sok a legenda ezekröl az angels-röl állitolag a legutobbi europai bulijukon is csunyán szétverték a fél falut, meg a helyi kocsmákat...
nem tudom ezt beszélik messziröl jött népek...
én ehez nem értek, az erdőben nem valoszinű hogy találkozok velük, kicsit bajos lenne azokkal a telokal aztán vannak még meglepik...
dzsimmivel vigyázni.. mert tudja hogy mitől döglik a király...bumm a felybe
kértem tőles sedicséget..de csak az öt szentessel dobálózott ..mert azt monddta hogy a nyitott dobnak 24mm es a csővége
én meg mondtam elhiszem elhiszem...de csak ha küld helló pistis matricasorozatott a gg fórumba..de végül is nem küldött
nem is meséltem milyne rémálm,om volt...
az hogy az úly kolyó csapággyal is csapágyas let a motort 2 motorozás után... és vittem a bÓtb hog akkó a kinalyi sem rosszabb...
de aztán felébredtem
vegyé fel tely is lyelmezt.. sünisset..és biztonságban leszel
vagy egy helz éndzselsz feliratú pólóban ha bemész közélyük..örök barátcshágot fogtok fogadni egymásnak
háhh mesélek nektek.. ma mondta rendőr ismerős hogy rendesen be vannak szarva ettöl a hétvégi hells angels találkozotol, kb 3 ezer embert várnak rá , és ez egy zártkörű buli, csak hells angels-nek, és sok száz rendőr lesz a helyszinen, azt mondta a környéket kerüljem, anyi lesz a a sűn mint égen a csillag...
lebuktatok.. mert as barlangba voltatok..a tihanyi vizhang...a tihanyi vissz-hang...lebuktatott ..lebuktatok
az alfődi visszhang...
kicsit csalós.. kicsit csatlós
lofaszt bazze ... legközelebb nem viszünk motort csak beülünk oda a kocsmába motoros ruhába beöltözve, aztán olyan 1 oldalasat mesélünk majd itt rola hogy Viktor vért fog pisálni az irigységtöl...
lofaszt bazze ... legközelebb nem viszünk motort csak beülünk oda a kocsmába motoros ruhába beöltözve, aztán olyan 1 oldalasat mesélünk majd itt rola hogy Viktor vért fog pisálni az irigységtöl...
Frenszisz direkt megnéztem az előbb a gas-t , nem értem mi bajod van a kormány fordulással ... ha ennél nagyobbat fordulna már hátra felé mennék hallod...
Motorozni nem lehet vele,de én tegnap este annak a fényénél olvastam.Kicsit csodálkozott is az asszony,de mondtam neki ne foglalkozzon vele,nem ért hozzá! Karácsonykor a fenyőfa alatt is azzal fogunk világítani,csillagszóró helyett!
no hütő okés ülés varrás folyamatba ami nem most szakadt de csütire kész farokidom felgyorskötözve világittás meg javitva mivel a titán kipunak nincs akkora fénye hogy lehetne vele motorolni még a mi csiga temponkba sem
na elmegyek kutyázni..