Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy takiék tuti mennek megent a zarándba...
van a mult 7végéről is felvételük:

http://www.sportmotor.hu/motor...
sárban jau kis menet lehetett...
szerintem képes lennél velük tartani a tempót.. bár ez lehet csak nagyzolás...mert ki tudja..rég nem motoroztál már velük.. és lehet csÚnyán megaláznának a trilyálokkal..még sárban is
zsir...
én szeretem a halat is a kutyákat is...meg az endúrósokat is...
ezért egyiket sem eszem meg

milyen ember az aki szereti a halat is meg a gyereket is és a halat meg eszi..
akkor a logika alaplyán a gyereket is szereti..azt is megeszi?
bakker logikával vigyázni...
olyan mint a matek..van hogy megcsalja az embert
buksi...
Buksi.. .
bUksi. ..
buKSi. ..
bruszli...

az a szitu.. hogy muszály hogy végyétek az alfődet meg rommániát... hogy nehogy a betolakodó nem alfődiek ide akarjanak lyárni..ezért minden elismerésem
a 7végén lehet hogy lesz hajtás.. lehet hogy nem ..lehet hogy a zarándba lehet hogy nem...lehet hogy 1 napos lesz ..lehet hogy nem...
de egy biztos..pénteken délig még sok minden varilyálód6 ..de lehet hogy nem...ezért nem is mondok semmi biztosat...
1 biztos...megent sok száz motoros fog kimenni minden féle hegybe motorozni..itthon.. romcsiban.. erzbergben erzbergen kiwül...angliában...lengyelországban...talán még úlyzélandon is...és szert a világban...
ugyhogy aki motorozni akar az motorozzon a ki biciklizni..az...biciglizzen...
aki meg siránkozni akar..az meg siránkozzon
kinek mi a hobbilya..arra szentelje az időt
figyu vik. már megint olyasmiben emlegeted a nevem amibe nem kéne. fogd már fel. a legközelebb ide románia van. én oda járok ha járok. magasról leszarom milyen fasza helyek vannak itt . amúgy évekkel ezelőtt már voltam majd mindegyiken. a legközelebbi is 200 km. tehát messzebb van mint románia nem kicsit. az meg hogy vadidegenekkel hajtsak szintén nem érdekel. abban a kevés alkalomban amikor ki tudok menni nem bízom a szerencsére. még így is 10 hajtásból 6 nem ér egy vasat sem ismert terepen. szóval én nem az alföldet védem és nem futamodok meg. egyszerűen leszarom azt a fajta " elmegyek mindenhova megmutatni" hajtást.

viszont ha siria-gioroc felé megy valaki esteleg az szólhatna.

jó most a talaj de nagyon!
huh. ha nem ismerném azt mondanám kibaszott béna. de így ,hogy ismerem azt mondom tök ügyi.

viktor hova menteek? vagy 5 centes? több napra? nemtán erzbergbe? oda nem mék. full hülyeség elkocsikázni oda és nézelődni. annyi pénzből inkább kimék rancára. 20 a minimum amiből megvan. mármint az egynapos erzberg kirohanás meg visza. ha 2 napra maradunk akkor kb 30 ezer. és nem is motoroztunk.

inkább valami egynapos zaránd ideális talajon.
legolcsóbbak, ha kell darabot is adnak 06205698709 iszkaszentgyőriek mi is itt vásárolunk
Martin Metal Product Kft.
Cím:
1106 Budapest X., Jászberényi út 57
gondoltam leviszem neked s mivel tudom te szereted a "halat" ezért veled meg vele meg halászlézünk.
addig felylesztitek ezeket a gáz gászokat hogy a végén.. ktm feliratúra cserélitek

ne mán..ennyire nem lehet szar az a qplung..meg a villa nyak is..
mi lesz itten...gézgasz égetést raktok fel a lyuhtyúbra
fidgyu..
mióta visszalyöttetek délywárú azóta hogy janek megvédte rély-mud ot.. azóta rély..eltünt...
csak nem elvitted ebédelni és ö volt a fő fogás ..álakárte.. bőséges büfögős ebéd... polirozot ktm szeletekkel...mislenygumi körettel.. .
gyanús vagy nekem zsir.. büfögd csak elő szegély rélyt
hello. esetleg tudja vki hol tudnék venni almg4-es táblát?
zörög a haraszt... de van más is...
Kivancsi vagyok...tutti valami banalis dolog!Lamellakat csereltem es most kuss van:)
Nem a megoldás érdekel
hanem az, mi volt a baj

Beviszem a "szerelőhöz" a kocsit, hogy csinálja meg, baja van.
Megkérdezi, mi a baja?
Válaszom, pénzért elmondom
ezt jól beléjük szaritottad fiam...

pedig én vezettelek rá.....
akit érdekel sok info van s elérheto igy:

itt egy felhasznaló face hez neve félős fajta van jóga a HardEnduro csoporthoz. kostoljatok bele probaljatok ki.
http://www.facebook.com/groups...
user: felosfajta@gmail.com
pass: Felosfajta

s láthatja az összes képet és info-t, mindeki hasznátja.
jo sok pénzért megmondom....
és igen... lehet überelni a Hammeros idiotákat a balaton jegén...

ez a legujjabb buli, lakoautoval a balatonba.... nagy az isten állatkertje, de kurva alacsony a kerités..

http://www.blikk.hu/blikk_aktu...
Azt azért elárulod, hogy mi volt a baja?
Abból majd kitaláljuk az okot
GAS on power nyitási erősséget nem lehet állítani?
Szerintem is a tűvel kezd, tedd lejjebb(ha nem lehet, kell bele vastagabb), főfúvóka csak kopp gázon számít.
Érdemes még a ledadogás után rögtön megállni, kivenni a gyertyát és megnézni, hogy néz ki.
Jó napot!

Erzberg közvetítést ne felejtsétek el már akit érdekel.
szerintem is sokat kap, vagy kisebb FF, vagy a tűt lejebb rakni...
Sok oka lehet. Próbáld meg egyel lejjebb rakni a tűt a karbiba.
Eldőlésnél befolyik az olaj a karbiba.
Amikor meg nem folyik be, akkor meg folyamatosan kartergázt szív a motor, oxigén helyett.
Szevasztok
Kérdeznék. (EC 300 )Ha sokat megyek lassan tötyörögve negyed max fél gázon utána alig akar kipörögni teljesen a motor. Oké hogy kétütem, Eddig csak 2T volt. (hamarabb össze kéne szedni magát) Próbáltam hogy behúzom a kuplungot és leforgatom úgy fel pörög könnyen. De sebességbe nem akar úgy lesz jó hogy pl.3 ban húzom neki megtorpan és elkezdek a gázzal játszani néha vissza engedem majd ismét nyélgáz majd úgy nagy nehezen elindul. Arra gondoltam ugye hogy nehezen nyit a power, de az könnyen mozog most újítottam fel. Vagy a forgattyúsházba sok benzin van és még nem öblít egy jót addig dús keveréket kap.Ha tempóval megyek akkor nincs ugye baj. De még én baszakszok addig igen csak lemaradok a többitől .
Valaki HELP