rmcmotor
ott lehet venni olyan kormányra szerelhető lófaszt. ..ugyan ennyiért.../db
csak az a baj hogy ez amit csináltam..szerintem 100szor erősebb...ezért döntöttem igy...
de remémel nix hari
bontós....maki..auzért még lehetek a barátotok..vagy ez mostmár ki van zárWa
illetve ha visszaszerele azt a műanyag gatyalófaszt akkor Úlyra minden a régi lesz köztöttünk
vagy mostmár ha erre az útra léptem vennem kell egy ékörbisz...(ahogy a magyar mondá)acserbisz kézvédőt 32ért ami tuti jó csak kissebb esések után kell hajlitgatni....
választ kérek a mariskanéni levelesládályaponthu internet cimre...thnx
lya amúgy amit csináltok..nem túl fészebukÓs..ugyhogy kicsit modoráljátok magatokat..lyÓÓÓ.
következő hozzászólásokat olvasom csak..
zari..nagyon kafi lett tényle..
vik..qÚrwa lyaú lett ..nekem is csinálj ilyet...
figyu mán te nem a kézművres kamarából lyöttél..mert olyan a kézmunkád mint misel válydnak...
előre is köszönöm megértő soraitokat...
reggeli szertetórámat olvastátok .
maki én hiszek neked..
de te meg nem nekem
ha nem értékelném 140%osra..nem raktam volna fel..
de ez 150% jó lesz...
nix pénzem rosz motortákolásra.. csak arra hogy hajtsam sokat.. jól..ugyhogy bizz benne...az erő velem van...lúke én vagyok az.... apád fasza
sajnálom és együtt ..érzésem hogy te rosszul csináltad meg...
nem értehetsz mindenhez
Akkor szarjál sünt
segíteni akartam hogy ne az legyen mint nekem hogy elbasztam egy jó motoros napot egy nagyon jónak hitt amúgy szar tákolásért...persze pont nem volt egy vasam sem hogy vegyek másik csövet
amíg a műanyag volt fent az csak görbült nem tudott kárt okozni..majd most ez a kemény alu nem viccel...valaminek engedni kell..az meg a 1400-ft os cső lesz
az igazi megoldás az lenne amit zsír linkelt be egyszer...kormánybefogó felső bilincse egyben van a kézvédő bilincsével.
szerintem egy endúró motor fontos tartozéka a jó kézvédő...ha az stabil sok bajtól megkímél....ha gondolod kisérletezz
van az apróba pár ezerért jó bilincs
félig sem volt meghúzva mikor mondom forditok még hogy máshogy áljon a bilincs...
na nem birtam... ttlejsen ki kellet t lazitani.. aztán mikor mehhúztam, konkrétan úgy éreztem ez nem jó mert ez letépi a kormányt ha valami belle akad...
az a műanyag az védte a berg 450 és a sx 525 szektorokat...5 éve!
semmi soha nem tort el..le...
pedig az belül nem kicsit fordult.. még egy gyöngébb ütéssel is helyre lehetett billenteni... és kivül is kicsit rácsapkodtam és már helyén si volt.. mégis..úgy védte a szektrort..soioha nem tört le semmim.
ez az új ez bontósét koppincsolta.. ez Últra brÚtále
lóköltő...ezt ugy nézemt ki hogy az 40x 10 az nagyoin sok.. a 30x10..vagy a 30x8 as.. de ugy néztem ez is bőven meg fogja tenni a dolgát.. amúgy a ékörbisz az 20x 8as ez attól 50%erőseb lesz..
Vik! Mondhatom "taníccs mester" király lett a kézvédőd, most már mi is kiabálhatjuk a lefelékbe ha esik az eső "vigyááázzz dől a fa" mert most már 1 fát sem kerülsz ki csak mész neki és kész!
Sajnos ez így nem biztos
Segítek egy baráti jó tanács mert szeretem a macikat, és hogy ne járj úgy mint én és még sokan...
elfordul a bilincs amit csináltál és elnyírja a fék vagy kuplung csövet..hidd el az gyenge
nekem a 22-28-ra kormány átalakító bilincs vált be
ott lehet venni olyan kormányra szerelhető lófaszt. ..ugyan ennyiért.../db
csak az a baj hogy ez amit csináltam..szerintem 100szor erősebb...ezért döntöttem igy...
de remémel nix hari
bontós....maki..auzért még lehetek a barátotok..vagy ez mostmár ki van zárWa
illetve ha visszaszerele azt a műanyag gatyalófaszt akkor Úlyra minden a régi lesz köztöttünk
vagy mostmár ha erre az útra léptem vennem kell egy ékörbisz...(ahogy a magyar mondá)acserbisz kézvédőt 32ért ami tuti jó csak kissebb esések után kell hajlitgatni....
választ kérek a mariskanéni levelesládályaponthu internet cimre...thnx
lya amúgy amit csináltok..nem túl fészebukÓs..ugyhogy kicsit modoráljátok magatokat..lyÓÓÓ.
következő hozzászólásokat olvasom csak..
zari..nagyon kafi lett tényle..
vik..qÚrwa lyaú lett ..nekem is csinálj ilyet...
figyu mán te nem a kézművres kamarából lyöttél..mert olyan a kézmunkád mint misel válydnak...
előre is köszönöm megértő soraitokat...
reggeli szertetórámat olvastátok .