van...
riga..
az ami még árba is meg tartósságban is majd belefér keretedbe..15.500 postázva..talán...
persze ha van a gumánál kedvezményed akkor postával 1ütt 16ért elég sok gumiból válogat6ol...c-4..c-10 krosszkantri!..c-12...meg még a fax se tudja mi van ott...enniyért....
Hello
Itt jártam én is pár hete de akkor még autógumikkal volt tele az a gödör amiből indulsz felfelé.
megpróbáltuk a krosszt is... jó vót.
kb azóta nem is motorozta, pedig nagyon hívogat a gasgas. utána szét is kellett szednem a himbát meg lengőkart bezsírozni.
Most meg valahol engedi a vizet a jobbos hűtő, úgy látom csak ott ahol a cső rámegy...
viszont kellene vennem egy jó hátsógumit, mondhatnátok valamit 15forintom van rá és jó lenne ha nem valami lágy cucc lenne amit letolok 2 motorozás után... létezik ilyen?
Szerintem sokan azért csak olvassák a fórumot mert pl. vik érthetetlen regényeket szokott írni ami megfejthetetlen még nekem is aki naponta találkozik vele, ezért nincs mit írni választ mert nem tudod miről van szó! Vagy nem?
figyu.. itt a faluba.. ugy hozzák a bálytokat ökrös szekérrel.. és egy szekéren alig fér el ..egy-2 bály-t
ugyhogy az ilyn giga-bály-tos videlyók lyaú hosszú ideig várlyák a fuharost mire felér a lyuhtúb telyútlyára
még kb 50 perc mire a egybevidi..amin az egész pálya rész rajta van felér.. és a többi majd csak utána
lya..jól megszopattod itt a népeket.. olyan montiros mint atom.. ott ülök a motoroon ..egy földúton és az lett összevágva a zugratóval..mer ilyne magasra csak tádelyusz ugrik a gumikon
http://youtu.be/1SBNNrTyiGY