Rosszul tetszik emlékezni Bálintbá,de ezt betudjuk meglett korának!
A spanifer red-bull színű.Mi kis csapatunkba van egy olyan szabály hogy: one help,one red-bull!Aki kéri a segítséget,az kéri a többieknek a red-bullt is! Volt aki tegnap azt üvöltötte mikor mentünk felé segíteni hogy:NESEGÍÍCCCSÉÉÉ NENYÚJÁÁÁHOZZÁM! Van akinek már összejött egy egész italnagykerre való!
Majd levonjuk az árát a késésből meg abból az IGENIGEN drága defektspréből! Ha kiszámolom,akkora összeg jön ki,hogy le se merem írni,pedig nem vagyok szívbajos! Ééés akkor még a jozsónak a pannenhilfét nem is számoltuk,ami egyébként se olcsó,FŐŐLEG nem vasárnap!
pici pézé megszögeled neki..
zsir 1szerűbb ha fogod magad.. veszel egy ktm villabefogót..
vagy ha za nem jó akkor egy ktm vázat plusz teló.. vagy ha az sem jó egy ktmeet
vagy ha azzal sem leszel elégedett.. egy sx 525 öt ajánlok
azzal még a béna alFŐdiek is képesek extrában menni... .
a nagy bengáli
az a kép az ülés nélküli gas-rol viszont igen ritka , sőt inkább valami kapkodásos balfasz szerelő az oka... aki nem huzta meg a csavart..
én öt éve nem hagytam el, de még csak meg sem tud lazulni...
merthogy a gas-on felfelé van a csavar az ülés végén , ezt te is tudod, és felfelé nem igazán tud kirázodni...
a ktm annál sürübben elhagyja az ülését a sáros hátso sárvédőbe lefelé lévő ülés csavaral ami egy giga fasz megoldás...
amugy pont azon agyaltam hogy vagy tublissal, vagy labdacsal megy és valami elképesztő laposban talán 0,2 ,és valami kisbütykös puha fim gumi ,mert igen jo a tapadása...
persze profi is hozzá,
lyaú reggelt.
kicsipődésről nem nyilatkoztál.. a papucsnál volt...vagy nem...?
vagy mi volt szitu...
sziklásban mentél 50nel..oszt neki dúrtad valahol .. külső milyen volt...?
Vik , az a helyzet azért nem készült video, mert ez volt a világ legrövidebb motorozása, olyan rövid volt hogy még a kamerát sem tudtuk volna bekapcsolni...
és még ezt is lehet felül überelni.. legközelebb olyan rövid motorozást csinálunk, még motort se viszünk...
A spanifer red-bull színű.Mi kis csapatunkba van egy olyan szabály hogy: one help,one red-bull!Aki kéri a segítséget,az kéri a többieknek a red-bullt is! Volt aki tegnap azt üvöltötte mikor mentünk felé segíteni hogy:NESEGÍÍCCCSÉÉÉ NENYÚJÁÁÁHOZZÁM! Van akinek már összejött egy egész italnagykerre való!