köszönöm ,de nekem nem kell másik rezo, főleg nem tuningos...
ez a savállo rezo védő amiota fent van azota semmi rezonátor hiszti, csak a szintiszta motorozás, néha 1-2 defektel szinesitve...
zsir szép lett nagyon a mocid komolyan.
most készülök a gasgas rezot (arrow) amit vettem rá másolni le a KTM-re szinte pontosan fel megy a berg-re csak a vége meg a bemenete más.
csinálok szerszámot Ron bá s ha simán megy majd kapsz eggyet haveriba.
az 500 -as 2t igazi semmire nem valo motorok voltak... tudom volt olyanom bár én személy szerint szerettem, de összeségében nem kéne igy utolag...
nem véletlenül tüntek el mint a dinok... tul sok erő, nehéz berugni, azonnal büntet bárhol ,bármikor.. a motor nem veled van hanem folyton harcolsz ellene..
az hogy nyers brutál semmi sallang csicsa
mint a husqvarnak, minden durva rajtuk
van mit reszelni rajtuk.
azert nem szeretem a hondát pl. mert vékony nincs mit szogelni rajta.
ezért birom a gas-t mert élete végéig javithatod mert televan hsiztivel.
olyan mint egy gyerek van mit csiszlni rajta.
azon tul a 430 cc az ultra brutál nem ?majdnem 500 mint a cr.- !
Akkor is ez a kotla volt a legjobb gépem, Husqvarna CR 430 2T.
Ment mint a disznó, nyomaték rengeteg volt benne . Csak hát berúgáskor akkorákat visszaküldött, hogy a közlőkerék tengelyénél elrepedt a blokk......
Nekem az egyik rendőr spanom beszélt erről az éndzsöl bandáról. Állítólag nagyon kemény banda, meg hogy itt a balcsin fognak rendezni egy Pertu-Partit és az összes szállodát kibérelték vagy mi. A mi falunkban is már erőteljesen szívják az emberek vérét, éjjel-nappal igazoltatnak....
Sziasztok! Szervezünk csoportos utazást a lupeni enduro versenyre, pénteki indulással, vasárnapi érkezéssel. Még lenne 2 hely a buszban. Ha valakit érdekel, akkor keressen meg privátban!
ez a savállo rezo védő amiota fent van azota semmi rezonátor hiszti, csak a szintiszta motorozás, néha 1-2 defektel szinesitve...