amúgy takiék tuti mennek megent a zarándba...
van a mult 7végéről is felvételük:
http://www.sportmotor.hu/motor...
sárban jau kis menet lehetett...
szerintem képes lennél velük tartani a tempót.. bár ez lehet csak nagyzolás...mert ki tudja..rég nem motoroztál már velük.. és lehet csÚnyán megaláznának a trilyálokkal..még sárban is
zsir...
én szeretem a halat is a kutyákat is...meg az endúrósokat is...
ezért egyiket sem eszem meg
milyen ember az aki szereti a halat is meg a gyereket is és a halat meg eszi..
akkor a logika alaplyán a gyereket is szereti..azt is megeszi?
bakker logikával vigyázni...
olyan mint a matek..van hogy megcsalja az embert
az a szitu.. hogy muszály hogy végyétek az alfődet meg rommániát... hogy nehogy a betolakodó nem alfődiek ide akarjanak lyárni..ezért minden elismerésem
a 7végén lehet hogy lesz hajtás.. lehet hogy nem ..lehet hogy a zarándba lehet hogy nem...lehet hogy 1 napos lesz ..lehet hogy nem...
de egy biztos..pénteken délig még sok minden varilyálód6 ..de lehet hogy nem...ezért nem is mondok semmi biztosat...
1 biztos...megent sok száz motoros fog kimenni minden féle hegybe motorozni..itthon.. romcsiban.. erzbergben erzbergen kiwül...angliában...lengyelországban...talán még úlyzélandon is...és szert a világban...
ugyhogy aki motorozni akar az motorozzon a ki biciklizni..az...biciglizzen...
aki meg siránkozni akar..az meg siránkozzon
kinek mi a hobbilya..arra szentelje az időt
figyu vik. már megint olyasmiben emlegeted a nevem amibe nem kéne. fogd már fel. a legközelebb ide románia van. én oda járok ha járok. magasról leszarom milyen fasza helyek vannak itt . amúgy évekkel ezelőtt már voltam majd mindegyiken. a legközelebbi is 200 km. tehát messzebb van mint románia nem kicsit. az meg hogy vadidegenekkel hajtsak szintén nem érdekel. abban a kevés alkalomban amikor ki tudok menni nem bízom a szerencsére. még így is 10 hajtásból 6 nem ér egy vasat sem ismert terepen. szóval én nem az alföldet védem és nem futamodok meg. egyszerűen leszarom azt a fajta " elmegyek mindenhova megmutatni" hajtást.
viszont ha siria-gioroc felé megy valaki esteleg az szólhatna.
huh. ha nem ismerném azt mondanám kibaszott béna. de így ,hogy ismerem azt mondom tök ügyi.
viktor hova menteek? vagy 5 centes? több napra? nemtán erzbergbe? oda nem mék. full hülyeség elkocsikázni oda és nézelődni. annyi pénzből inkább kimék rancára. 20 a minimum amiből megvan. mármint az egynapos erzberg kirohanás meg visza. ha 2 napra maradunk akkor kb 30 ezer. és nem is motoroztunk.
fidgyu..
mióta visszalyöttetek délywárú azóta hogy janek megvédte rély-mud ot.. azóta rély..eltünt...
csak nem elvitted ebédelni és ö volt a fő fogás ..álakárte.. bőséges büfögős ebéd... polirozot ktm szeletekkel...mislenygumi körettel.. .
gyanús vagy nekem zsir.. büfögd csak elő szegély rélyt
itt egy felhasznaló face hez neve félős fajta van jóga a HardEnduro csoporthoz. kostoljatok bele probaljatok ki. http://www.facebook.com/groups...
user: felosfajta@gmail.com
pass: Felosfajta
s láthatja az összes képet és info-t, mindeki hasznátja.
GAS on power nyitási erősséget nem lehet állítani?
Szerintem is a tűvel kezd, tedd lejjebb(ha nem lehet, kell bele vastagabb), főfúvóka csak kopp gázon számít.
Érdemes még a ledadogás után rögtön megállni, kivenni a gyertyát és megnézni, hogy néz ki.
Szevasztok
Kérdeznék. (EC 300 )Ha sokat megyek lassan tötyörögve negyed max fél gázon utána alig akar kipörögni teljesen a motor. Oké hogy kétütem, Eddig csak 2T volt. (hamarabb össze kéne szedni magát) Próbáltam hogy behúzom a kuplungot és leforgatom úgy fel pörög könnyen. De sebességbe nem akar úgy lesz jó hogy pl.3 ban húzom neki megtorpan és elkezdek a gázzal játszani néha vissza engedem majd ismét nyélgáz majd úgy nagy nehezen elindul. Arra gondoltam ugye hogy nehezen nyit a power, de az könnyen mozog most újítottam fel. Vagy a forgattyúsházba sok benzin van és még nem öblít egy jót addig dús keveréket kap.Ha tempóval megyek akkor nincs ugye baj. De még én baszakszok addig igen csak lemaradok a többitől .
Valaki HELP
van a mult 7végéről is felvételük:
http://www.sportmotor.hu/motor...
sárban jau kis menet lehetett...
szerintem képes lennél velük tartani a tempót.. bár ez lehet csak nagyzolás...mert ki tudja..rég nem motoroztál már velük.. és lehet csÚnyán megaláznának a trilyálokkal..még sárban is