Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért kell visszaállítani a magyar-lengyel határt.
zoozee nak
Nekem a szlovák határon mondogatta a határőr hogy álljak félre.Ráztam a fejem,meg mondogattam hogy nem értem.Megunta,aztán intett,meg mondta hogy menjek a picsába.
Akkor volt meglepetés! Csúsztam már én is el lapján a ház elött..Csodálkozott is a család,hogy mi a túrót csinálok.
este nyolcra hivnak , valami mást akar a tanito bácsi... vagy néni...

csináld azt ,mint egyik haver, kiment dolgozni Ausztriába, konyhára mosogatni, előkésziteni, főséf bő félorán keresztül magyarázta neki mikorra kell jönni dolgozni, mit hova tegyen stb stb, ő okosan nézett bologatott 40 perc után megszolalt.... nicht verstehen....
faszi majdnem sokkot kapott...
Igaza van,ne is hagyja magát!Én a lányomnak is mindig azt mondom'hogy ne hagyja magát,főleg ha piszkálják.Ha meg megbüntetik érte,akkor majd én beballagok a tanárnénihez.
Csak nehogy aztá a gyereken éljék ki magukat.Tisztelet a kivételnek'de a pedagógus külön állatfaj!
gondolhatod... mire haza értem felforrt az első fékben az olaj, és a meredek utcánk közepén beesett a kar..., akkora lendülettel kanyarodtam be szembe a kis zsákutcába, ha áll ott valami most a korházbol irok..
holnap mehetek a suliba,fiam nem hagyta magát aztán szétcsapott a gyerekek között mert piszkálták
este 8-ra kell mennem majd úgy csinálok mint aki nem érti,akkor békén hagynak majd máskor is,akkor nem hívnak fel telefonon mert azt mondják,na a hülye anyuka,beszélhetünk neki,ússenem érti
Hát nekem se ez volt a kedvenc napom!
Jártam már így én is.Kalandos tud lenni,az biztos.Első fék nélkül is izgalmas.Egyszer letörtem a fékkart,tartalék meg nem volt.Szar mikor fékezni akarsz,aztán húzod a semmit,mert nincs ott a kar!
ja,erre nem is gondoltam
ma az agyam az K.O.
Gyorsan kell ele menni,aztán akkor hátrafelé folyik a nyála!
attól még jöhet a barack
ma igy motoroztam vele a kispályán.... mit meséljek akinek nem elég az adrenalin, vegye le a hátso féket aztán kezdjen el jo meredek helyeken legurulgatni.... volt zabszem a seggemben...

sőtt ha jobban bele gondolok néha egy egész buza tábla...
Most mér?Transporterba pont befér.
ááá,még összenyálazza a házam
valamelyik szőrgombóc kiskutya,az hiányzik a képről
Bálintbá meg a féknyereg!Őszit kérek!
magadhoz spaniferezed...
találos kérdés... mi hiányzik a képröl... aki kitalálja kap egy barackot...a fejére..
Összerakjam neked itthon?Atán te meg fogod és kiviszed!
nem vállalok felelősséget,aztán a hátsó ülésen éri el a vég?
már a fűtés készül,meg a fürdőszoba
végre látványos