Mi az új műfaj? Eddig tudtommal hobby endurozgattál, azt is ritkán az idő hiány miatt. Nincs annak baja alapjáraton kis ideig. Az én példámat meg azért írtam, hogy a gyári befecsegősnél is szegény az alapjárati keverék, viszont melegen prímán indul.
Nem kell azt nagyon fújókázni ha jó, mert a végén ezek a motorgyilkosok még kifigurázzák ha valaki kicsit jobban figyel a motorjára...
hol a videlyó...mert igy elmondások alapján ..max 3 pontot tudok csak alyánlani.... mert igy képt alapján a hűtőlyét még a menet elptt a garagében is tönkretehette egy nagy csavarnyúzóval
szar ügy.. ugy látom a győri fagyisnál akkor nagy a sor..ha perceket kell várni arr a qÚrwa két gömb fagyira...
még lyaú hogy a telyiwóban gyorsabban halad a sor..különben nekem is leégne a kipufogórdól a rezsda
most jutot a felyembe hogy lyanek rély-mud kispalytársha
hát akkor tudjuk már mér vigyázol anyira arra a eremzélyre...
amúgy én is vigyázom rá...mert nix pézem szögelni a verdát...
bálylint.
a kicsipödéses defi az azért mért nem fordul6na elő.. mert odabaszni oda baszod.. + fogadlyun-köhö ez a kicsipődés véletlen pont a papucsnál..a vakszelepnél volt...
azt hogy kicsuszik a belső azt nem tom ki találta ki.. ezea szilikonyozás csak is a elfordulásos szelepszakadás védelére jó.. gondolom beragasztani erdei körülmények között ...nem egy leány álom.. bár mondjuk benyával kicsit letakaritan ia zsirt.. oszt szárazrongyal meg letürülni a benzint.. oszt ragasztás.. oszt lyaúnapot
Persze.Ez egy ilyen sport.Csináltunk már ennél nagyobb kárt is.Ott rohad el,ezért van ez a motor. Ha félteném,vennék egy stoppert,aztán polírozgatnám a találkozókon!
azért olyan sziiip...
Elvileg az enduró, az amit végig megállás nélkül lehet teljesíteni.
Na a tavalyi őszöm, már nem ilyen volt.
Nem kell azt nagyon fújókázni ha jó, mert a végén ezek a motorgyilkosok még kifigurázzák ha valaki kicsit jobban figyel a motorjára...
Én csak egypálcikás fokozatú rájder vagyok, azért állok (fekszem) sokat alapjáraton.
még lyaú hogy a telyiwóban gyorsabban halad a sor..különben nekem is leégne a kipufogórdól a rezsda
most jutot a felyembe hogy lyanek rély-mud kispalytársha
hát akkor tudjuk már mér vigyázol anyira arra a eremzélyre...
amúgy én is vigyázom rá...mert nix pézem szögelni a verdát...
bálylint.
a kicsipödéses defi az azért mért nem fordul6na elő.. mert odabaszni oda baszod.. + fogadlyun-köhö ez a kicsipődés véletlen pont a papucsnál..a vakszelepnél volt...
azt hogy kicsuszik a belső azt nem tom ki találta ki.. ezea szilikonyozás csak is a elfordulásos szelepszakadás védelére jó.. gondolom beragasztani erdei körülmények között ...nem egy leány álom.. bár mondjuk benyával kicsit letakaritan ia zsirt.. oszt szárazrongyal meg letürülni a benzint.. oszt ragasztás.. oszt lyaúnapot