Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megyek is bemelegiteni.. bicalykálok 1et...
most költöttem arra is....már 18 éves...és ez már a 4dik hátsókerék tengely ami eltört..mióta 2500km megyek vele évente.. azóta nagyon kész van szegény...500ft egy hátsó tengely +2ft / csapágygolyó és abból is vagy 20 kell bele (40ft )
és két napja meg a középagyat készitettem ki...
az meg 1500volt..mert mostmár monoblokkos....
drága lyáték ez a bicalykálás is
ugyhogy megyek tekerek egyet a brummogás előtt
majd fizetnek ők is kukorica pénzt ,és máris no problémo...
mer megent csak locsolod a lóvér a vén vasra...
évente kap egy djertlyát én két hete néztem meg...4tnél.. ugy néz ki a gyertyaelektróda.. sarkos még a pólus.. mintha max ...1500....1600szikrát adott volna le...összesen ...oszt közbe az üzemóra lesz a fele benne ugy lehetazért mert óránként csak kettő szikra kell
szine: öz barna mint barna öznek
az a szitu..én cserélném már szivem szerint...meg gyüjtöttem már rá pézt is...csak félek a török endéká gyertlyától.. mert már mindenhol azt kapni...mert az meg ha berottyan..akkor non drága multság(fosztóképzővel) dolog lenne ez a gyertyacsere
nem kell aggódni.. G ly.nél is a biharban már megjelentek a okosok.. lehet náluk is lesz bajság.. főleg ha a rendszám nélküli dzsipukat az uton elérik.. na azoknál nix menekülés
nálunk már régóta az. mondták is a pesti haverek ,hogy ez köcsögség!hálistennek azóta se jönnek. bruhahahahaha
lehet nálam is fizetős lesz mostantol... főleg ha ilyet olvasok...
ez nálad szokásos ,mert mindig ilyen érthetetlen baromságokat irkálsz....

kell hozzád egy kodfejtő kézikönyv...
én mondjuk sose megyek 1 km-ert nyélgáz koppon... az nagyon nem az én világom....

mondjuk sosincs gyertya bajságom, van hogy bent van már bő egy éve a gyertya aztán elkezd már a porcelán töve rozsdálni...

megmondom a frankot olyankor szoktam kicserélni mikor eszembe jut hogy kéne már valamit költeni erre a kecskére,
én 140-230 ff..
alaplyárat...23-67

krosszcsizmaméret...96os .. ja hogy nem együtt hanem külön külön..akkor 48as
ezek dévid blályt gyári kártélyem racer adatai.. ezzel csak is lyól lehet menni
akkor állitsd be neki te neten keresztül, ugyis akkora okos vagy...
hogy lássa én is segiteni akarok.leirom hogy az sx 525 k5 modelnél..gyári nyitott csötől 2m nagyobb belső csővű kipufogódobnál.. hogy is alakuk a fcr 4125A tipusú karbinyek beállitása..
42 alapjárati ff(gyári)
alaplyárati lev csavar...1,5(gyári érték)
185ff(gyári)
100as hideginditó(85 helyett)
súbertű 5 állásban(gyári az 4es )
gyorsit szivattyhú rugó..kék ,de zari factori részing..schufnitunning bály dem zsóti tanaxára

na ha ilyenre álÍÍlya a 2t 300as gas gazt akkor az tutti ...be sem indul
ez nagy segitcs ég volt...
ilyet én is tudok irni...hogy lánckerék áttétel.. 13-15ig .. hátul meg 45-52ig... hát nagy segitcség vagy...
pontyos adatokat irly..jülönben nagyon tág határokon belül atom mellényúl6.. ugy mint frenk3610 is csak nyüansznit állitott és egyből jó lett.. képzelde el ezt a variációs lehetőséget.. ez legalábbb 10en sok beállitás.. mind kipróbálni.. nagyon nagyon hosszú idő ..és lehet hohgy a 3-4 diknél befárad. . megunja ..és ..felgyúllya
qalapjárati 38-42. FF: 170-180..

de minden azon mulik hogy megy a motor, fullad-e nem-e milyen a gyertya kép és a többi, szoval csak ovatosan a karburálásal...
mindig az a legjobb ahol jol megy...amugy a gas-ra nem jellemző hogy sokat egyen..
és még erre megy egy kis szitáló eső hogy vastagságban legyen benne a talajban nedvesség
de az is csak azért ..mert beledobatta velem a sisakot a tóba
aztán meg felvette videóra ahogy a nagy alfődi marha átussza a balaton méretű tavat... ami +4celsilyus fokos volt...egy 13ezer ft-s sisakért aminek
irta ervin fészen hogy kurva jo most az erdő! nem porzik de sár sincs . pont jó.
most néztem... ma holnap jól megszorja a zarándot az eső .. jövő7 elején kissé sáros hét végére meg nagyon faxa szalonnás talajjal állunk majd szemben
na az kafa. és mennyibe kerül egy ilyen menet? engem érdekelne.
fizetcshégül tudok neki vinni... fornettit...egy papirzacskóval
nem mogyorót.. és nem bőrnacian..mondom fornettit papirzacsiban
figyu..nálunk is ezt mondtad..de akkor akkor még filyatal vÓtá,,és alig láttál helyeket.. de az tuti.. ott...ott nagyon komoly a hely...
de ha erről van szó..teledobálom a kocsid öt szentesekkel és már mehetünk is
mindég fizet az ember a menetért.. az elsőnél a legtöbbet
Daninál fizetős a menet. kivéve az első az ingyenes....
komolyyan a legjobb hely életemben eddig.
egycő..elvisztek oda ...de nem úgy hogy dzsi dzsi ákiwal..leszopattok és otthagyrok a medvéknek a bÓdogságára..hanem..hanem úgy barátilag.. ahol nem birnék menni... otthozzátok szépen az 5nyusziöcsit...
lyÓÓ
lemaradt a videlyó az exc 380nról
http://www.youtube.com/watch?v...
na ezene nagyon ügyesen kenik.. az előző videón meg csak mi botorkáltunk még takiékkal..