most néztem haver 2011-2 yzf 450ét...majd eladó sorba kerül..anyi üzórával...hogy egy úly motorban is több van
és a pénz sem vészes...
még ha minden is klappolna...
bakker mire átalakitom mit ádám riemann hogy extrém end gyűrós legyen...az nagyon sokba volna..pedig egy yzf 450 ért dobog a szivem mióta kilyöt 2010 ben...
és mindenem ktm...akkore a tartalék dolgok..féktárcsák lánckerekek..meg minden amit tudok a ktmről...fejben az egész blokk...kezdhetném előről....
és ettől neg félek.,..
amúgy meg súlyra könnyű...tetszetős...
de ki tudja hogy indulna 110fokon patakba eldőlés után....ugy járnék mint haver az inyektoros rmz 450 nel.. ha ment akkor geci jó volt..de mikior meg szar hejzetből be kellett rúgni..tőből szopta le az egész hegyoldalt
..de hazajöttem ránéztem a kis sx re és ...nix vita.. álom elhesegetve...
sanyi.. szard is le ki mit mond meg gondol... szerintem elég jol körbe jártad te ezt a témát, mi lenne a jo választás, aztán majd össze szoktok, a puding probája az evés...
jó reggelt..
sanyi.
jó választás volt...amióta itt mindenki lecserélte a 300excket..350 re..összeugrott a banda...mármint hogy a csapaton belüli távolságok csökkentek..illetve új tag is lett a
ha nem lógatoda a lába da földön akkor nem kel hogy lérjen elég ha a lábtartóra felrakod... mert álni kell a motoron és nem lógni rajta mint egy kivert pöcs...ahogy egy pesti ember itt csinálta a te 300on
az én szivem csücske az ez... http://www.ktm.com/us/enduro/5...
de amig jól megbecsült élet pálya modellből élő vok...addig ez miatt nem kell sorban állni a kereskedésbe . . ...
addig a kis 113 kilós menetkész tömegű sx 525 is megteszi
nem tudom hol tart a dolog,de ha még nem toltad be a ktm-be az sxf-et,akkor amit egyszer beszéltünk összeget,szombatig kifizetek érte, hogy legyen mivel mennem tiszavasváriba! nos?
na baszki! nem hívtalak! nem beszéltem a szaszáékkal,de valszeg nem mennek endurozni, krosszozni mennek tiszavasváriba,mert most lett megcsinálva a pálya!... ennyit tudok!
én megyek pecázni szintén! ennyi történt csávó!
elnézést h nem hívtalak! de majd beszélünka későbbiekkel kapcsoaltban!
és erről már le fog érni a lábad Sa? jó lesz ez? remélem tényleg nem az lesz mint aGG korszakban...
azt aláírom h ferikének a 300xcw zsír,de h a 4T milyen 350be... remélem mi visszük majd és én leszek az első aki láthatja...bár ha amcsi import akkor dobozos lesz és nem gebis...
Hogy ki mit gondol az nem érdekel, de ha már hülyeséget ír az gáz. Van az xc f 250 350 450 ,,ezek krosszblokkal jönnek,egy kicsit más váltóval. És van az xcf -w ami egy EXC, CSAK amerikába így hívják. A különbség annyi,hogy 0.5 literrel kisebb a tankja,van rajta ventilátor,és 1.5 kg kevesebb,mert nincs rajta féklámpa kapcsoló meg ilyenek. http://www.ktm.com/us/enduro/3...
na letakartam a fát...mert jön az eső megint...sárhegyet megint belocspocsolta ...kell a próba-sár az extrém mitasznak
közbe épp azon agyaltam hogy van az hogy meg talál..egy két gyökér...mert azt hiszik én vok nekik a táptalaj hogy a kis gyökerekből még nagyobb gyökerek lehessenek
nem tudom..de ez van...
mért van az hogy a többiek meg nem
ha rám hallgatsz..megkimélődsz attól hogy megint a röhely trágyát képezd..bontósék hóna alatt......mert bontósék jó arcok..de ki van rád fenve a fészük.. ..ha mégis ere vágynál... mikor jössz.. ha akarnák hogy vezessem a túrát..sem érek rá...mert csak motorozni van időm..fának dőlve hallgatni az ugatást..a magyarázkodást...meg visszakozni..meg kerülőzgetni...arra nix
de dumcsizni... fórumozni szart dobálni..veled mindég szivesen ...
hála istennek már, hogy nem hivogatsz hogy meg alázz(d magad)
ezek szerint pont annyira hiányzom neked mit te nekem ...
a hiremet csak is te keltheted...a szerelmed......de nem számít mert aki ismer az tudja ki vagyok....aki meg nem...azt meg ..magasról leszarom mit gondol...
együtt motorozásról eddig sem volt szó veled..és ezentúl sem lesz...mert ahoz hogy valakivl gyütt motorozásról legyen szó ahopz az kell hogy ne keljen várni rá...30 perceket..főleg ha akkora arsza van kifelé..mint neked meg norciank is...
tőled sokkal gyengébb motorosokkal is szoktam ..volt motorozni..de mégse szopattam ki egyiket sem...mert mind tudta kinek hol a helye a csapatban...
azokkal szokott a "probléma lenni"..." a megalázás..az önmegalázás"akik kicsit sokra tartják magukat a valós helyükhöz képest...azok hamar kiszóródnak mellölünk...
és nem mi ütjük ki öket..saját magatokat teszitek helyre...utána meg sértődötten...gó homér
a begyakroolt helyekről meg annyit...akár hol is jártam..eddig panasz még nem volt rám meg a verdámra.....de nem is akartam kiszappanozni a szályát senkinek.. ellentétben a nagy arcú pepsi zsir .öcsögökkel
van egy jó pár pesti barátom..érdekes azokkal mért nix kiszappanozás?pedig ott van tudás nem csak arc...
ujra crox blok crox hangolással ez érthető ?
az tudod mit jelent ?
egy erdőben ? egy enduro szakaszon ?
kezelhetetlen, nem bir majd vele elindulni, én probáltam a crox blokkot, olyan mint egy F1 autoval indulni a varosi dugoban...
engem lebeszéltek a xc-v röl ennyi mert egy crox country váz gy crox blokkal .. ennyi.
hogy alázni nem akarok már senkit ... most nem rég rájöttem mi vagyok ki vagyok... te pedig allandoan bekapod a horgot meg az 5 centest.
én nem versenyzek senkivel, föképp nem helyezésre, s főképp nem a saját területen ott ahol minden feljárot 45 kiprobált shárban, szarazon, vizesen és hoban... én tudom milyen az..
ide ne gyere mert van már híred s nem tudnám rábeszélni a fiukat motorozzanak veled. Sok helyen jártál már te és ismernek, jóóól.
Vili mondta jön öt szivesen elviszem egy körre itt a pesti Pilisi "autopalyakon" de Teee a nagy teheneddel esélytelen a vajuk aljában fetrengenél mint heca-ban és dühödten mennél haza.
Szoval Vili jön mert mondta, hogy Tooth mellé szegodik OK.
De ezt a menetett is át kell beszélni a fönökkel GG KTM Ákival ki itt a fönök.
Szoval ujra ne mrajtam mullik jösz e ide, de jobb ha nem jöszz azt elmondom mert mi is bejártunk itt mindent már 65x és itt már az a gyakori 6-8 induloból mindig a menet végére vannak a lemorzsolodási pontok a végén mindig ugyan az a 4 ér be a célba a többi vissza fordul.
Nálunk az ilyen 60 al neki rongyolok feljárok teli gázal nincs és ne mgyakorlunk, talán évente 1x 2x de nem szeretjük.. inkább a mászokás csiga lépcsös kockázat nélküli csiga tempot szeretjük ilyen trialos hsiztiket, ahol a nagy vasak mind elvéreznek.
jah s figy nekem a Zarándi ugy mond dombok sehol nincsenek a Pesti Pilisi autopályákhoz képest, talán Vili társasága vagy Csanád barátomé vonzana oda, de ujra nekem már ez a motorozás dolog ilyen wellnes hiszti mint hogy megmutassam bárkinek is. Nekem a barátaim társaságában szeretem magam jól érezni, a többi csak vicc.
Hát, reméljük, hogy nem így van, mert a legutolsó új motorjába a gasgas-ba is belefogyott, testileg-lekileg. Úgy nézett ki rajta a pihenőidőkben, mint egy lefosott kilométerkő.
Holnap, a reklám után kiderül.....................
http://youtu.be/pOvm9eAFlsg