jah olyan mnt egy fa minden le hullik róla évente 1x összel, majd felrakod rá s megint jó egy évig.
komolyan mondva ami a váz meg a fel aggatok cuccok rá minen gagyi megoldás. de ha 1x rendbe rakod a gépet ebben Ron-bá a példa kép akkor utána már csak flex meg palyszeral lehet leszedni róla.
ami szintén szar az a kábelezés az is ugy log meg lifeg mindehol minden.
ami érdekes haverem motorja kb 1000 ü.ó ával most döglöt meg 3 hete a világitás töltés tekercs, most egy pár napja a gyujtás tekercs.
a kuplungja is már doglott de a mociban közel 1000 ü.ó van.
takolva bákolva minden átszögelve rajta de csúcs amit a srác csinál a géppel.
zsir
igen megkapod meg kel keresem most raktam rendet nem tudom hol van most voltam kint megnezni de azt a kopottat nem találtam hanem egy majdnem ujjat megkapod azt jó.
mikor jarsz fent itt köcsögiába ?
ha viccnek szántad akkor mindenképpen szeretném elcserélni egy szép sx 525-re a motoromat.. ha nem bánod dobnák rá még 300 e. ft-ot...ugy jo lesz ? mert állitolag a világ legjobb extrém enduro motorja, valahol egyszer olvastam egy forumon....
Nincs ennek a narancsnak semmi baja a világon... :D Extrémelni már egyre jobban tudok vele, de még közel se az igazi Krossz szindróma, 4 gang, az egy iszonyat osszú, szóval ja. Ha meg odapörkölök neki, akkor meg vagy ledob magáról vagy kilő alólam.
Nálam a Giz Gaz egy kurijózum. Ezzel kezdtem az extrémet tanulni, egy FSE-vel. A sima endurozást meg egy EC-vel. Imádom őket
Ja, a Kátéjemen új vez.lánc, feszítő patron, első-hátsó sárvédő, vízpumpa szimmering, tömítés van. Ezeket ebben a hónapban cseréltem, a Full-Gas os számla megvan róluk.
ez nagyon megsértett mi 525 csere Fse450-re pedig elmodom kurva jo gep a 4T gas ami a vezethetőségét illeti sajna az eleyytronikai hibái nagyok de ki lehet javitani.
https://www.facebook.com/group...
komolyan mondva ami a váz meg a fel aggatok cuccok rá minen gagyi megoldás. de ha 1x rendbe rakod a gépet ebben Ron-bá a példa kép akkor utána már csak flex meg palyszeral lehet leszedni róla.
ami szintén szar az a kábelezés az is ugy log meg lifeg mindehol minden.
ami érdekes haverem motorja kb 1000 ü.ó ával most döglöt meg 3 hete a világitás töltés tekercs, most egy pár napja a gyujtás tekercs.
a kuplungja is már doglott de a mociban közel 1000 ü.ó van.
takolva bákolva minden átszögelve rajta de csúcs amit a srác csinál a géppel.
igen megkapod meg kel keresem most raktam rendet nem tudom hol van most voltam kint megnezni de azt a kopottat nem találtam hanem egy majdnem ujjat megkapod azt jó.
mikor jarsz fent itt köcsögiába ?
Amúgy fasza kis gépentyű, de számomra a GG az igazi.
mi van aszonn piztárcáját meg tépted ?
huh dönörü.. kár hogy Déw-é lesz.
zarinak is most küldtem le 43e Ft egy gumit de nem vette át.
http://hillclimb.straydogsmc.h...
Nálam a Giz Gaz egy kurijózum. Ezzel kezdtem az extrémet tanulni, egy FSE-vel. A sima endurozást meg egy EC-vel. Imádom őket
Ja, a Kátéjemen új vez.lánc, feszítő patron, első-hátsó sárvédő, vízpumpa szimmering, tömítés van. Ezeket ebben a hónapban cseréltem, a Full-Gas os számla megvan róluk.
ez nagyon megsértett mi 525 csere Fse450-re pedig elmodom kurva jo gep a 4T gas ami a vezethetőségét illeti sajna az eleyytronikai hibái nagyok de ki lehet javitani.