Még olyat is szokott a kedvenc pecsenyesütősünk csinálni,hogy ami sütés közbe kolbász,csánk,szalonna,oldalas darab lepotyog a tepsibe,ahhoz rak krumplit,hagymát,tejfölt,és az egészet összesüti.Azt megmondom,ebből becsavarja az ember a kisadagot,pont magasról szarja le a budibildinget meg ketlebellt.
Ez a igazi PINA-collada kollekcio !
kint van egesz nap a palyan és nem tudja mi a "holeshote"
egy testzik az amerikai slang ! egyböll ált a cerka !
(RonBá ki lesz !) http://youtu.be/geVSe723n3A
brakkler.. ezt el is felejtettem..pedi ga sallan gmiatt finom az a kolbász
üdítő..
mivel viz alapú...99% legalább ezért a tömeget nagyon egyszerű meghatározni..ahány deci annyi kilónak a 10%ka (lehetett volan egyszerűbben is leirni...de az nem én volnék )
a bodipudlingnál minden jobb....hasznosabb...még a mustáros kolbász ubival meg negyed kiló kenyérrel is jó kell a szénsava üdü is hogy a büfi kiugorjon hamar
a bodybilder az test épitést jelent és nem erősitést...felépiti a baszott nagy izmokat..aztán mikor meghsoozú ideig kell mozgatni őket.. szivrohamban elpatkol
vagy egyszerűen összehullik mikor a sok izom kiszivja a fejéből a vért mit a kicsi sziv nem tud pumpingolni
Szevasztok! Meg van a masina, bejárattam, szépen ,ahogy kell. Jó lesz. A gumik amivel szerelik az egy fos. Amúgy minden kafa. Cross pályára is jó.De én oda nem járok,mert félek a repüléstől... Kicsit átmatricáztam,hogy védjem egy kicsit a hegyen való huzogatástól. Meg ha akkorát esnék,hogy nem tudom hol is vagyok,nehogy a máséra üljek. Holnap rakok egy képet.
Jó az is amit ti csináltok csak azt muszáj, ezt meg nem . 1 kis infó ha valaki azt gondolná hogy unatkozó pénzesek ugrabugrája! Már a szovjet hadseregben az erőfejlesztés egyik leghatékonyabb eszközének tartották és a katonai fizikai felkészítés része volt. Az orosz hadseregben és belügyi alakulatokban (Specnaz) a 24 kg-os (másfél pudos) gömbsúlyzót használják. Újabban már az amerikai elit fegyveres testületben (Tengerészgyalogság, U.S.S.S.) is alkalmazzák. Az egyszerűségében van a nagyszerűsége. A kettlebell legnagyobb előnyei az állóképesség és az erőnlét aktív növelése. A végeredmény pedig nem Barbie illetve Ken baba lesz, itt valódi, használható izmokat kap az ember. Minden izomcsoport kiegyensúlyozott fejlődését biztosítja, valamint korrigál bizonyos alkati hátrányokat, tehát a túlsúlyosak lefogynak, a soványak pedig megizmosodnak tőle. Megdolgoztatja a gerinc környéki mélyizmokat, a mély hátizmokat, a has és a csípő izmait, ez erős és stabil törzset eredményez, ami minden erő alapja.
A bicepsz minősége ennél a sportnál nem az elsődleges cél. Itt inkább az izom minősége, mintsem a mennyisége a meghatározó..
én pont le maqnifigue lecso-t eszek