Nekem a szlovák határon mondogatta a határőr hogy álljak félre.Ráztam a fejem,meg mondogattam hogy nem értem.Megunta,aztán intett,meg mondta hogy menjek a picsába.
este nyolcra hivnak , valami mást akar a tanito bácsi... vagy néni...
csináld azt ,mint egyik haver, kiment dolgozni Ausztriába, konyhára mosogatni, előkésziteni, főséf bő félorán keresztül magyarázta neki mikorra kell jönni dolgozni, mit hova tegyen stb stb, ő okosan nézett bologatott 40 perc után megszolalt.... nicht verstehen....
faszi majdnem sokkot kapott...
Igaza van,ne is hagyja magát!Én a lányomnak is mindig azt mondom'hogy ne hagyja magát,főleg ha piszkálják.Ha meg megbüntetik érte,akkor majd én beballagok a tanárnénihez.
Csak nehogy aztá a gyereken éljék ki magukat.Tisztelet a kivételnek'de a pedagógus külön állatfaj!
gondolhatod... mire haza értem felforrt az első fékben az olaj, és a meredek utcánk közepén beesett a kar..., akkora lendülettel kanyarodtam be szembe a kis zsákutcába, ha áll ott valami most a korházbol irok..
holnap mehetek a suliba,fiam nem hagyta magát aztán szétcsapott a gyerekek között mert piszkálták
este 8-ra kell mennem majd úgy csinálok mint aki nem érti,akkor békén hagynak majd máskor is,akkor nem hívnak fel telefonon mert azt mondják,na a hülye anyuka,beszélhetünk neki,ússenem érti
Jártam már így én is.Kalandos tud lenni,az biztos.Első fék nélkül is izgalmas.Egyszer letörtem a fékkart,tartalék meg nem volt.Szar mikor fékezni akarsz,aztán húzod a semmit,mert nincs ott a kar!
ma igy motoroztam vele a kispályán.... mit meséljek akinek nem elég az adrenalin, vegye le a hátso féket aztán kezdjen el jo meredek helyeken legurulgatni.... volt zabszem a seggemben...
sőtt ha jobban bele gondolok néha egy egész buza tábla...
csináld azt ,mint egyik haver, kiment dolgozni Ausztriába, konyhára mosogatni, előkésziteni, főséf bő félorán keresztül magyarázta neki mikorra kell jönni dolgozni, mit hova tegyen stb stb, ő okosan nézett bologatott 40 perc után megszolalt.... nicht verstehen....
faszi majdnem sokkot kapott...
Csak nehogy aztá a gyereken éljék ki magukat.Tisztelet a kivételnek'de a pedagógus külön állatfaj!
este 8-ra kell mennem majd úgy csinálok mint aki nem érti,akkor békén hagynak majd máskor is,akkor nem hívnak fel telefonon mert azt mondják,na a hülye anyuka,beszélhetünk neki,ússenem érti
ma az agyam az K.O.
sőtt ha jobban bele gondolok néha egy egész buza tábla...
végre látványos