottó visszalökte volna..de én meg nem akartam hogy szétszakadjon
Gyenge ez a magyarázkodás! Jobb lett volna ha férfiasan bevallod,hogy begyulladtál.Beijedtél hogy feri csúnyán megaláz!
jó reggelt...
nagyon szép napra virradtunk ma...hát megent eset az északa...
olyan igazi áztató eső..dehát úgy nézem nem csak itt ..zsirtvnél is....
hallod zsir...nekem mondja golden hogy ne videózd már le ezt is mert mindég csak azt látni hogy bénázunk...de nyugtass meg....neked nem mond6ja

úr isten.. komolyan irigy vagyok... hogy erről meg lemaradok.. .
de ez van...
majd ma brummogtatom kicsit..a kis pályámon..mert az most űber kafi lett . füves gyöpes fogós homokos
Sa! sztem te voltál az egyetlen aki hazavitte kalodástól amotort... de nem baj ez, végülis kifizettél érte sok pénzt,jár vele az is gondolom...
valami szép volt a gép,míg nem tetted rá ezeket a design cuccokat,tényleg szebb lett volna powertéppel egyszer nekem is az agyamra csöppent és leragasztottam a gépem valami hasonló módszerrel

de kafi a gép, sztem egy mart telóbefogót igazán elbírt volna,az is dobna az összképen! szombat este megnézném,hogy fog kinézni egy menet után,de kérlek vigyázz rá,és ne úgy nézzen ki 20órásan,mint a Du 300xcje
Na sziasztok Jó reggelt! http://youtu.be/PguzEQDQA4g
na ilyen nálunk

ha mégis ez kellene zsir....mondjad segged felé ne is vegyék az irányt.. mert az alfődön ez nem megengedett
lyaú élyt mind1 kinek
most nézem...ott nálatok most is esik az eső,..ú de fajink kafi sár lesz...
golden üvölteni fog az ürömtől...
én meg most sirok ..de kisirom magam ..és holnap úlyult erővel
meló
tényleg bonti...holnap kis krocc ...csak pár óra... 10-15ig...30 perc bemelegités.. 15 perc szünet ..aztán meg megyünk egyben 1.. 1,5 ...2 órát..amig ki nem fáradunk..mert ezek a kroccon ezen nagyon könnyű a menet...nem egy füves hullámos geci mit a kispályám
lya és az én gagyinak kiröhögött kézvédőm is többet védene mint az a kis lepke(fing) a karok előtt ..
ami viszont eghsztrémben fontos volna!
ha idomostul..akkor az a matrica nem sokat számít
az nem is gáz ..csak a hűtő maradjon egyben...
ha komolyan úgy gondolod kilépeka amenet alól..tegyétek hét...azaz.7főrenekem akkor jó...
vagy szerda csütrötök péntek szombat varásnap.,..mert pl j9övő7en szinte végig szabin vok.....

aúgy mocskos mód sajnálom..az asszonynak meg sem emlitettem mikor jött a hirrel hogy ő is szombaton dolgozik és mehetünjk a családi buli búcsúval egybekötve...
ugyhogy sajnos..még meg sem próbáltma azt mondani hogy ..ó akkor varásnap megyek hajtani...
de ez van..nem jöhet össze mindég..pedig bontós golden meg én egy csapat vagyunk..jó csapat is vagyunk..de nem jön össze...nekem minden nap jó volt a hétvége kivételével.. nkik meg csak ez..és igy sajna .

de mondom ha bekavartok..vasárnapra és átrakjátok 7főre...mert bontós is meg golden is utd variálni a munkahelyén..ha akar! akkor én is elmegyek
amúgy meg holnap kis kroccozás lesz...bánatomban...mert pl holnap is mehettem volna távolra..de a csapatnak a vasárnap kellett ...
lehet azért irok róla mert fűály az itthon maradás.. de ez van...ezt a hét végét nem tehetem másként...
De amúgy meg sanya motorozásra fogja használni, és ha extrémbe nyomja jobb ha ez szakad le (idomostól) mint a gyári! Vagy nem?
Amúgy annyira nem gáz csak még nem szokta meg a szemetek ti szemetek