http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
vagy inkább ezen..jobban látni..kipufi cső hossza nekem pont a polyler végénél van ennek kilóg...kipufi alja nem léátszódk a polyler alat mert az a kis 3 szögrésze eltalkarja..na én azt csippantottam le... http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
csak azt ne mond hogy a kipufit sem vetted észre
engem amúgy észreveszel..vagy engem sem veszel észre
neked a polylerod.. az nem egybenyakú hátuljú..de én abbóla rajtszámtáblából vágtam le..ami a állandóan beakad ha lefelé csúszol egy hegyoldalon...
mindkét oldalt...a hátsó csücsköt vágtam le.. úgy hogy a fölső csücsökig lekanyarintottam...
az a baja hogy..na mindjárt ideflekszelek egy normális ktmet..meg az én kártélyememet
átbaszolosról szó sem volt .. csak arról tukmáltad...igérgetsz..ez is belefér..van hely öszentesnek..aztán üzengetsz hivogatsz hogy feladtad meg visszaküldték..mert nem vettem fel...és én érzem hülyén magam...na ez már nem fér bele nek a az öt szentes kategóriába..
mintha kihivlak motorozni ..te kijössz én meg elmentem a balcsira nyaralni...mert az sem ötszentes kategória.. de hagyjuk..
mondom kicsit furin adod elő...
de az a gond nem cska én látom igy... ugyhogy kicsit figyelj oda a pöstiekre..mert már...
ezt már nem kommentálom.
ember. mert jelzőt kellene használjak amit én nem teszek nem szoktam.
de tud meg aki veled kapcsolatba kerül megismer ! s innentől mindenki tudja mi is van és hogyan. !
csá jó hajtást.
uram.. te kicsit furi srác vagy...tukmálós.. erősen.. hogy te ideadod ingyé.. én hiába mondom hogy átveszem árába ha te mislenyt jobban szereted.. csak le kellet volna juttatni...
teljessen egyértelmű hogy kifizeted..és nem dobálod szét mint a fruttit vagy az öt szenteseket...
de hát ezért is vettem inkább én is mislent...nagyon komoly és tényleg jobb mint a mitasz xtrém..bár az is biztos jó..nagyon jó.. de 1000ft diferenciával inkább a misleny sztárkrossz..ami azért eléggé őröképet gumi ahogy a 7végén is bizonyitotta...mert alig kopott..de nagyon fogottmég 0,5 báron is úgy tolt mint barom.. oldalazóban is ..
az asszonyt meghagyd már békén.. ha lehet tiltsd ki a hárd endóró forumodból..mert állandóan telekúrja a citroméljét az üzengetés...
előre is köszönöm..
uram Te akkor hívsz ha kérsz s akkor szeretsz ha kapsz. !
ne csodálkoz ha nem veszik fel a telefont, mert mindenki tudja miért csörögsz.... valaha hívtál te engem hogy figy ez meg az adok vagy gyere tarárár tarárár...
minden ember akkor keresi a másikat ha kérni akar nem akkor amikor adni akar... kivétel én meg egy két ember... aki bolddog mert nem kap hanem ad. ! Tud meg a boldogság egy része onnan ered hogy ha adsz a másik ember jó szivel gondol utána rád s az feléd jót sugároz, ezért modnhatom én érdekből adok... !
ami a gumidat illeti, senki nem mondta nem kapod meg csak te türelmetlen vagy ! 1x már kaptál egy rigát nem ?
a másik egyből jelzőkkel illetsz "átbasztalak" ? vicces.. mit adtál te nekem hogy én átbasztalak.... ?
1. ne haragudj meg ha elmondom nekem az időm nem arról szol bemegyek 1 postára neked feladni egy gumit én postára nem járok elvből.
2. a gumid oda let adva egyik ismerősömnek aki szállítmányoz 1 hete vagy több napja s azt mondta ha megy szegedre bedobja neked.
előbb utóbb megkapod. még úgyis megsértesz a átaszott jelződdel.
s ha megnézed megint én magyarázkodom "adok", te pedig elveszel tőlem (a jelződdel (átbaszlak) elvetted a tisztességem) figyelj oda ember mit csinálsz !
ne csodálkozz az vagy ami s ott tartasz ahol. !
amit nem szabadna kihagyni. a farönk zikzak kombináció ami a hecán is volt. látványos és nehéz és könyen épithető. az a rácsos ahol pakolászni kell a motorokat. akár szélesebben is lehet mint aradon ,hogy több sorban is elférjenek benne.
vagy inkább ezen..jobban látni..kipufi cső hossza nekem pont a polyler végénél van ennek kilóg...kipufi alja nem léátszódk a polyler alat mert az a kis 3 szögrésze eltalkarja..na én azt csippantottam le...
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...