Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én szlovákot rakok bele, occso és jo...

na elmegyek kutyázni..
sok a legenda ezekröl az angels-röl állitolag a legutobbi europai bulijukon is csunyán szétverték a fél falut, meg a helyi kocsmákat...
nem tudom ezt beszélik messziröl jött népek...

én ehez nem értek, az erdőben nem valoszinű hogy találkozok velük, kicsit bajos lenne azokkal a telokal aztán vannak még meglepik...
kerékcsapágy...
dzsimmivel vigyázni.. mert tudja hogy mitől döglik a király...bumm a felybe

kértem tőles sedicséget..de csak az öt szentessel dobálózott ..mert azt monddta hogy a nyitott dobnak 24mm es a csővége
én meg mondtam elhiszem elhiszem...de csak ha küld helló pistis matricasorozatott a gg fórumba..de végül is nem küldött
nem is meséltem milyne rémálm,om volt...
az hogy az úly kolyó csapággyal is csapágyas let a motort 2 motorozás után... és vittem a bÓtb hog akkó a kinalyi sem rosszabb...
de aztán felébredtem
Vik én tudom mitöl volt a kicsipődés... mert Jimmi megvuduzta a gumimat.. csak nem merem mondani... mert félek hogy legközelebb is kiböki...
a 7 végére megent lesz menet a carámsebesbe.. ugyan olyan mit a mostani...
vegyé fel tely is lyelmezt.. sünisset..és biztonságban leszel
vagy egy helz éndzselsz feliratú pólóban ha bemész közélyük..örök barátcshágot fogtok fogadni egymásnak
meghülyült a rendszer...

háhh mesélek nektek.. ma mondta rendőr ismerős hogy rendesen be vannak szarva ettöl a hétvégi hells angels találkozotol, kb 3 ezer embert várnak rá , és ez egy zártkörű buli, csak hells angels-nek, és sok száz rendőr lesz a helyszinen, azt mondta a környéket kerüljem, anyi lesz a a sűn mint égen a csillag...

haccáré, haccacáré...
lebuktatok.. mert as barlangba voltatok..a tihanyi vizhang...a tihanyi vissz-hang...lebuktatott ..lebuktatok
az alfődi visszhang...
kicsit csalós.. kicsit csatlós
lofaszt bazze ... legközelebb nem viszünk motort csak beülünk oda a kocsmába motoros ruhába beöltözve, aztán olyan 1 oldalasat mesélünk majd itt rola hogy Viktor vért fog pisálni az irigységtöl...
lofaszt bazze ... legközelebb nem viszünk motort csak beülünk oda a kocsmába motoros ruhába beöltözve, aztán olyan 1 oldalasat mesélünk majd itt rola hogy Viktor vért fog pisálni az irigységtöl...
nyomtatok jövő hétvégére ilyet a polom hátára... NENYUJJÁHOZZÁÁÁM... .
legközelebb viszek a potgumit és az avit
Frenszisz direkt megnéztem az előbb a gas-t , nem értem mi bajod van a kormány fordulással ... ha ennél nagyobbat fordulna már hátra felé mennék hallod...
bazze tudsz olvasni... ugye megtanitasz...

cserébe megtanitalak számolni... nincsmit nyocezer..
Sok problem nem volt,csak egy gumi meg egy hűtő defekt!
marha ááá
Van olyan hely,ahol szoktuk mondani hogy ez a NO HELP ZONE!
Motorozni nem lehet vele,de én tegnap este annak a fényénél olvastam.Kicsit csodálkozott is az asszony,de mondtam neki ne foglalkozzon vele,nem ért hozzá! Karácsonykor a fenyőfa alatt is azzal fogunk világítani,csillagszóró helyett!
úr isten..finom locsolás megy rá a 7 végi területünkre

ezek szerint a bakonyiak együtt hajtottak (volna ) a 7végén csak sok volt a problem ..igy csak 1ütt küzdés volt

ron
az elfes gumi az naon puhafalú..nem...lehet azért volt ez e nagyon könnyű kis kicsípős defekt
azt csak kivételes esetbe kérem a nézök segitségét
na akkor ezt potolom hétvégén
Látom azért figyeltél tegnap a színekre!

Bennem csak annyi maradt meg mikor reggel kérdezték hogy felhúzzuk-e,csak annyit mondtál,áá a lófaszt,nem motor húzkodni jöttem el!
no hütő okés ülés varrás folyamatba ami nem most szakadt de csütire kész farokidom felgyorskötözve világittás meg javitva mivel a titán kipunak nincs akkora fénye hogy lehetne vele motorolni még a mi csiga temponkba sem