Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hahóó nem tudsz aludi vagy nem hagynak
szerintem meg körmöket kellene hegesztenék a felnire mint a körmöstraktorra azt jó szél nuku defekt
marha
jónapot
ma meg balinyó szereti a kihivásokat
Thx Miért nem javasolt a gyári helyen való használata?
honnan tudod mik a tervei?
Frenszisz ! A villahídon 1-2 milimétert szokás változtatni mert nagyon megváltozik a motor utánfutása. 1 cm az borzalmasan sok.
A karbi jobb oldalán lenne a gyári helye, de jobb hogy ki van kötve, csak meg kellene hosszabbítani, hogy leérjen a blokk alá.
RFS blokkos EXC-nél a karterszellőzőcsőnek a légszűrőházba kellene csatlakoznia vagy hova? Nálam a légszűrőház tetejére a tank-ülés csatlakozásához van kivezetve, de csak ala natúr módon (a cső vége egy műanyag kis bizbaszba csatlakozik aminek 90 fokban van egy csöcse, a műanyagházban meg ilyen hálós- szivacsszerű anyag van). Gond csak ott van, ha néha legel egy kicsit az oldalán vagy fordított alapállásba helyezkedik a gép, ilyenkor faszán kifolyik az olaj és a karbitól kezdve a blokkon át úszik minden a lecsóban.
Keresgettem a neten de nem igazán találtam rá semmit, hogy mi a gyári megoldás, illetve ilyen maszek megoldásokat (lásd pl kiegyenlítőtartály).
mAArha
Azzal meg az a baj,hogy az első belső csak olyan hátsó belsőnélküli külsőbe jó,amin előre forog a hátsókülsőnélküli belső!
. . . . .
Használjatok belső nélküli hátsó külsőt első belsővel és akkor nem csípi ki 5 percenként...
tartalék belső csak 2 hónapja van nálam ..mikor isheka előt még a nem zsirzott belsőt elforgatta a riga..és nem tudtam megjavitani a szelepszakadást...

amúgy tény és való nem vagyok 1 szeretni való ember .. ezért is van sok motoros pajtásom
mert nem a szerelmes seggpirről szól a motorozás ahol ott vagyok hanem a hárd tu lálytról...
Még mondta is hogy nálad mindig van készlet meg tartalék belső.Szóba is került hogy rádcsörgünk,de aztán a nagy távolság miatt (de inkább a fő ok az volt hogy nem annyira kedvelünk ) ezt az ötletet is nagyon hamar elvetettük.
mert jó vezető nélkül csak is béna hajtás van...
kár hogy azóta nem vezetett...
bakker.ha ott lettem volna.,. megent kisegitem bálylintot mint a mÚtkor is..
mert kaptam nála egy első defektet.. aztán megjavitottuk..5 perc múlva meg ő kapott első defektet..aztán meg én adatm neki oda a bályszikülös pumpa tip top készletet.. és megmentettük a napot...
Na látod erre nem is gondoltam. Körülnézett,aztán azt mondta magába hogy ő aztán ilyen fos csirke helyeken nem fogja elbaszni az egész napot.Le eresztette a gumit,elmentek haza,otthon felpumpálta,kiment a saját körére,aztán szétmotorozta magát.Este keresett egy szar belsőt,lefényképezte,aztán felrakta ide nekünk had csámcsogjunk az ötcentesén!

Mondjuk előtte megbeszélhették volna a józsival,mert akkor neki már nem kellett volna kilyukasztani a hűtőt!
Nem hívok én senkit,ilyen telefon árak mellett! Józsit is csak megcsengetem,aztán visszahív,mert ő gazdag!

Defektes kerékkel azért nem volt egyszerű dolga! Azért nem csináltuk meg,mert senkinél nem volt javító készlet.A cimbora kocsijába van mindig minden,csak most nem azzal a kocsival jöttek,így otthon maradt a szervíz készlet is.
Felmerült egy olyan lehetőség is,hogy elvesszük az egyik sráctól a kerekét,de miután végig gondoltuk hogy a 130 kilója mellé még hentes is (és ráadásul a butábbik fajta) ezt az ötletet elvetettük.
a ritilos vén róka.. tudta hogy nem fog tudni mindenhol felmenni..és ezért hagyta defektesre..hogy legyen mire fogni
lehet hogy ő szúrta ki mikor megtudta hogy merre akartok menni...
gyanÚs ..nagggyon gyanÚs
nem neked nem szereztem.. hanem neked sem
hivd gyagyást ha hő ajángatya..majd ő intézi...

szóval ronixon ha olyna pauló van hogy ne nyúllyá hozzám akkor még most is ott rothad a bakonyi takonyban .
hát nem értem.. mért nem csináltátok meg azt a defektet..kb 30 perc.. pihi sőt ha nem is bontjátok ki a kereket akkor meg 15 perc...
dát szoliqr is kibirta azt a ten minutot amig én javitottam az első defektet...oszt utána meg egész nap nem szoptam miatta..
lehet bálylint ezért is... .direkt nem is javitotta meg
Háá bazzeg nemgondolod hogy majd pont neked árulom el! Pont neked,aki nem szerzett nekem kartervédőt!
Khmkhm,azéé volt ahol nem volt baj,hogy nem volt rajtad ilyen póló! Tudom hogy ez csak a defektnek tudható be,de nem tudtam kihagyni!
Érdekesen fogsz kinézni az erdőbe!
Öööööö izé,akkor mostmár bevallom,csak képes könyvet nézegettem!