Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mentem...sok leves kell odas meg vissza...es sok a kiadasom....itthon majd jol elpiritgatok...
mér nem mentél az Érchegyre , gyilkos lesz esőben ugyan ez...

Hajrá Zsoci....

http://www.youtube.com/watch?f...!
mármint a foci csapat szurkoloi balközepében...
rendőr tultengésem van... ez itt tényleg cop city...bárhová nézel gyakorlatilag mindenhol sűnök vannak... állitolag 2 ezer rendőr van a környéken.. szerintem sokkal több. .

rendesen tullihegik ezt a hells angels bulit, közben azok meg tök békésen elvannak, szerintem egy foci csapat bal középben több a bűnöző meg a kretén mint ezek között a srácok között...
Jovo hettol 2 hetet szabin vagyok... szetragatom a hegyeket
rumci visszatért a bandába
a télykozló tsopper5csi

hál istennek..sajnos.. én nem tudok menni..holnap...
de majd meséljetek milyen volt
lyaly.
nem ezt akartam..
nem ezt akartam...
de azért köszönöm...
hidgyétek el.. ezzel az esikszel mindenki csak pofára esiksz...de én meg szeretem...és ugy érzem pont olyna mint én...kicsit nehézkes.. de tank módjára robog felfelé.. igaz lefelé meg ágyúgolyófutamozok néha..de igy .. is a sziwem cshücske...
tudom én hogy az sx huszönöcsi mindenhol felmegy elsőre, meg indul, és benzint se eszik, és a sziklás farönkös sárosban is verhetetlen... nem is mernék mást feltételezni....
én kérek elnézést hogy másra mertem gondolni, és mégis megtartom a szar sokat evő, folyton karburáciora szoruló, kuplung siros kurva szar, sehol fel nem menő gizgaszomat
ezt nem is mesélted...
mert kék oszt-riga

vémpályer...
nem gond .. 100emberből 98 nem tud menni az sx 525tel.....
mert makacs erős..megbiz6ó és elnyűhetetlen....
észerevettem sokan azért szeretik a kicsit megbiz6atlan verdákat mert mikor valamit nem tudnak megcsináli.. a haldokló tecnikáűval ..van mire fogni
áá most nem tudok felmenni..mert ..nem indul...nem jó.. rossz ez rossz az.... azabajtím

én sok sikert tudok csak kivánni ..hajrá gázgasz fórum
a 7végén megnézhetet..ha hajlandó vagy a kis pályádon kivülre is merészkedni

de igérd meg..igérd meg nem megy el a kedved..ha mindég csak azt látod... ahol a 300 gizgaz küzdeni fog, qplung nyüszít nyöszörög. .. ..ott a kis könnyed sx 5nyuszi5csi meg felprüntyög ...
a felugratósokról szHó sincs..csak az eghsztrém részekről
lyaú?

fren nekem is küldött csomagot...de kb úgy hogy elfelejetette feladni..mert 5 nap alatt sem ért ide semmi
héj bontos. mivan mentek holnap rumcival, ha nem és hétvége is jo mék énis. holnap mnelo van
zsir de az a ghelari azt simán mondhatod gyalárnak fiam magyar város volt.
Szeva Zsír! Ma hajtottunk 1et Ottóval, ö simson swableval én meg 1964-es Riga-4 el nyomtuk a városba! Fogadtunk hogy 2 padlón gázvisszavétel nélkül átmegyek a belvároson kb 60 lámpa és 20 stoptábla,de lehet használni minden kerékpárutat és gyalogátkelőt! Ő jött utánam és nyertem a fogadást! Mintha ghelarin lettünk volna úgy éreztem!
fasz aki nem hord védőt.
gyerek korukban...mikor még Bolivood-ban nyomták..

http://youtu.be/gmKbejCVLLs
Danke schőn..
Bibis lett a könyöke
bontos üdvözlöm a arany fogu kutyát.
mond neki meg hogy kérdem mi volt most panoramán...
picsult ?
ron ha rám küldöd embered akkor mekapja a tárcsát zsir ?
Oké oké de ez Batmen és Szupermen volt szabad idejükben
ha végig esik erzberg akkor a mezöny 3/4-e ki sem jut a katlanbol
elmondom a haverodnak(meg neked is:) hogy a gasgas 250-300-on meg a ktm exc 250-300-on tök ugyan az a világito-gyujto tekercs van....
de pssszt ez szuper titkos... drága informácio...
nem igazán járok arra felé... de van egy jo barátom, majd megkérem menjen el érte, ő meg rendszeresen jön ide le, el tudja hozni...előre is köszi....
Fő a biztonság:sisak,csizma,protektor,könyökvédő...stb.
Vagy mégse?
http://youtu.be/vu598EhI7LU