Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jol hangzik...

én pont le maqnifigue lecso-t eszek
Még olyat is szokott a kedvenc pecsenyesütősünk csinálni,hogy ami sütés közbe kolbász,csánk,szalonna,oldalas darab lepotyog a tepsibe,ahhoz rak krumplit,hagymát,tejfölt,és az egészet összesüti.Azt megmondom,ebből becsavarja az ember a kisadagot,pont magasról szarja le a budibildinget meg ketlebellt.
: ))) az enyémmel nem tudott menni mert azt mondta hogy szar : ))-----(brutáll erős):)))))))))
Aranyosak,en el birnam vise4lni oket
Ez a igazi PINA-collada kollekcio !
kint van egesz nap a palyan és nem tudja mi a "holeshote"
egy testzik az amerikai slang ! egyböll ált a cerka !
(RonBá ki lesz !)
http://youtu.be/geVSe723n3A
ééés holnap délben irány haza
a hétvégére jó időt rendeltek remélem.ha már itt megfagyunk,abban a pár napban ne fagyoskodjunk míg otthon vagyunk
neked is a feketelaci a példakép?
meg kell enni napi 40 csirkét aztán majd jön az izom
ez a bell csak a kettlebel 1 mozgasba minden.

nem rossz,.
brakkler.. ezt el is felejtettem..pedi ga sallan gmiatt finom az a kolbász
üdítő..
mivel viz alapú...99% legalább ezért a tömeget nagyon egyszerű meghatározni..ahány deci annyi kilónak a 10%ka (lehetett volan egyszerűbben is leirni...de az nem én volnék )

a bodipudlingnál minden jobb....hasznosabb...még a mustáros kolbász ubival meg negyed kiló kenyérrel is jó kell a szénsava üdü is hogy a büfi kiugorjon hamar
a bodybilder az test épitést jelent és nem erősitést...felépiti a baszott nagy izmokat..aztán mikor meghsoozú ideig kell mozgatni őket.. szivrohamban elpatkol
vagy egyszerűen összehullik mikor a sok izom kiszivja a fejéből a vért mit a kicsi sziv nem tud pumpingolni
lokoto, azt még azért nem kezdtem el, mert ha félresiklana az életem, mindenképpen azt kell csinálni. Amúgy tényleg az a legjobb mindenre!
én meg minden ketlebellesnek ezt ajánlom... háturu..
most már egy óríási lyuk van az oldalamon... nyomjatok már egy fotot....

nem akarom elhinni hogy Feri blokk ruháját felül lehet űberelni...
durva jó még a trx/rip60 is.

motorozáshoz sokat segít még ez is:

a depré báccsi meg eszt ajájja:
http://youtu.be/5F-sMKdQeow
home made katlebel.gugliba leltem. poénnak nem rossz
bontós! és mindenkinek aki szereti:)
a kettlebell valóban sokkal jobb mint pl. a bodybuilding.

de az a tuti, ami videot belinkeltél.

javaslom mindenkinek ezt a könyvet:
http://fegyenc.com/fegyenc-edz...

ezektől tényleg használható izmod lesz...

emagdnim ez mi? hol vannak az ívek? ez maradt egykezes súlyzó
A powertape emberközeli megoldás lett volna.

Csak az erdőben mertem kipróbálni, mi van ha meglát valaki? Még általánosítanak az emberek.

Mit ad isten, összetalálkoztam egy simsonossal. Akárhogy lesütöttem a szememet, láttam, ahogy megmosolyogja a "dekorációt"!
én mostmár mindenképpen szeretném látni hogy tapétáztad ki a zsirúj motort powertape-el...
na muti...
Szerintem a képet hagyjad, van egy kialakult képünk a 350-es enduróról, ne törd össze:-)
Szevasztok! Meg van a masina, bejárattam, szépen ,ahogy kell. Jó lesz. A gumik amivel szerelik az egy fos. Amúgy minden kafa. Cross pályára is jó.De én oda nem járok,mert félek a repüléstől... Kicsit átmatricáztam,hogy védjem egy kicsit a hegyen való huzogatástól. Meg ha akkorát esnék,hogy nem tudom hol is vagyok,nehogy a máséra üljek. Holnap rakok egy képet.
Na ez az edzésforma visz mindent! ZSÍR itt azt van zsírégetés. http://youtu.be/j3MTqRWPiZU
Szóval visszatérve a sherco 130kg. Szrok rá, tőlem lehet 160 is
Jó az is amit ti csináltok csak azt muszáj, ezt meg nem . 1 kis infó ha valaki azt gondolná hogy unatkozó pénzesek ugrabugrája! Már a szovjet hadseregben az erőfejlesztés egyik leghatékonyabb eszközének tartották és a katonai fizikai felkészítés része volt. Az orosz hadseregben és belügyi alakulatokban (Specnaz) a 24 kg-os (másfél pudos) gömbsúlyzót használják. Újabban már az amerikai elit fegyveres testületben (Tengerészgyalogság, U.S.S.S.) is alkalmazzák. Az egyszerűségében van a nagyszerűsége. A kettlebell legnagyobb előnyei az állóképesség és az erőnlét aktív növelése. A végeredmény pedig nem Barbie illetve Ken baba lesz, itt valódi, használható izmokat kap az ember. Minden izomcsoport kiegyensúlyozott fejlődését biztosítja, valamint korrigál bizonyos alkati hátrányokat, tehát a túlsúlyosak lefogynak, a soványak pedig megizmosodnak tőle. Megdolgoztatja a gerinc környéki mélyizmokat, a mély hátizmokat, a has és a csípő izmait, ez erős és stabil törzset eredményez, ami minden erő alapja.

A bicepsz minősége ennél a sportnál nem az elsődleges cél. Itt inkább az izom minősége, mintsem a mennyisége a meghatározó..