Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy ha 25 fő alatt lesz a holnapi csapat.. hagyom őket a franszba..
mert huszon5nél..kissebb létszámnak nem vagyok hajlandó előadást tartani

hekafetrengésre emlékszel látom.. örüjjé neki jegyezzed.. mert előtte sem meg utána sem látol olyat többet ..apu
te fax..hát bálylintal nem mehetek..mert nem engedi.. mint fater sem..mert elveszem a barátait ..meg szali nevezését...
de bálylint területeire megyünk... nagykutyával...
de kislétszámú a menet.. csak fater baráti jöhetnek
krisz hivott két percel azután hogy irtam a menetet.. oszt ö is jön..ha megengeded neki hogy vasárnak nem a kárürömi bandával mennyen..dobd át neki a gumit..majd ő lehozza nekem...
persze mondta krisz hogy titok a mente.. mondom akár csak a miénk..
te fax jo kis centest dobalsz te is... te nem hajtasz bálint területén mert félsz Ron tol.
szépek a képek a elefantról meg a kis viktorrol
édes az a fiu. grat vigyáz rá.
de az a heca-s polo ot rajtad az nem szégyen fiam, fetrengtél... a sárban hol vannak a foltok a polorol fiam...
fren..
van...
nap mint nap arra kapom a dolgaimat...
ha mondtál volna egy postai csomagszámot...
mert én kb..kedd óta minden nap megkérdeztem...hivtalak is párszor.. amit nem vettél észre.. szaliszindróma ...
most meg itt adod ezt a béna szöveget..(még utánvétes csomagnál is.. minimum 5 napos postántartás van...ami majd j9vőhét kedden járna ha lenne..ugyhogy ha küldöl csomagszámoit.. akkor még itt van...normál csomagnál..meghetekig örzik... kicsit jobban járj utána ha már sztoryban vagy
nem baj azért jó kis ötcentes. ..
ha találkozunk..vagy holnap lejössz a bálint területeinek északkeleti részére.. elhozod elfogadom sőt... kapsz csilisbabÓt vacsorára
mert most szóltak a haverok.. hogy holnap lesz hajtás.. ahol ledob6óhm az öt nyuszi öcsit...de ezek nem akarnak megalázni mint te az ürömi banda vezére..a kárürömi bandáé te ötcentesek királya...
há hozzad elfogadom...
te nagyon élsz van valami titkod ?
megjött a csoda gumid ? posta vissza hozta ma délután hogy nincs olyan cím.
bélák...
mia van...

szali.. szerdánugy volt hogy pénteken...
csürtök délután már vasárnap...
holnap délben meg majd lesz ami lesz..
eddig a legnagyobb összeomlást.. a 6 fős csapat ugy csinálta hogy 19.00 még hivtak hogy merre hogy meddig.. hogy a tankolás siriai kúton.. aztán meg 19.30kor...5 ember lépett vissza...én meg néztem mint bálám..(szrintem inkább bélám )szhamara...

de az én meg a dévát mondta mvissza éfélkor.. jó mondjuk 20.00kor szoltak hogy mehetek...
mert hamarabb ne tudták... vagy csak fogadást kötöttek hogy na a marhának este nyolckor szólunk..beugrik é ...

figyu...
holnap beszélünk...
na nem mi.. hanem a haverjaink...
remélem rumci is rályér.. és ott lesz az egész csapat.. rumci...csani...megmindenki innen szegedről.

bálylint...
hidd el .. én masziroztam a legnagyobbat a motoron...a hekán...3 sorral mögöttem lévők is mind beértek mikor én még mindég masziroztam a gépet a a duplaugrató lankályán. . .
legalább egyszer az éltben rajtam is tudtak röhögni sárban..mert amúgy sárban az erdőben...én vagyok a nevető
Ha a parkolóban állt,és csodálattal nézte a várat,meg az úton elhúzó motorosokat,akkor az én voltam.

Lehet azt se tudta hogy hol van,nemhogy azt hogy hány fok van!
a hires embereket már hamisitják...
van nekik alteregojuk vagy miaszösz..
multkor láttam egy embert cseszneken, tisztára ugy nézett ki mint te... félelmetes hogy mik vannak..

ma például láttam egy hells angelst rövidgatyában, strandpapucsban és ujjatlan poloban repesztett... a 10 fokban szemerkélő esőben... biztos valami jo holland cuccot szippantott
Dehogy fekszek bele! Még megkarcolódik a hibátlan idom rajta! A port se törlöm le róla száraz ronggyal,nemhogy sárba menjek!

Egyszer láttam egy videót,amin valaki úgy vergődött a sárban,mint kukac az avar alatt,de az biztos hogy nem a viktor volt,mert ő ügyes!
párszor belefekszel nem lesz pöttyös....

kérdezd Viktort ...állitolag ő nagyon vágja a technikát hogy kell a világ legjobb extrém enduro motor kerékpárjával dagonyában lubickolni....
Igazuk van! Nem hezitálunk,kategorikusan kijelenthetem,hogy mi sárban nem motorozunk,mert nem szeretjük ha koszos lesz a motor vagy pöttyös lesz a mez rajtunk.
jo estét Jimmi hendrix béláné..

azt mondják hezitáltok hogy esik az eső vasárnap... na szép egy kis sár van már nem is motoroztok..

mondjuk én sem, csak ugy mondom...
Estét bélák!
nekem azt mondta vili hogy vasárnap megyünk. én így tervezem a hétvégét. ezért még holnap melozunk (feleslegesen) de sajnos muszáj. vasárnap meg kimegyek ha törik ha szakad. oda siriához vagy arra a részre. már össze vagyok pakolva benzin stb ok.
Ezzel kezdődött minden, ec 125. Ment, mint a disznyóó
Ti csak rom mániába szoktatok menni?
és akkor lesz vidi..meg beszámoló..
jó arsz vagy zsir.. ennyi ötszentest nem tudok bekapni...nem fér el a markomba...
1szer megigérel valamit... akor hányszor igéred még meg
igy nem tudok veled mit kezdeni..apu

7végi hajtást lefúlyták mert sár van .. pedig azt mondta goldentút hogy már akkor is megyünk ha reggel szakad az eső...
most meg kicsit sem szakadt.. de a nedves talaj miatt.. itthon maradt a csapat
nem baj ..majd a jövő7en
csak ne essen eső legalább előtte 5 nappal.. legyen 21 fok se több se kevesebb...enyhe napsüti ..de hűs szellővel...kicsit porzós talaj...szalonnás az már túl sáros...

szóval össze kell jönni pár dolognak hogy az alföldvéádő tim elinduljon 1szer...
de úgy is összejön... csak idő kérdése
Kár, hogy nekem 19-es van.......
kuspiné lehet szavazni gumira ez tutira megkapod ha savazol a fészen fiam. !
kis update
https://www.facebook.com/group...
erzbergben havazik - blaz életéről kis film
türelem rozsát terem... csak győzd kivárni ahogy hivogatnak majd...
Jaúreggelt !

Itt egy régebbi videó a 430 asról. link

Még mindig nem jelentkeztek a giz gazok....
jah láttam végül de dönörü a meló. grat ujra.
lehet leküldöm géped neked szögeld meg.
amivel a rezot felfogatod.... elöl-alul, és hátul fent.

mér azt hitted csak a rugo fogja a helyére? 5 centes volt.