Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsir ultra 5cent volt benyaltad.

en tudom te nem vagy és nem is teszed csak vártam igy le reagalod.

Igazan a nagy szopatok Tooth és Szali-csöndben finoman, Bontos jo gyerek az mindenkivel joban van ne bantsd.

én pedig igen is szeretem a hisztit. a zsiros nyalas sháros hisztit.
fökép a heka az a brutálok brutálla.
Azért varsányba is van pár olyan utca amerre ilyen motorral nem kell továbbmenni.Azon a környéken max akkor tudnak megfogni terepmotorost,ha tankolás vagy pihenés közbe meglepik őket valahol.
Mondjuk mi csak az úton megyünk,ott is óvatosan,nagy körültekintéssel,nehogy megzavarjuk az erdő csendjét és élővilágát!
Ti merre szoktatok járni?
bakker igazad van..
bakker ez igy van.. szinte vonzom a hülyéket ide.. és az mind mind be is nyalja.. (ahogy szoktad írni)megaláz(za magát )
mert lejn és azt hiszi mi itt az alfold elgcsücskén full bénabéla idióták vagyunk... és végül is ennek 50% igaz is.. .
de pl ezt a vidit sem én csináltam...nem én harcoltam ki...
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/watch?
v...

http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.com/watch?v
...

én melyiken is vidiztelek..én aki leszopoatlak mert köcsög vagyok(szerinted )
nem nem kiskomám...ez nem én vok..ez azok az emberek akiket te szeretsz...és én is .
csak mind a ketten másért szertjük őket...

bontósék meg kifejezetten vevők arra hogy ah valaki arcom arcom..jaj de nagy vagy..an azokat....meg kell nekik..etetni...jó mondjuk ugy szokták hogy...súgnak búgnak a fülembe egy idő után mikro látják hogy ...megehetik..akkor kezdődik a játék a részükről..
és aki feladja azt megeszik.. aki meg nem...azt meg szeretik...
megflály nem adta fel...nem is vot hiszit...
téged meg azért szeretnek mert nem adod fel de tőböl szopatod magad..wágod...ök addig pihiznek meg isznak ..meg megaröhögnek ugatnak...
vágod mért vagy náluk toppon?
de most hogy ezt elárultam neked..meg kell hogy...lyelek meg a többi titokolvasót is.. de ennyi időm azért nix ugyhogy béke veled
Nem tudom,nem szoktunk oda bemenni.Max reggel kávét inni.Mikor jöttünk hazafelé,nem volt ott egy szál rendőr sem.De két hete meg a szerpentinen a parkolóba voltak kint.Gondolom a sport motorosokat baszogatják.
hály dév.
mi a situ?
az van hogy ez a mitasz végigkisért a kroccmotoros időmeben...
és most ..igen úgy néz ki... visszatért...mért erüölteted a c-19t
mert a csajod ..19 lyírz old
nem jó...páros számok hádtcsHó gumi...páratlan..első..de ezt gondolom tudod...
tizen9 illetve 20on egy az kb ugyan úgy néz ki(kishillyán sixdays kinézetű)..de anyageltérős van..és az meg sajnos... elég szar.. kemény mint a dög.. már nem emlékszem melyikkel volt a szivás..de elég szarul fogott ami nekem volt..
ef 08 az a nagyontuti...ef 06 még az sem lehet szar...endúrógumi mert az kell hogy a vizes ferde fákon is fogjon(persze azért ez is csúszkál6)de egy c-19es kemény gumi..az ultra szopó)
ami még jó lehet az c-15 krocc kontri..az még az árban 10 pici pénzért..
és ez a krocc kontri keverék ez kifejezetten a hosszú élettartam tapadós nem leszaqkadós anyagú szokott lenni(magyarul c-10 cross conuntry (14 rugó) és a c-15 szintén krocc kóntri az is jó választás lehet..az vagy 26500 ft postával együtt!)

vénpusz...
lehet hogy nem 22 hanem 24..de valamiért úgy emlékszem hogy a kavába kellett a 8x24x7 és a ktm a 8x22x7..de az is lehet hogy a kawa volt 8x22x7 és a ktm a 8x24x7 rég volt már mint a kettő
Az gondolom a 2 csatornás volt, azt könnyebb kivitelezni
De egyértelmű jobb ár, mint a 150
Ronis, majd lehet keres, ha neki is 2 csatornás kell

További szép estét!
35-ért csináltatta nekem az rgv zoli komplettó
Üdv Mester!
Láttam nyomulsz F1 iparban is
1 v 2 csatornás változat?
Hol mart bele a dugóba?

Két probléma szokott lenni:
1. A hengerben a power ház van kikopva, ilyenkor hiába van feljebb is húzva, mivel oldalra is tud billegni, a sarka kap bele a dugóba, erre lehet annyit hekkelni, hogy a sarkait lekerekíteni...természetesen cserébe ott elmegy a nyomás.
2. A közepénél/teljes felületen mar bele. Ekkor lehet feljebb húzni hézagoló lemezzel, de jobb megoldás a beverősédeseket felrakni és újra kimunkálni. Látsz egy galériát a képeim között az 1 csatornásra.
Azon van egy biztonsági hekkelés is, ha letörik a kiemelő fül, akkor sem csúszik rá a dugóra.

A tuti buli a csere, csak 100 ropi az egycsatornás meg vagy 150 a 2 csatornás hengert azt már nem gyártanak hozzá, szóval az oldal kopással sok dolgot nem lehet kezdeni a sarok kerekítésen kívül
Esetleg bevállalós szakműhelyben perselyeztetni, de azt szerintem senki nem vállalná, vagy nem érné meg...

Érdemes még a power erősséget jól belőni, azért szoktak széthullani mert vagy túlfeszítik és leveri gáz elengedesnél, vagy laza és nyitásnál "csattog", na meg persze az idő vasfoga, suzuki powert azt kicsit alul méretezték...
Szevasz elveszett
még jó hogy ezt a motort meg is b hatja arrafele
a kút körül minden (kivéve varsányt) fele szántó
Estét!

Köszi a leírást
Te Mitas fan vagy?
Ha már Mitas, a C19 ről mi a vélemény?
Igaz

veszélyesek egyébként. főleg párzási időben. megvannak veszve
most azokra vadásznak a g@cik
varsányni kútnál meg nagy razzia volt állítólag 30 rendőr, köztük motorosok is. igaz ez?
jah erre lakok. ménfőcsanak
A szarvasos matricát a cimbora csináltatta,miután telibevert egy szarvast! Rá van írva hogy "figyelek rájuk". Meg a sisakján is van egy vadriasztó!

Errefelé laksz valahol?
Én vettem újat
estét bálintbá! Pont ma volt itt a szomszéd,hoy adjak neki forrasztó lámpát.Kérdeztem mit akar forrasztani?Akkor mondja hogy pálinkafőzőt csinál.Majd kíváncsi leszek a végtermékre!
ahham. akkó azé
écsen álltam ki előletek a buszmegállónál és vissza mögétek. láttam, hogy a mögöttem jövő fasza csávó lehet, mert 3 terepmotor forma van az utánfutón
és az volt. az ugró szarvasról meg felismertem
Még anno, a 125-ös Gas Gas os korszakomba engem is bevittek a sűrűbe, mint ifju Padavant. Szoptam is rendesen, mint a torkosborz, de ha az nem lett volna, szerintem még mai napig is azon a szinten lennék. Imatkoztam is rendesen, nehogy ott hagyjanak. Ők már úgy ismerték az andocsi pályát, int a tenyerüket, én meg lihegtem utánuk. Már az első 5 méter teljesen kivett az erőmből. De visszagondolva kellett ez nekem.
Vik, köszönöm szépen a segítséget ! Holnap meg is rendelem. Persze ha a gyakorlati helyen nem kell túlórázni..

Zsír, bejelöltelek, holnap írok !
ide jössz adok én szivesen nem vagyok irigy... csak gyorsan fogy, amugy most csinál sárga muskotály pálinkát... kiváncsi leszek milyen lesz...
Dewid nyilatkozz meg ha erre jársz, mi a pélot kezdtél a rémeremixeden azzal a szétkopott power szelep megoldással mert ez az istenverése is beleér a dugoba nem kicsit...
na ide vele