Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivolt a baj a tavalyi ősszel? szerintem rendben volt..
nálam ott a hátizsákban a polir vaksz... mikor nem figyeltek azonnal suvickolom a verdát...
azért olyan sziiip...
Hobbynak, hobby, a ritkán is megfelelő, de egyre veszedelmesebb társaságba kerülők, akikkel egyre veszedelmesebb helyekre jutok el.

Elvileg az enduró, az amit végig megállás nélkül lehet teljesíteni.

Na a tavalyi őszöm, már nem ilyen volt.
drága gyorskötöző volt az...
morgen frimen és frigörl...kávézzunk..
És még a leszakadt idomokat is rögtön visszarakjuk gyorskötözővel!
mi is figyelünk a motorunkra pl. ha folyat a hűtő meg ha a fa rönktöl nem fordul el a kerék ja és az iszap pakolást is rajt szoktuk hagyni hetekig
Mi az új műfaj? Eddig tudtommal hobby endurozgattál, azt is ritkán az idő hiány miatt. Nincs annak baja alapjáraton kis ideig. Az én példámat meg azért írtam, hogy a gyári befecsegősnél is szegény az alapjárati keverék, viszont melegen prímán indul.

Nem kell azt nagyon fújókázni ha jó, mert a végén ezek a motorgyilkosok még kifigurázzák ha valaki kicsit jobban figyel a motorjára...
Ez egy másik műfaj Jani!

Én csak egypálcikás fokozatú rájder vagyok, azért állok (fekszem) sokat alapjáraton.
Sajna nem volt videó,nem gondoltuk hogy ekkora hátas lesz belőle.Eddig még senki nem baszta ott hanyatt magát!
A kétbongócra nem kell várni,de mi sétáló kelyhet kértünk!
Azért azzal lenne dolgunk,mire a rászáradt ráégett retket lepolíroznánk!
Ott nem tudsz,mert elzavarnak.Csak a fagyizó előtt szoktam járatni a csajoknak!
Van nekem lámpám,nem kell a kipu könyökkel világítani! gondold el,ha felraknám az étkező asztalra,aztán azzal világítanák a családi vacsorához!
hol a videlyó...mert igy elmondások alapján ..max 3 pontot tudok csak alyánlani.... mert igy képt alapján a hűtőlyét még a menet elptt a garagében is tönkretehette egy nagy csavarnyúzóval
szar ügy.. ugy látom a győri fagyisnál akkor nagy a sor..ha perceket kell várni arr a qÚrwa két gömb fagyira...
még lyaú hogy a telyiwóban gyorsabban halad a sor..különben nekem is leégne a kipufogórdól a rezsda

most jutot a felyembe hogy lyanek rély-mud kispalytársha
hát akkor tudjuk már mér vigyázol anyira arra a eremzélyre...
amúgy én is vigyázom rá...mert nix pézem szögelni a verdát...

bálylint.
a kicsipödéses defi az azért mért nem fordul6na elő.. mert odabaszni oda baszod.. + fogadlyun-köhö ez a kicsipődés véletlen pont a papucsnál..a vakszelepnél volt...

azt hogy kicsuszik a belső azt nem tom ki találta ki.. ezea szilikonyozás csak is a elfordulásos szelepszakadás védelére jó.. gondolom beragasztani erdei körülmények között ...nem egy leány álom.. bár mondjuk benyával kicsit letakaritan ia zsirt.. oszt szárazrongyal meg letürülni a benzint.. oszt ragasztás.. oszt lyaúnapot
szoval akkor jössz a hétvégén a hörli találkozora... elötte szétpolirozzuk a rezomat...
kisbolt elött a bicigli tárolonál...
ja és te figyelted a kipu könyöket hogy világit
én arra a hátra szaltora max 5 pontot tudok adni.... nem volt hozzá hátra bukfenc, és lehetett volna akár dupla is szoval.. max öt...
Persze.Ez egy ilyen sport.Csináltunk már ennél nagyobb kárt is.Ott rohad el,ezért van ez a motor. Ha félteném,vennék egy stoppert,aztán polírozgatnám a találkozókon!
Azért én tudnák mutatni olyan helyet,ahol akár több percet is állhatsz egy helyben alapjáraton!
de meg heggeltem már
azért fogok tudni aludni na remélem ti is