befogó cső szorito 30as U kengyel a szoritó pofa másik fele 50x 30x15 aluamibe..beleköszörültem ferdére a 28,6os kúpos kormány miatt abba sülyetsztttfelyű csavar(az is be van köszörülve az aluprofillal együtt)
két darab távtartó anya..10mm es..
maga a védő az pedig 30x8as alu...bontósé 40x10!de az már olyan erős.... hamarabb görbül el a kormány mint a védő megengedne kicsit
ugyhogy nekem inkább ha defromágió erejű ütést kapna... akkor egy kicsit görbüljön az a védő és ne a kormányom...
dont wörri
bontósékkal beszéltük..
minek mennyünk oda 2-3 napra hakjtani..mikor egy napokra is egyszerŰ ott
ha már öszejön a 2-3 nap akkor inkább elmegyünk...100km rel messzebre...almásfűzfőre...vagy hova a retekbe
tudom tudom nem almás-fűzfő hanem szalmás-tűzkő
a másik a motoros vidi alá dobta be...mondom verabúcsú videólya.. valami motoros meghalt vagy mondom mi ez..megnézem már...aztán ez az idióta lyött képbe..ennyi
bontós..
ezt nézd meg...
neked csináltam..illete miattad.. mint a ventit is az is be vált remélem ez is be fog.
1250ft volt az alumÍnelyum bótba...meg 250ft a csavarbótba...ugyhogy benne van vagy ezer öccába..meg két óra munka..ami azért ..megfizethetetlen
és a legfontosabb nagyon megtisztel hogy személyemre és hisztimre igényt tartotok, a elöbb irtakat a igazság rohamomban irtam, tud meg nekem a barátság és a haverság minden.
Majd telon kereslek.
nekem a zarand hegyeinél 5km othontól van jobb hely, az a 4-5 db feljáróért ami ott van ami itt is van pesten, nem megyek le 500 km. inkább megyek 900 km almásmezöre (regiment13 heylszine)
az igaz te meg Otto meg a srácok társasága megéri de akkor ha már lépek családtol megyek Almásmezőre, csoda helyre csoda szállással.
remélem érted, bárkit kérdeztem a csaptból senkit nem érdekli a Zaránd sajna.
leirom ide is amit irtam a féeszre és ez msotantól rám törvényszerü:
"Nekem ez a motorozás. nevezési sorban állás nélkül, pór, hiszti és ideges versenyzők nélkül. Annyiszor állok meg ahányszor akarok, ilyen tájakon pihenek, szedret, áfonyát szedek. élményekről és hőstettekről pofázunk. Ha kell bele is férhet egy jó 1 órás tempós menet is."
http://www.youtube.com/watch?v...
igazából..én mint amatór endúrós és lélekbúvár..átlák a verán..
nagyon keserű az élete ha állandóan szegén volt férlyét emlegeti...gáz
annyira tuálja.. hogy iszonyat..azt viszont tudni kell a szerelemé s az utálat ugyanazon fából gyökerezik...
tehát ha ennyre utálja.. olyan szerelmes belé mint az állat..és északánként még tuti fel sír álmában
viszont emberünk..aki úgy hagyta el verát hogy mindenét otthagyta..az azért nem kicsit menekült...mert már nagyon gáz lehetett a helyeztük...
és úgy lehetett vele.. mindegy legen bár mi..verából-tól nem kell semmi
bontós ugy érzem ma a tiéd a legkafibb vidik trófelya ..
az utolsó kettő az
a legutolsó a napkezdőnek való..az igazi energia vámpír
azért a reggeli djúrtcsányosom sem kuta...ha nem lopja szét az emeszpé az orszűágot nyolc év alatmég hinnék is nekik..de emez a zsidesz meg amit csinál..hogy törvényesiti a lopásukat..az meg nemszimpatikus...
lyöwöre lehet majd dönteni hogy a szaros mogyorótortát vagy a fosos hamburgert akarjuk tovább szíwni
ha beszámolok azt mondom a világ legjobb helye, talan Ranca lehet jobb.
a látvány a talaj változatosága, a feljárok fajtája, köves, patakos, sziklás (volt hogy folyo patakban 1 méteres patak falat ugratunk meg)
a kaja, a szállás, a megközelités, minden. csoda csoda.
nem lehet leírni csak megélni.
én megyek még ujra 1x ez evben.
a hiszti uttal mindennel egyutt 1edül 1 szobában mindennel eggyüt 60 pénz, ha 2 vagytok 1 szobában 3 - 1 autoban akkor 40 pénz.
1 kaja full extras egesznapra vacsora pisztrang mintha otthon lennél de még jobb is 2.800 Ft.
olcso jó és brutál a hely.
szeder, áfonya a tracén, olyan oldalazók, feljárok beszarsz
olyan tempos ciki caki lapos, vagy lejtös vagy enyhén felfele, hogy kb 40 percet mész és nicns vége mindegy le vagy fel.
A le már hisztis amikor mész le és bedugul a füled és a fék bejön mert ugy izzik....
szoval non plusz ultra....
megnéztem már mindet.. mesélj..mert az kéne az élmény+/(ez azt jelenti =élmény-meg-osztás )
csandi befejzte a B szépe eredménnyel...és nem volt száraz a talaj..azt mondta földnedves volt...
nagyon sajna hogy nem tudtunk menni..mert egyszer csak visszalépett mindenki...
és a fax se tudj mikor jutunk ki..de egyenlőre jó lenne a zaránd is egy napra..
zsir ..tudom hogy nem vagy egy zarándög. .
de kis beszámoplót rittyenthetnél ide..
nagyon kafi a hely a csapat...vidik is...
látszik hogy az a rothadt ktm 2004-7ig azok mocskossul ott vannak...minden hol.-.az lepusztít6atlanok...
a dinoszuruszok akik túléltek a jégkorszakot..és mennek felfelé a valhallába
bakker áki haverodnak nem voltéál képes küldeni mitasz extremet. ..
eddig nekünk is bejütt..csak nem 1báros múzzal kell mint ottónak...
ezt is le kel engedni 0,3 ra ......most neke m0,4 elfogad6Ó még krosszpályán is nagyon nagyon jó volt
két darab távtartó anya..10mm es..
maga a védő az pedig 30x8as alu...bontósé 40x10!de az már olyan erős.... hamarabb görbül el a kormány mint a védő megengedne kicsit
ugyhogy nekem inkább ha defromágió erejű ütést kapna... akkor egy kicsit görbüljön az a védő és ne a kormányom...