Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm ,de nekem nem kell másik rezo, főleg nem tuningos...
ez a savállo rezo védő amiota fent van azota semmi rezonátor hiszti, csak a szintiszta motorozás, néha 1-2 defektel szinesitve...
milyen fülek fiam ?
a füleket is át kell hegeszteni
Balinyo te is szavazhatsz.
zsir szép lett nagyon a mocid komolyan.
most készülök a gasgas rezot (arrow) amit vettem rá másolni le a KTM-re szinte pontosan fel megy a berg-re csak a vége meg a bemenete más.
csinálok szerszámot Ron bá s ha simán megy majd kapsz eggyet haveriba.
por az nem lesz tutti...
nem értem ezt a gas- tele van hisztivel, élete végéig javitgathatod mondatot....

én öt éve használok ilyen tipust és enyire igenytélen motorom még sose volt...igaz csak néha megyek vele a kisboltig...
A fiúk a bányában dolgoznak!
http://youtu.be/C9O-cO1bB0k
az 500 -as 2t igazi semmire nem valo motorok voltak... tudom volt olyanom bár én személy szerint szerettem, de összeségében nem kéne igy utolag...
nem véletlenül tüntek el mint a dinok... tul sok erő, nehéz berugni, azonnal büntet bárhol ,bármikor.. a motor nem veled van hanem folyton harcolsz ellene..
az hogy nyers brutál semmi sallang csicsa
mint a husqvarnak, minden durva rajtuk
van mit reszelni rajtuk.
azert nem szeretem a hondát pl. mert vékony nincs mit szogelni rajta.
ezért birom a gas-t mert élete végéig javithatod mert televan hsiztivel.
olyan mint egy gyerek van mit csiszlni rajta.
azon tul a 430 cc az ultra brutál nem ?majdnem 500 mint a cr.- !
de most tényleg .. viccen kivül oszd már meg velünk mitöl állt fel a cerkád mikor megláttad ezt az antik leletet...
látom Frenszisz megmozdult benned valami , ettöl a motortol... csak tudnám mi..?

hahh tudom már legalábbis sejtem... biztos a villa befogo szöge tetszett meg enyire..
kv
ez a géped ?
http://www.kepesmotor.hu/husqv...
küldjél már képet mi repedt el es hogyan ?
huh nagyon tetszik ultra brutál zsir gép.
fasza durva 1cerü a gép.
Akkor is ez a kotla volt a legjobb gépem, Husqvarna CR 430 2T.
Ment mint a disznó, nyomaték rengeteg volt benne . Csak hát berúgáskor akkorákat visszaküldött, hogy a közlőkerék tengelyénél elrepedt a blokk......
Igen, beszéltünk is, de nekem az újabb blokkos kell, amin a külső olajpumpa megszűnt létezni.
Hehe,nekem van
Aki segít keríteni nekem egy Giz Gazt azt meghívom egy házi töltöttkáposztára vagy valami jóféle házi kajára.
Nekem az egyik rendőr spanom beszélt erről az éndzsöl bandáról. Állítólag nagyon kemény banda, meg hogy itt a balcsin fognak rendezni egy Pertu-Partit és az összes szállodát kibérelték vagy mi. A mi falunkban is már erőteljesen szívják az emberek vérét, éjjel-nappal igazoltatnak....
Köszönöm ! Eddig a Giz Gazosok nem nagyon verekednek össze az SX-ért.... Bár egy-két DRZ-s már megtalált.....
Már megint?
bajba leszel! kurva nagy sár van.
Sziasztok! Szervezünk csoportos utazást a lupeni enduro versenyre, pénteki indulással, vasárnapi érkezéssel. Még lenne 2 hely a buszban. Ha valakit érdekel, akkor keressen meg privátban!