RFS blokkos EXC-nél a karterszellőzőcsőnek a légszűrőházba kellene csatlakoznia vagy hova? Nálam a légszűrőház tetejére a tank-ülés csatlakozásához van kivezetve, de csak ala natúr módon (a cső vége egy műanyag kis bizbaszba csatlakozik aminek 90 fokban van egy csöcse, a műanyagházban meg ilyen hálós- szivacsszerű anyag van). Gond csak ott van, ha néha legel egy kicsit az oldalán vagy fordított alapállásba helyezkedik a gép, ilyenkor faszán kifolyik az olaj és a karbitól kezdve a blokkon át úszik minden a lecsóban.
Keresgettem a neten de nem igazán találtam rá semmit, hogy mi a gyári megoldás, illetve ilyen maszek megoldásokat (lásd pl kiegyenlítőtartály).
tartalék belső csak 2 hónapja van nálam ..mikor isheka előt még a nem zsirzott belsőt elforgatta a riga..és nem tudtam megjavitani a szelepszakadást...
amúgy tény és való nem vagyok 1 szeretni való ember .. ezért is van sok motoros pajtásom
mert nem a szerelmes seggpirről szól a motorozás ahol ott vagyok hanem a hárd tu lálytról...
Még mondta is hogy nálad mindig van készlet meg tartalék belső.Szóba is került hogy rádcsörgünk,de aztán a nagy távolság miatt (de inkább a fő ok az volt hogy nem annyira kedvelünk ) ezt az ötletet is nagyon hamar elvetettük.
bakker.ha ott lettem volna.,. megent kisegitem bálylintot mint a mÚtkor is..
mert kaptam nála egy első defektet.. aztán megjavitottuk..5 perc múlva meg ő kapott első defektet..aztán meg én adatm neki oda a bályszikülös pumpa tip top készletet.. és megmentettük a napot...
Na látod erre nem is gondoltam. Körülnézett,aztán azt mondta magába hogy ő aztán ilyen fos csirke helyeken nem fogja elbaszni az egész napot.Le eresztette a gumit,elmentek haza,otthon felpumpálta,kiment a saját körére,aztán szétmotorozta magát.Este keresett egy szar belsőt,lefényképezte,aztán felrakta ide nekünk had csámcsogjunk az ötcentesén!
Mondjuk előtte megbeszélhették volna a józsival,mert akkor neki már nem kellett volna kilyukasztani a hűtőt!
Nem hívok én senkit,ilyen telefon árak mellett! Józsit is csak megcsengetem,aztán visszahív,mert ő gazdag!
Defektes kerékkel azért nem volt egyszerű dolga! Azért nem csináltuk meg,mert senkinél nem volt javító készlet.A cimbora kocsijába van mindig minden,csak most nem azzal a kocsival jöttek,így otthon maradt a szervíz készlet is.
Felmerült egy olyan lehetőség is,hogy elvesszük az egyik sráctól a kerekét,de miután végig gondoltuk hogy a 130 kilója mellé még hentes is (és ráadásul a butábbik fajta) ezt az ötletet elvetettük.
a ritilos vén róka.. tudta hogy nem fog tudni mindenhol felmenni..és ezért hagyta defektesre..hogy legyen mire fogni
lehet hogy ő szúrta ki mikor megtudta hogy merre akartok menni...
gyanÚs ..nagggyon gyanÚs
nem neked nem szereztem.. hanem neked sem
hivd gyagyást ha hő ajángatya..majd ő intézi...
szóval ronixon ha olyna pauló van hogy ne nyúllyá hozzám akkor még most is ott rothad a bakonyi takonyban .
hát nem értem.. mért nem csináltátok meg azt a defektet..kb 30 perc.. pihi sőt ha nem is bontjátok ki a kereket akkor meg 15 perc...
dát szoliqr is kibirta azt a ten minutot amig én javitottam az első defektet...oszt utána meg egész nap nem szoptam miatta..
lehet bálylint ezért is... .direkt nem is javitotta meg
ma meg balinyó szereti a kihivásokat
Keresgettem a neten de nem igazán találtam rá semmit, hogy mi a gyári megoldás, illetve ilyen maszek megoldásokat (lásd pl kiegyenlítőtartály).
amúgy tény és való nem vagyok 1 szeretni való ember .. ezért is van sok motoros pajtásom
mert nem a szerelmes seggpirről szól a motorozás ahol ott vagyok hanem a hárd tu lálytról...
kár hogy azóta nem vezetett...
mert kaptam nála egy első defektet.. aztán megjavitottuk..5 perc múlva meg ő kapott első defektet..aztán meg én adatm neki oda a bályszikülös pumpa tip top készletet.. és megmentettük a napot...
Mondjuk előtte megbeszélhették volna a józsival,mert akkor neki már nem kellett volna kilyukasztani a hűtőt!
Defektes kerékkel azért nem volt egyszerű dolga! Azért nem csináltuk meg,mert senkinél nem volt javító készlet.A cimbora kocsijába van mindig minden,csak most nem azzal a kocsival jöttek,így otthon maradt a szervíz készlet is.
Felmerült egy olyan lehetőség is,hogy elvesszük az egyik sráctól a kerekét,de miután végig gondoltuk hogy a 130 kilója mellé még hentes is (és ráadásul a butábbik fajta) ezt az ötletet elvetettük.
lehet hogy ő szúrta ki mikor megtudta hogy merre akartok menni...
gyanÚs ..nagggyon gyanÚs
hivd gyagyást ha hő ajángatya..majd ő intézi...
szóval ronixon ha olyna pauló van hogy ne nyúllyá hozzám akkor még most is ott rothad a bakonyi takonyban .
hát nem értem.. mért nem csináltátok meg azt a defektet..kb 30 perc.. pihi sőt ha nem is bontjátok ki a kereket akkor meg 15 perc...
dát szoliqr is kibirta azt a ten minutot amig én javitottam az első defektet...oszt utána meg egész nap nem szoptam miatta..
lehet bálylint ezért is... .direkt nem is javitotta meg