Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az brutál,pedig úgy halottam,hogy azért belehet a 2-t-ket is karburálni úgy hogy nelegyen ilyen drasztikus a fogyasztása.
remélem a gázolajat a kocsikba használjátok el... de psszt ez titkos...finánc büntet érte , nem kicsit..

csomoszor láttam olyat spermüll-ben hogy több száz meg 1000 liter feletti fűtő gázolaj ingyen elvihető...merthogy átálltak más fűtésre, tartályos cég sokpénzé vitte volna el, erre inkább elajándékozták csak valaki tüntesse el...
le kell bontani felőle a házat...

amugy tényleg elég beteg hogy milyen szinten beleugatnak a másik életébe..mert az őket "zavarja", és persze mert joguk van hozzá....amit aztán uton utfélen gyakorolnak is bőszen....
este 8 után nem mehet a mosógép,10 után nem mehetsz zuhanyozni,stb.....tegnap is morogtak az új szomszédok mert délután 3 után nem lehet zörögni,de van egy 2500 literes olajtartályunk amiben volt még 1600 liter.na és ki lett szivattyúzva belőle a cucc hordókba.és a szivattyú elég hangos volt
még azt a hülye tartályt szét kéne valahogy szedni,akkora hogy ki nem fér az ajtón,ott heggesztették össze bent a helységben.már üres...csak még nem tudjuk hogyan lesz szétvágva
nyamiii
nekünk virsli a reggeli
jo kis német agyon szabályozott élet... svájcban este tiz után, társasházban, nem lehet lehuzni a wc-t ... az már elég ciki...
reggeliire sárgabarackos-almáspite kávéval...ki kér..
nem bírom,igazad van még szerencse hogy itt vasárnap nem lehet zörögni
tudod szokták mondani... nem bírja a paraszt a szántást... amugy izomlázra egy gyogyszer van, rá kell dolgozni izibe...
ha nem adtok érte pénzt akkor egyszer nézhető...

viszont sorozatokban egyre jobbakat csinálnak az amcsik....
ha tudnéd hogy 2 napig hogy fájt tőle az alkarom,felemelni alig bírtam a kezem
pedig pont ma estére terveztük hogy megnézzük,egy ismerősünk meg istenítette hogy milyen jó film mondjuk neki minden film jó,csak be lehessen rogyni a fotelba,addig sem kell semmit csinálni
tegnap megnéztük az agyonreklámozott Elysium cimü filmet...persze nem moziban, hanem a neten
mit mondjak max egyszer nézhető ....

mondjuk a zombi világháborut Brad Pittel, kikapcsoltam, mert annyira untam mikor már 20 perce futkostak valami szájbakurt repülőtéren, persze éjszaka tök sötétben gyorsvágások, villanások....ááááá de ugyan igy jártam a Tűzgyűrüvel.... pénzt nem adnák érte hogy moziban nézhessem meg..

ha halivud ilyen szar filmeket tud csinálni sok 100 millio dollárbol szerintem csukjanak be a picsába, vagy minyimum mondjanak le....

kis reggeli filmkritikámat olvastátok....
viszont még ebben is van motor, ... mert ott a vésőgép...
kaffe
jó reggelt...

ezt a kérdést nem értettem.. hogyhogy hány literes egy kettő tély tank...
hát adatokban csak ott vagy már?de azért leirom..onli lyú
exc 9,5
berg nagytankú 11
szerkó...8
de szerkó az egy 4t és egy 2t fogyasztása közöt van fél úton...
ha ktm 5,5-6
sercó 8 fölött
2t nek 11 iletve fölötte
ja exc 350 meg...4,5
nem tudom hogy a retekbe?de jó literrel kevesebbet sziv mint az enyém...mondjuk az fc 450 bergem is jó literrek kvesebebett szivott mint ktm sx 525...
de nem számit...mert igy sem viszek soha benyát mióta nem 6,5 literes sx tankom van..(mert sx tankal azért volt hogy csak 5 deci maradt benne..azt meg kicsit kevésnek tartom..főleg úgy hogy a többieké..meg pont kifogyott a vár előtt..és ha mind együtt fogy ki..na az a full szivás..na olyat én nem akarok
És 2-t -seknek hány lityis a tankjuk,mert gondolom sherco -nak is 9 körül van?
dobom ki én is csak leteszteltem hogy volt-e másik defektus aztán ez menet közben szakadt széjjel, de nem
most 6days került a ténérére is annak nem kell sok nyomás, úgy is homokozás lesz vele
ez nem túl rövid és hangfal nélkül..bele sem kezdek
kiderült hogy csanád és robiúr mért ment ugyanzaon időt.. mert robúr okosan.. beálitotta a fékpedál holtjátékot és igy a fék megfort...mert talán kicsit kicsire vette mert azt hitte hogy úgy kell beállitani hogy kicsit szoruljon...
nem vágom én ezt a motorszerelési témá...
na mind1 konkrétan nem hagyott rá játékot..és ahogy melegedett a karmantyúnál nem tudta visszaengedni a fék olajat(ami nem is olaj hanem folyadék ).. akkor mégjobban tágult még jobban tágult a melegedő olaj ami még jobban nyomta a betétet ami ma tárcsát nyomta ami súroldás 6ására még melegedett... az ördögik körből úgy lépett ki hogy szétolvadt a fékcsö
miért tettél ilyet...
miért
de végül is a mai nap meg jót motoroztak...kicsit hosszúra sikerült.. mert 6-7 órát mentek..de legalább kellemesen elfáradtak (kaptak valamit azért a 40 rugóért )
Szalival ugyan ezen a nyomon mentünk 1 hónapja
Szasztok! itt van 1 kis vidi a mostani regimentről http://youtu.be/dyYG_L9M-K0
a világon minden idő kérdése..
annó mlég a depesmód is megénekelte...tálym kwescsön című nótályáwal
mert hogy is van ez..ha az idő 28 nappal rövidebb lenne egy hónapban...akkro a mi férfiak...2 naponta kapnánk a fizut..de ti csajok meg....elvéreznétek
hát ez jó nem ..hát érted..
hát elvéreznétek a 28nap hiánya miatt..hát ez nagyon humoros...nEEm?

én ha tiz percel rövidebb idő alatt úsznák le egy hoszt az 50méteres medencében világbajnok lennék.. igymeg..jó ha nem fulladok bele

és igy tovább...
jó..de ez akkroa repedés.. az asszonyomon nix ekkora

ne fúlyd fel max 1,2-1,5 re az sokat számit.. de mivel ez már ki van gyüngülve.. azért is repedt szét.. ez már...rizikófaktoros gumi
de én inkább kukásnak mondanám
kíváncsiságból beragasztottam, de másik lyuk nincs rajta, szóval elfáradt a drága......
legközelebb felfújom 12bárra a tesztkörre