Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

namivan csirkék...mindenkit megevett az erdő szelleme...
kiscsuka.. enyémen grimeca van, mint a legtöbb olasz kismotoron.... bármelyik bontoba kapni kompleten 4-5 pénz...

viszont sok olasz kismotort szerelik brembo hátsoval amit szintén kapsz kompleten bontoba, vagy italmondo.hu ott vannak felujito készletek karmantyuk stb, 1-2 ezer ft

ha nem boldogulsz itt van egy srác az egyik faluba, rengeteg olasz kismotor cucca van bontva....
rohadt jo helyen jártatok....
jézusom mi megy itt....
találtam egy kafi vidit..muszály berakjam hogy metaláljam az értékmegőrzőbe
http://youtu.be/HbU43cQiqA0
Kb 12o kep
Videok kersetek ra a csatornamra
rakd fel ide is..vagy sajnálod...nem..
hát akkor rakd fel ne keljen keresgélni.
köszi.

ini..én is épp erre gondoltam..mikot rakiák robbantlyák a soselenemugró gumit
Nezzetek be a facebe illetve a zsir tube. Ra sok kep video

Almsmezo regiment13 helyszinen
ma alolam is szo szerint kimászott a gumi.... ha láttatok már lapos hátsó triál gumit... kb mint egy munkagép lánctalp... viszont a felniröl sosem ugrik le...
motul rbf 600 al szeretném használni az sokban különbözhet a dot 4től?
a hdot 4 van benne akkor a garia megkarmantyúzza..egy ezres körüli árban...
GARIA kft Szeged...rákeresel a gugliban és már dobja is...ha nix más út ez még működik
igazándiból jó az forditva is...
de....
az oldalazásnál....illetve a felforditós szitukban ..zorró... ziki-zaki...érdekes lesz hogy kifordul alólad a kerék...szó szerint kimászik alólad...oldalra...eleinte csak figyeltem hogy mi a retek.. de aztán mondták, hogy..na ezért forgásirányos...
egyébként simán lehet menni vele igy is..90% semmi különbség..csak az a 10%extrem helyzetekben...lesz hogy kérded magadtól.. na most mért mászott ki alólam a hátulja

amúgy lehet vele menni ugy is...igy is...
ronis neked milett a triál hátsófékével? gond van enyémmel is (txt 280) főfékhenger szivárog karmantyú elkopott és nicsn hozzá felújítószett csak komplett új 25ért asszem brembo
six days hátsó gumit átfordítottam,mert a körmök enyhén lekerekedtek
elkoptak.
Attól függetlenül,hogy forgásirányos a gumi,azért ez még így is hatékony igaz?
Holnap igénybe akarom venni.
jó reggelt.
ezt néztem már.. de a csattanó....

mi a helyzet bélák..mindenki motorozik
estére irjatok valami motoros élményeket...
:-)
látom te igy szokol csilisbabolni
a rutin meg az évek..mi
m,úhahaha
nyÍhahaha
Mert a befosás gyorsabb mint a gondolat!
A csilisbabhoz egyúttal barnamártást is mellékel-gazdagon!
köszi!

mondjuk akkor én beszoptam mert nekem speedy van , bár a homok csak nem eszi le
hát csak annyi, hogy a szpidi kroki az ledobálja a bütyköket ott ahol a krocc kontri még le sem sarkalódik..
a krocc kontrit kell venni.. ha élettartam számit...és tapadásra sincs gond vele...
olyan mint régen cvolt a sima c-10..amig lehetett olyat venni.. itt csak olyat használtunk..de aztán jött a szpidi.. azt leszoktunk róla.. most visszajött a cross country ...ami mondom a régi c-10...
amit szerettünk..életartam tapadás fogósság kanyarban sárban ...mindenhol...jó volt
itt mindig sokat gumiz a nép
a c-10 county cross és a speedy croc között mi a különbség?
leszámítva a színes csíkot rajta