Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a második képen a kinder hozza a formáját...
én minden nap kutyázok.... ebben a pillanatban is ahogy eszem a reggelit két kutyafej vigyorog itt a lábamnál.... papa adjál....
beteg szegény,daganatai vannak és nem lehet már vele mit csinálni mert már nem mai gyerek....amíg jól érzi magát és nem fáj neki semmi addig élvezi az életet,utána el lesz altatva ha a család úgy gondolja.nagyon szeretjük
a nagyobbik kutyus tökre hasonlít a mi fajtánkra.. kivéve a farkát mert az nem spicc..
nem lehet mindig motorozni....kutyáztunk is tegnap,vagyis egész múlt héten
hááát...ja
jahh jön meg vele a hiszti is...

egyik ujságban ...50 éve nem volt ilyen árviz... ugyan ezt a másik megtoldotta 1 nullával... ott már azt irták 500 éve nem volt ilyen árviz ami jön....

csak arrol nincs 1 szo sem ilyenkor hogy az "ember" minden folyót-patakot bármit kibetonozott medrekbe ,gátak közé próbál terelni, az összes főldből szántot csinálnak ahol ezerrel nyomatják a monokulturát, az árterületekre házak-városok , bevásárlo szarok épültek.... aztán ha kicsit több a csapadék és a folyo megindul meg jön a sirás-rivás-sikoltozás.... hogy jajjajjjajjj nagy a baj, meg katasztrofa meg hasonlok... pedig a dolog nekünk köszönhető mert a legnagyobb természet átalakito (jelenleg) az ember.

ahogy Petőfi irta a versben, bár tudom hogy ezt a forradalomra értette azért a költöi hasonlat szépen ül...

Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!
hallottam róla,meg megy az árvíz arra
itt meg full ősz van.... 10 fok, esik az eső, és marha nagy szél...
Vik .. anyit beszélsz rébuszokban azt is tele alig értelmezhető írásal hogy már azt sem tudom mit irsz, kiröl és hogyan, és voltál motorozni-e vagy nem... egyáltalán van neked motorod....

morgen..
jó reggelt
itt már most meleg van
jakszi.
mindég szép helyeken mész.. és nagyon kis összerakott küzdős pihenős küzdős pihenős szakaszokkal
zsÓti..
milyen vót az Őzbörg
.és soha nem mond hogy soha..és az a szitu..az egy féléves vedákkal ez a 8 éve hajtott motor azért ne mtuddja felvenni a versenyt mert mint mondtam 8 éves!és nem 1..de azért panaszkodni nem szok.. mert nem szok rám lenni panasz ..sem a verdámra...pedig tényleg kihányni valót hagy maga után de a nem oldalzós sáros feljárókban még a buta kendával is ...megmutatja a tutit
okos mislennyel..fel sem merem raknimert olyan jól lesz vele
de azért felrakom mert a füves pályaszakaszokon..kell az a hibátlan oldaltartás
lyaú reggelt...
sanya.. ez nem rajtam múli.. én most is volta vendéghajtani..persze nem a zsirferivel ki arra megy hogy megalázzon..mint fokszi kutya a nagyi muskátlilyát a teraszon ..hanem vezet..az hogy belefutottam a salyát hibámban az benne van a dolgokban...vágazlan buta gumival ne indujjá el két profival...ha nekik úly vagy vágott gumilyuk van...
mert kompenzálni lehet egy darabig..de egyszer csak rályönek hol a gyenge pontod..és ott kezdik el széttépni kissé megzichált egyre gyartábban mozgó testedet
és ez nem vick..
sajna eská egyéb dolgok miatt nem volt ott..de ha ott lett volan kaptam volan az oltást rendessen és öszeszedtem volna ,agam..illetve leengedtem volna a 0,5 bárrra okosan a sziklák miatt felfútt gumit ..0,3 ra megint.. mert azért mikor már teljessen széteste.. és úlyra rendeződtem.. hűtöt is rendessen feltöltem .. kilégtelenitettem a balost is!na akkor leengedtem megint a gumit.. és még az oldalazós felfelében is tudtam valamit mutatni.....
igaz hogy az oldalazás az úgy nézett ki hogy kető nyélen elül ülök a tankon a farával meg játszom mmint valami kroccpálya skanyarkombinációlyában lennék belekényszeritve.....de mikor má ez a teknix is elfogyott.. és igaz hogy gyakorlatilag csont nélkülfeljutottam az utolsó kanyarig...de azt má onnan azt a 3 mert nem tudtam sehogy megcsinálni...aztán lementem.. és a nyilba szabálytalanul felrongyoltam...
jött is az ugatás...de mondom ti 10m erel alata már zorróztatok.. és feljöttetek.. én meg a 3méter nem birtam kizorrózni.. ugyhogy ..nekem lehet ...de ez felkerült az adatlapomra és lehet drályverem többet nem vállal el.. mert kifordultam egy feladatnál...
de felrakom az úly gumit.. amit ponzorációban kaptam tőle és azzal oszt nem lesz hiba az oldalazóban..
mert be kel vallani hogy ez a kenda.. igy megvágva ..oldalazóból felhúzáskor..azonnal lecsúsztatja a hátulját.. megölvén az addigi felfelé haladást
ugyhogy ezt csaak is iugy szab megvágni hogy miden MÁSODIK!bütyköt ki kelll kanyarintani a szélsőkből.. különben nem lehet vele oldalazóban menni onna felfelé haladni.. viszont forralja a motort a sok küzdelem..amiből adódóan az idegeket kezdi tépni az amúgy nyugalmat sugárzó ÉNemből ..és a végén még a qplung is bedöglik...mondjuk!ez nem volt összefüggésben a forrással...mert az az óring az már fullosan el voilt kopva.27m átméárőben ...27 volt a külső mérete de az úly vitonos.. az 27,25mm és ugy paszol bele mint fészekrakó csirke a rÓka szályába
szóval nagyon belecsúszik
az olajhisztit a többiek már csak belémagyarázták...
mert valjuk be...ami működött 9,5 évet.. ebből 4 et extrémendgyúróban.. az azért már bizonyitott..nEEm?

ennek ellenére a totál LHM plus bele fog ugrani..mert az egy mégmagasab forrpontó hidraulika folyadék
Szerintem nem a saját motorjával volt, az 525 soha nem romlik el !
Tanuld már meg végre Bálint.!
Szasza Barátom a vezetőnk,eladta az exc 450 .esét,de szerencsére maradt neki egy Kawa 450. Mentünk sokat patakba,volt amibe rengeteg volt a víz,de hát azért patak.....Egy hónappal ezelőtt,ugyanitt könyörögtek a fiúk ,hogy ne menjünk már tovább. De azt mondom ,semmi extrém nem volt,mert olyan jó volt a talaj,hogy minden ment elsőre. Egyszer már motorozhatnánk együtt....Ha lesz ilyen könnyebb menet,hogy beférjek...Nézegetem a ttr utódját,de nem könnyű. xc 150,,és 350 freeride ra gondoltam. Esetleg egy 250 4t. Mert az jó mindenhova. A fiam nyaggat,mert ő szeretne crossozni.. Ha valaki tud az említett tipusról többet,mit amit általában olvasni lehet,tegye közzé,..
na ez azt irja..
http://www.argep.hu/trend/LHM0...
hogy ..jó
na zaz fasza.. akkor szitroen olaj van benne..az az LHM
igen...
pont olyan mint én...és ezt ..imádom benne.. .
most a 6,5cm rel rövidebb jólmegtömött dobbal.. olyan finom lett a hangja mit atom.nem nagyobb...de öblösebb .. és nagyon szépen veszi is a lapot ...+szerinte még szebb is ezze a rövid dobbal..
igazándiból ugy vol thogy lesz valami pröfi dobom..de kinézetre mostmár ez is pröfi.. +a beleseje is...kellő átmárőjű
de majd holnap válik el igazán... mert kimék vele kicsit a phályára meg megnyeketetem kuplunginyót...mondjuk nagy csodát nem várok.. csak azt hogy ugy fog működni mint a szombati menet előtt...mert a 85ft hiba ki lett javitva
Figy mind a 2 olaj asvanyi es nagyabol a magurabol alig maradt benne...nem harapjak meg 1mast ugysem.Megmasztam a dombokat de a qpli jol birta s jol viselkedett....
Jon a vidi is mindjart
akkor olyan mint te vagy...