nem,itt a szülői értekezletek is este vannak,tavaly volt hogy fél 10-kor még ott ültem szülőin
mikor van a vénasszonyok nyara(azaz Zsu meg az én nyaram )?
itt dögmeleg van máá kitikkadtam a nagy munkában
Ha már távgyógyászat...
Miért van az hogy ha önindítózok a berggel és melegindító nélkül, akkor nagyon nehezen forgatja és nehezen is indítja. Ha viszont húzok melegindítót akkor olyan könnyen megforgatja a motort, meg indul is pöcc.
Nem valami kényelmes lenyúlkálni.
Nagyjából azóta van ez mióta fúvókát cseréltem, azelőtt indult könnyebben hotstart nélkül is.
Már azon gondolkodtam milyen fasza lenne ha a kormány körül lenne ez a hotstart, csak odapiszkálnék és kész.
Jobban kímélném az akkut is mert nem erőlködik annyit, maradna plusz kraft.
A venti kapcsolót felraktam fasza lett, meg tényleg segít is...
a határok ugyis el fognak törlődni, csak idő kérdése, és sajnos a magyarság is el fog tünni a nagy eurokatyvaszban... viszont lesz helyette jo sok mecset eu-ban meg sok millio muszlim...
igy győzi le a liberalizácio és a globalizácio karöltve a keresztény europát.... pontosabban ő győzi le saját magát...
szoval ha az unokáitoknak jo világot akartok, vagy térjetek át a muszlim hitre... vagy tanuljatok kinaiul.... több alternativa nincs...
ez egy nagyon bölcs és okos mondás volt...és mindenre jó is...
mint elynstelyn relativitás elmélete ..hogy
E egyenlő em szer cé négyzet(fontos hogy négyzet és nem 3szög )
na ez is mindenre jó..de ami mindenre lyó az meg ..nem jó semmire.. lásd...nem merem ideírni mert freen besérwtőgydik
lyaú reggelt.
megtaláltam a legúlyabb freerálydot
csak 56 kiló 16 lóerő és igazi kártélyem http://www.kepesmotor.hu/ktm-r...
és az ára is csak pici péz
magyar lengyel 6ár
marHa..haha
sajnos ott vagyunk a világban hogypl nem egézs egy áv múlva..mehetük savazni az úrnákhoz...és a választás eléggé szegényes..
mert vagy ara szavaz a paraszt aki 8 évig lopott..vagy arra aki legalizálta a saját embereinek a lopást...
igazándiból azt kellene..hogy ingyenes legyen az élet minden cigónak...bazmegyét odaadnám nekik..és egy saját társadalomban minden ingyenes lenne nekik..ait előállítanak.. a fal túloldalán..ja nem mondtam ...4 méter magas betonfal választaná el az ingyen élési lehetőséget az itteni dolgoznod kell ha pénzt akarsz keresni tipusútól...
a politi-csöndeseknek(politi-kuss ) pedig lerekeszteném a pöstből azt a részt amit nagyon szeretnek...az lenne az oszságuk.. ott szabadon lobbiz6nának a jobbnál jobb tenderekkkel...de emberektől innen egy büdös kanyimát nem kapnának .sem adót sem semmit...
szóval lenne két külon világ(elízilyum ) nekik..és akkor a maradék magyar..milyen szépen el éldegélen legális-tolvajbűnözők und sleppje és segélyrehajtók nélkül
nem növelni kéne ezt a gyönyörű országot aminek törvényi alapja a diktatúrHa ...hanem redukálni és visszaálitani a monarhiát.. osztrák királyunk volna..és szomorúan keresnék 18 év szoldálat után 2000háromezer ályrót
(a hibák nem véletlenek.. gágöl..illetve gugli.. igy nem lát ide )
azért egy videot nyomhatnál majd rola....csak az orvosi dokumentácio miatt...
Ki is próbálom.
Köszi.
Kálciummal.
És megyek egy nagyot motorozni.
Valaki tud adatot ktm 300 2t 2012 töltő tekercsen mennyinek kéne feljönni a sárga + fehér között?
2.Gyógyszer.
barátnőm tesója: Nagy Ákos is szerepel a videón
le a kalappal előtte mert nagyonnagyonnagyon erős
de ilyet nem vállalok csak csajoknak
ez a meleginditó ez érdekes
ha eddig indult anélkül és átfúvókáztad.. akkor esetleg
mondom telefonon keresztül nem lehet csak bigger taller(nagyobbat mondani)...de azt meg nagyon nagyokat
mikor van a vénasszonyok nyara(azaz Zsu meg az én nyaram )?
itt dögmeleg van máá kitikkadtam a nagy munkában
Miért van az hogy ha önindítózok a berggel és melegindító nélkül, akkor nagyon nehezen forgatja és nehezen is indítja. Ha viszont húzok melegindítót akkor olyan könnyen megforgatja a motort, meg indul is pöcc.
Nem valami kényelmes lenyúlkálni.
Nagyjából azóta van ez mióta fúvókát cseréltem, azelőtt indult könnyebben hotstart nélkül is.
Már azon gondolkodtam milyen fasza lenne ha a kormány körül lenne ez a hotstart, csak odapiszkálnék és kész.
Jobban kímélném az akkut is mert nem erőlködik annyit, maradna plusz kraft.
A venti kapcsolót felraktam fasza lett, meg tényleg segít is...
A motorom jó,én vagyok parlagfű allergiás,vagy mi a fasz.
Tüsszögök ,egész nap.
Mi erre a gyógymód?
és kiderült nem csak élőben tudok szerelni hanem telefonon keresztül is ....
gyógyít a hangom
legalább is ktm fékmunkahengereket...
pedig küldtem neki sms hogy telefonon keresztül nix szerelés sem... meg energiaátvitel sem. ..
igy győzi le a liberalizácio és a globalizácio karöltve a keresztény europát.... pontosabban ő győzi le saját magát...
szoval ha az unokáitoknak jo világot akartok, vagy térjetek át a muszlim hitre... vagy tanuljatok kinaiul.... több alternativa nincs...
aki másnak vermet ás...lehet hogy eksztrém endúró pályát épít neki
vagy sx 525
mint elynstelyn relativitás elmélete ..hogy
E egyenlő em szer cé négyzet(fontos hogy négyzet és nem 3szög )
na ez is mindenre jó..de ami mindenre lyó az meg ..nem jó semmire.. lásd...nem merem ideírni mert freen besérwtőgydik
lásd manka... szali...
megtaláltam a legúlyabb freerálydot
csak 56 kiló 16 lóerő és igazi kártélyem
http://www.kepesmotor.hu/ktm-r...
és az ára is csak pici péz
magyar lengyel 6ár
marHa..haha
sajnos ott vagyunk a világban hogypl nem egézs egy áv múlva..mehetük savazni az úrnákhoz...és a választás eléggé szegényes..
mert vagy ara szavaz a paraszt aki 8 évig lopott..vagy arra aki legalizálta a saját embereinek a lopást...
igazándiból azt kellene..hogy ingyenes legyen az élet minden cigónak...bazmegyét odaadnám nekik..és egy saját társadalomban minden ingyenes lenne nekik..ait előállítanak.. a fal túloldalán..ja nem mondtam ...4 méter magas betonfal választaná el az ingyen élési lehetőséget az itteni dolgoznod kell ha pénzt akarsz keresni tipusútól...
a politi-csöndeseknek(politi-kuss ) pedig lerekeszteném a pöstből azt a részt amit nagyon szeretnek...az lenne az oszságuk.. ott szabadon lobbiz6nának a jobbnál jobb tenderekkkel...de emberektől innen egy büdös kanyimát nem kapnának .sem adót sem semmit...
szóval lenne két külon világ(elízilyum ) nekik..és akkor a maradék magyar..milyen szépen el éldegélen legális-tolvajbűnözők und sleppje és segélyrehajtók nélkül
nem növelni kéne ezt a gyönyörű országot aminek törvényi alapja a diktatúrHa ...hanem redukálni és visszaálitani a monarhiát.. osztrák királyunk volna..és szomorúan keresnék 18 év szoldálat után 2000háromezer ályrót
(a hibák nem véletlenek.. gágöl..illetve gugli.. igy nem lát ide )