na..
pnt most lyöwök vissza polirozásbó..és most meg leszóljátóka cipőfűzős tecsnikszkát
pedig ezért vettem egy kolumbia cipőt...a rothadt qrwa kinalyi életbe pedig 4ezerért tuti eredeti wÓt
ó már egy 10m magas dombnak is tudnánk örülni..mert tudtunk örülni annó a ruszki dombnak is...10méter magas volt és ... ú de jó volt... http://youtu.be/AQgCpPJFTbg
kurva jó kis videók!
azért a hecások még annak ellenére is full fasza videókat csináltak ,hogy kamerást se nagyon láttunk az erdőben az eső miatt!
bezzeg déván.... azota se voltak képesek egy tetves naprol se videót kreálni holott méterenként voltak kamerások! nem tudom miért nem csinálnak de elég nagy szegénységi bizonyítvány.
Jó, ügyes , repülarepüla nyusziöt
Azt nem értem miért ülve csinálsz sok dolgot, de ha neked így vált be
Jó pálya , egy dolog nem tetszik.
Az a betonoszlop vizes árok szerintem nem kéne bele, kicsit sáros lesz meg vizes és úgy fog csúszni mint a jég, sok beázott motor lesz
Amit Szali javasolt, zik-zak farönkök, az nagy szopóka lehet, ha valaki nem tudja a technikáját, de meggondolandó.
megosztom veletek ezt a szösszenetet.... a tipikus utcais folyton a motorját csiszitülő emberekröl ,és elnevezik karbantartásnak a hülyeségüket...
amikor már szappanos vizzel meg fogkefével sikálják a fék munkahenger dugattyuját, utána cipőfűzös polirozás.. na kész vagyok kimegyek kifűzöm médin china cipőmböl a fűzöt és kisikálom a dugattyut... ne keressetek egy darabig.... kint sikálok.
Ja izé, enduro pálya... Nálunk is van egy nagyon jó pálya, rengeteg nyommal. Folyamatosan bővítjük meg minden. Ha van kedvetek akkor leugorhattok hozzánk Tab-ra (nem a billentyűre ) és kijelölünk egy nehezebb útvonalat. Természetesen a pálya használata freee . Már egyszer rendeztünk egy nem hivatalos enduro napot, az jól sikerült. Itt egy videó a múlthéten kifejlesztett szakaszokról.
ez nem ennyi...
ez kb a fel az eksztrémrésznek.. mert a gödör meg egy gumisor(cumisor )még lesz.. és lesz még a körben 1 kör a kroccpályán.. meg kb 200-200m összekötö a két pálya között(a krocc meg az extrémess rész között..)szóval kb 6-8 perc lesz egy kör..és ebből lesz ha jól mondom..5
persze ha sár les zakkor énenekme több lesz..mert imádom a srat..és ot fogom maszírozni a kártélyememet...2 órán át /kör
mpi jól mondom
nagyon faxák..
én most le is szedem a lyuhtúbról amiket tegnap raktam fel...
nóbádi dont vörri..ez csak öt szentes vőt..de inkább...6 .