Zari ezt megpróbálom holnap,ezt nem próbáltam lehet ott lesz a kutya elásva bízom benne 1000köszönet ha erre jársz ami szerencsére elég sűrű és legyen is így a közel jövőben is gurulj be hozzám egy italra Dew tudja az utat ha nem lennék ki! Dew mióta nálam van a motor egy gyertya sem élte túl mindig elrepedt benne a porcelán,hiába is égettem ki őket utána minden hol át húzott! Alap mérések azok megvoltak az álló részen és minden pontosan az értéken van terhelésen ugyen nem tudom méreni,de bízom benne hogy azzal nincs gondom! Majd holnap kiderül! Köszönöm a segítséget uraim!
frenk.
ugy vegyél visszábba azon a ff hogy a súberon meg adsz!
azért kopog be középen mert a súberen kevés már neki ..középálásra rakd!alapból...szűmmal egyenlőre ne foglalkozz..csak középállásra.. és a ff el variáljál..
azon csökkents..
túl dús az kinyirja a gyertyát..
szaliék is állandóan szoptak vele...
b8es azt hiszem ilyne volt az enyémeben. .sez sima gyertya... 780ft!
nem race és nem is érzékeny az ilyne benzines túletetődésre.. szaliéknak a 4000ft race gyertya.. 2-3 motorozásonkén t naoipi első inditásnál berottyant!
aztán a gagyi gyertyával meg jó lett nekik is .
meg a pénztárcának is
ha nem pályán mész vele.. nyélen akkor sokkla trutyisabb a keverékés ezért igényel gyengébb gertyát...főleg ez a sx 380nál is igy volt.. egy race gyártyát kapott tölem 3 hónapos korában(10év 3 hónapos )
azzal jért kb 3 percet aztán megált nem indult el vele.. régi gagyi gyerty visszament és nÉ mÁn..megint jár..
na aztán nem is lett több race gyertya..
barna is volt a közepe szép gesztenye barna!
Az ugrott még be, hogy attól nem szokott meghalni a gyertya, ha dús, csak beköpi, kipucolod és jó megint nem? Neked ha jól emlékszem tönkre szokta őket vágni, azaz kukázod őket?
lehet támadnak az orosz hekkerek.. vagy csak a haarp antenna csuszott el, esetleg a csernobili zombik.. vagy.... esetleg.... ááááááááá... arra gondolni se merek.... Jimmi lesz a ludas...
Ez lepett meg engem is bár lehet a sok dúsítassal megint el ment a gyertya,holnapra hoznak bele és megnézem azzal lehet hogy új gyertyával helyre jön,bár kétlem! Dew főfúvókából és alapjáratiból is van több 38;40;42;45 főfúvóka pedig 162;165;168;170;175
Jó neked az a 2T
Tegyél bele kisebb főfúvókát, s nézd meg mit alkot fent, ha nem kopog be, jó lesz az
Tényleg nincs megmaradva 165 től nagyobb főfúvókád? 168 pl.
Nekem keveset kap a vas fent, benzinszinten nem akarok emelni, tűt meg majd lejjebb rakom, középen nekem úgy is picit dús ebben a melegben.
http://youtu.be/Nsvn3kQjI3k