Hallelújjaaaaa ,eglett a KTM esikszét 360 hibája,10000 köszönet a segítő szavaknak és persze Dew barátomnak akivel ma elütöttünk egy kis időt a karburátor mellett! De megszületett kis Jézus úgy hogy Goo szentkút és dobok érmét az Úrnak! Na és persze megiszok egy sört az itt segített urak egészségére is!
látom a videón hogy fasza hely lehet! tényleg ranca jutott eszembe először. kopasz tetejü fasza pampás fensikos . nem megy most még egynapos sem. befejezem a melókat idehaza aztán húzok a picsába ha még lesz hova.
hát figyu..
én még nem voltam rankán..de ugy képzeld el...ez is ugyan olyna extra jó... csak it oszt nix falu csak ez az egy a hegyben..
de gyúrd össze a bihart meg a zarándit(egymásra egymás tetejére.. akár hogy !)egy egymagába jobb mitn a kettő együtt.
sajna azt kell mondjam még dévátol is erősen jobb.
iletve itt 3 napra van utvonal....+még amiket fel sem fedeztünk...
ez kurva jó hely lehet! én mennék is kedvem is volna. csak az a pár tízezer ft hiányzik most a zsebemből. pont nyár elejére szopattak le melókkal. nincs kifizetve kb 9 kiló. jelenleg van 4500 .- ft om. azt meg nem merem elmotorozni. sajnálom.
akik a vidin a felismerhetetlenségig felismerhetően hasonlitanak mostani kinézetükhöz...
kecsöp.
szabótsabi
zoka úr(szupermotó bajnok )
ZSé..de nem a forumos neve hogy zsé
kele gabi..
...
meg még egy pár arc akit névről nem ismerek...
az a baj hogy hiába mondom...ha idáig lejösz egyedül...akkor én innen viszlek hozlak...
de szerintem ez pont ez a beköcsögölés volt hogy eszed ágábansincs eljönni...de beirogatsz...na erről beszéltem...
ha nem igy lenne én fogok a legnagyobb elnézést kérni tőled.
és már pakoljá összefelé...
de ha nekem van igazam ..akkor vállalnod kell ot nálad egy vasárnap reggeltől délutánig történő motoros túravezetést...
kb 250km ,3 és fél óra alatt ott vagyunk ...(kempingbe 2,5 óra)
nekem az pontossan ugyan annyi km mintha felmennék hozzád...de ez a hely..
a redzsiment tizen3 helyszinénél van...
a legjobb hely ahol eddig voltam(4szer)...de most az idő is itt a legjobb...+már elolvadt az összes hÓ..full ideális talaj...
itt 1000m szintkülönbséget egy közepes felfelé vagy lefelében simán meg lehet tenni.. hogy a múltkor talán 4 óra alatt 4db fért bele. És mind expret jó...kérdezzétek meg csak bontóst
én nem akarok beköcsögölös választ irni..de ha megszponzorálod én szivesen elmegyek.... lécci,lécci ha többen összedobják a szponzoráciot se baj...és akkor nem leszek hisztis..köfike..
jani
fidgyu.
az a szitu..ezért félnek tőle mert sima es gyertya és annyira ért hozzá mind...te is hogy..igy gondolkodik...
a sok trutymorás után meg 3 kotorozásonként kukázzák a racegyertyáka...
a sima es ..azmeg jó
de leszarom ki mit használ..milyne motoral megy.... hogy belelocsol egy hajtába 15 liter benyát mikor 5 alig megy el a 4t ből..mert olcsó kétté meg gyertyacsere két hidegindításonként...
nem az én dolgom.. ha hajtunk vel és jó a tecnikálya tőlem jöhet 1968as kimkówal is persze csak ha heló kittis a matrica szett rajta
és itt a szállás is... http://pensiunea-florina.ro/ta...
már voltunk itt pöstiekkel...kaja is van..de van lehetőség grillte meg bográcsozni is
valaki?
csak értelmes válaszal éredekell...utazás egyénileg is.. de lehet együtt is...
ha nem jössz el... beköcsögőlös-okoskodós elnem jövős válasz esetén egyszerűen nem is kell írni. ...
köszönöm
Szaki, a titok az öntisztulási hőfok jó megválasztásában rejlik!
Kétté versenygépbe elég perverz dolog lapát elektródás ES gyertyát rakni, normális beállítások és üzemeltetés helyett...
Mondjuk igazából az a legnagyobb baja, hogy hiányzik belőle két ütem, bár ennek ellenére van pár ember a földön aki gyorsan is tud vele menni, szóval nem szar az annyira mint ahogy a többség példája mutatja
esetleg felmatricázom a szutyok családi bevásárlo rotyogot, pokoli angyali matricákkal, bőr rojtok, koponyák a bevásárlo korsárba, hasonlo rémisztgetős holmikkal feldiszitve...
amugy meg most lesz itt a hirős nevezetes hells angels találkozo, alsoőrsön...
ez nem a herli. hanem elötte hétvégén ez egy zártkörű csak hells angels 1500 fővel 30 országbol... bazzeg lemegyek a gasgas-al csak nem fognak kinézni a retteget pokol angyalok...
ilyen csinnadrattát még soha nem láttam,amivel jött a jég