Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gecsa milyen évjárat?
Csak foglalkozol motorral is a peca mellett, helyes :)
Lehet megpróbálom elöször... Már van kapcsolóm is csak nem raktam fel. Valahogy nem bíztam benne h. elég lesz ennyi is, de hátha.
Zsoci nem de a fiuk igen,es nagyon ugyesek!
kafa...
hály.
lyakszi.
nem is mondtad hogy zsockó is ott volt meg a kis tanitványa.. aki a gg fórum nagy olvasója ... ahogy látom.. harmadik lett

http://youtu.be/Da-ANtaeM1E
a dob nyitott...
hallgatnom kellett volna ronisra aki mindig is mondta h senda forever,hmm jó szar vételt csináltam akkor
A sendra 60 felett megy.

Tehát a sendra jobb mint a wr125-ös husky?
Nem lenne elég csak végtompítót ácsolni rá?
Akkor csak létrejött a biznisz.
a rózsaszín derbi senda az képes rá, de a szóban forgó motor egy 125ös husqi WR, és gyárilag ennyire le van fojtva...
tényleg milyen motor az ami 2t és 40-50-et megy? még a triál is sokkal többet megy végre...
lokoto 550...
Megvetted a Sendrát?
Milyen motorod van neked?
kipufogót azért akarok ,mert a gyárival 45-50km/h-ra képes a motor,persze tele van azon kívül még folytással,de egy 2T-nek a rezója sztem csont üres,ez pedig tele van katalizátorral meg még ki tudja milyen terelő lemezekkel...
Vedd le a gombát és tegyél rá egy kapcsolót(gyári index kapcsolót) ami műkődteti a ventit.
Amikor megállsz lekapcsolod és nem szívja le. Itt mindenkinek így van megoldva, csak az új motorokon nem kell mert több a töltésük.
Köszi. Még vannak ötletek a tarsolyban, azon túl amit láttál:-)

A pannonia csak jövőre lesz befűtve, ez a realitás.

Terepezni elvileg a jövő héttől szeretnék, mögötted vagyok felkészülésben:-)

Úgy terveztem, hogy augusztust végignyomom felhozóban, de közbe jött az ejtőernyős tábor.......és elment arra az idő.

Minek fordítasz időt és pénzt a kipufogóra? Jó eséllyel nem lesz jobb mint a gyári, lásd amit csináltattál a 250-esre.
hali
ha jól láttam készülőben a kipuff! nagyon szép az a motor, le is megyek majd megnézem élőben ha még az van ott Petinél....
hamarosan nekem is csinál egyet,csak 125ös endurora
mikorra tervezed az első meneteket? idén várható? nekem a nulláról kell jönni fel,el vagyok szokva, de mindentől...
Igen igen arra gondoltam.
Azért úgy tettem fel a kérdést hogy milyen paraméterűt. A gyári SPAL hűtőnek hány Ah-s aku lenne jó ami nem egy hajtást bírna ki...
Majd otthon megnézem a pontos típusát a ventinek a paraméterek miatt...
Akkor egy zselés riasztó akksi
Bár én nem raknék 2 akksit a motoromba
Nekem is egy nagyobb van és megoldja a dolgokat
Nem jó, oda egy gyufaszál nem fér már...
Nomeg nagyobb befektetés is lenne...
Riki!
Menjünk akkor vagy miként legyen az akció?
Vegyél nagyobbat a gyári helyére
Azon filózom lehet vennem kéne nekem is egy kis akksit, leszarnám azt a kétésfél kilót.
Gyári KTM hűtőm van fennt gombával, hajlamos leszívni az akksit ha olyan helyen megyünk, és nem marad önindításra.
Gyári ventihez milyen paraméterű akkut keresgéljek ami bírja is?
Robur régen Yamaházott 450 krosszal, kérdezd meg.

Szerintem felejtős arra amire neked kell.