kiscsuka.. enyémen grimeca van, mint a legtöbb olasz kismotoron.... bármelyik bontoba kapni kompleten 4-5 pénz...
viszont sok olasz kismotort szerelik brembo hátsoval amit szintén kapsz kompleten bontoba, vagy italmondo.hu ott vannak felujito készletek karmantyuk stb, 1-2 ezer ft
ha nem boldogulsz itt van egy srác az egyik faluba, rengeteg olasz kismotor cucca van bontva....
ma alolam is szo szerint kimászott a gumi.... ha láttatok már lapos hátsó triál gumit... kb mint egy munkagép lánctalp... viszont a felniröl sosem ugrik le...
a hdot 4 van benne akkor a garia megkarmantyúzza..egy ezres körüli árban...
GARIA kft Szeged...rákeresel a gugliban és már dobja is...ha nix más út ez még működik
igazándiból jó az forditva is...
de....
az oldalazásnál....illetve a felforditós szitukban ..zorró... ziki-zaki...érdekes lesz hogy kifordul alólad a kerék...szó szerint kimászik alólad...oldalra...eleinte csak figyeltem hogy mi a retek.. de aztán mondták, hogy..na ezért forgásirányos...
egyébként simán lehet menni vele igy is..90% semmi különbség..csak az a 10%extrem helyzetekben...lesz hogy kérded magadtól.. na most mért mászott ki alólam a hátulja
ronis neked milett a triál hátsófékével? gond van enyémmel is (txt 280) főfékhenger szivárog karmantyú elkopott és nicsn hozzá felújítószett csak komplett új 25ért asszem brembo
six days hátsó gumit átfordítottam,mert a körmök enyhén lekerekedtek
elkoptak.
Attól függetlenül,hogy forgásirányos a gumi,azért ez még így is hatékony igaz?
Holnap igénybe akarom venni.
hát csak annyi, hogy a szpidi kroki az ledobálja a bütyköket ott ahol a krocc kontri még le sem sarkalódik..
a krocc kontrit kell venni.. ha élettartam számit...és tapadásra sincs gond vele...
olyan mint régen cvolt a sima c-10..amig lehetett olyat venni.. itt csak olyat használtunk..de aztán jött a szpidi.. azt leszoktunk róla.. most visszajött a cross country ...ami mondom a régi c-10...
amit szerettünk..életartam tapadás fogósság kanyarban sárban ...mindenhol...jó volt
viszont sok olasz kismotort szerelik brembo hátsoval amit szintén kapsz kompleten bontoba, vagy italmondo.hu ott vannak felujito készletek karmantyuk stb, 1-2 ezer ft
ha nem boldogulsz itt van egy srác az egyik faluba, rengeteg olasz kismotor cucca van bontva....
http://youtu.be/HbU43cQiqA0
Videok kersetek ra a csatornamra
hát akkor rakd fel ne keljen keresgélni.
köszi.
ini..én is épp erre gondoltam..mikot rakiák robbantlyák a soselenemugró gumit
Almsmezo regiment13 helyszinen
GARIA kft Szeged...rákeresel a gugliban és már dobja is...ha nix más út ez még működik
de....
az oldalazásnál....illetve a felforditós szitukban ..zorró... ziki-zaki...érdekes lesz hogy kifordul alólad a kerék...szó szerint kimászik alólad...oldalra...eleinte csak figyeltem hogy mi a retek.. de aztán mondták, hogy..na ezért forgásirányos...
egyébként simán lehet menni vele igy is..90% semmi különbség..csak az a 10%extrem helyzetekben...lesz hogy kérded magadtól.. na most mért mászott ki alólam a hátulja
amúgy lehet vele menni ugy is...igy is...
elkoptak.
Attól függetlenül,hogy forgásirányos a gumi,azért ez még így is hatékony igaz?
Holnap igénybe akarom venni.
ezt néztem már.. de a csattanó....
mi a helyzet bélák..mindenki motorozik
estére irjatok valami motoros élményeket...
a rutin meg az évek..mi
nyÍhahaha
mondjuk akkor én beszoptam mert nekem speedy van , bár a homok csak nem eszi le
a krocc kontrit kell venni.. ha élettartam számit...és tapadásra sincs gond vele...
olyan mint régen cvolt a sima c-10..amig lehetett olyat venni.. itt csak olyat használtunk..de aztán jött a szpidi.. azt leszoktunk róla.. most visszajött a cross country ...ami mondom a régi c-10...
amit szerettünk..életartam tapadás fogósság kanyarban sárban ...mindenhol...jó volt
a c-10 county cross és a speedy croc között mi a különbség?
leszámítva a színes csíkot rajta