Én a felhozatalban csalódtam. Mindenféle ócska DRZ-t meg krisztus előtti giz gazokat akarnak érte adni, és még szinte én fizessek rá... Úgy látszik, hogy két esikszes marad a fórumon...
csalódtam benned.. azt hittem már gazgaszos vagy
én meg a lekopott full kerekbütykü kendámmal nyalattam maga.. tönniek úly 120 endúró ektrémend gyúró misleny gumival... az egyik úly volt a másik meg megvágta hogy olyan hegyes volt ...
persze senki nem ismeri el hogy számit a gumin a megvágás.. de akkor mért vágja meg ha nem számit... ugye
de nem gáz..mindenkinek azzal kell megoldani ami alatta van...oldja meg .. a magyarázkodás nem kell
Látom nem csak mi motoroztunk.... Nem tudom, hogy felétek milyen volt a talaj, de felénk nagyon szopóka-nyalóka... Voltak részek, ahol porzott, meg olyanok is, ahol nyálkás volt. Ott volt kihívás rendesen, főleg kopott gumival. De az "5nyuszi5" kivitt mindenhol......
sanya..
mesélj már kicsit részletesebbe...
nem azt mondom legalább úgy mint dév.. de legalább annyit mint ronix..mert az is legalább..3 sor..nem csak kettő
Tegnap voltunk Románba(Fekete erdő) .Hárman mentünk összesen,így nem nagyon kellet várni senkire,műszaki probléma sem volt. És ellentétben másokkal mi el sem áztunk. Nagyon jó kis hűvös idő volt, jó fogós talajjal. Ti úgy mondanátok,hogy (szalonnás).
Szombati időterv és programok:
Endurocross:
- nevezés: 8-10 óráig
(minden nevező ajándék belépőt kap a Sobri Jóska Kalandparkba)
- szabad edzés 10.30 - 12.00-ig
- 1órás Verseny 14.00.-tól
- Értékelés: 3 kategória I.oszt, II.oszt, III. oszt + napi licencesek
- Díjak: 1-3 hely kupa + Teljes körű belépő a Kalandparkba (ingyenes minden* )
3-6 hely érem
Triál kupa :
Pro és Amatőr kategória.
verseny : 12.00.- órától 14.00.-ig
2013.06.30.-án Extrém Enduro Kupa I. fordulója
- nevezés 08.00 - 09.30.-ig
- selejtezők rajtja 10.00.-órától
Gas - Gas különdíjak
3-6 hely érem
Büfé, sátor, zene.......
Várunk szeretettel mindenkit!
Markó - Motor SE
--
Markó-Motor Sport Egyesület
8200 Veszprém
Margit Tér 2.
06-70/369-8592 www.markomotor.hu
bakker..
ez úly infó
én már szerdán is mondtm hogy kölcsönkért motorral.. nix jó mente.. .ugyhogy végül is ez a két visszamondás erre az indokra.. macskaelletős
de nem gáz..én sem menék kölcsön motorral.. nem vagyok én szpongyorált racer.. mint
ha a 7végére összehoznád ..azért tolhanánk egyet..
persze ha 20 fok van..napsüti..enyhe szél.. és nem esik egész 7en
különben engem ugy sem tudtok rábeszélni hogy motorozzak
akkor a tegnapi az csak csepergő esö volt ehez képest.. persze az is szétáztatott minket a kocsiig..15perc alatt...de legalább a motort nem kellett nagyon lemosni
a nagyját megusztuk az erdőben elkerült minket hálistennek.. ,addig egy patakban kapirgáltunk, utána mentünk a föld uton haza felé, és rendesen fehér volt a jégtől az ut....
én meg a lekopott full kerekbütykü kendámmal nyalattam maga.. tönniek úly 120 endúró ektrémend gyúró misleny gumival... az egyik úly volt a másik meg megvágta hogy olyan hegyes volt ...
persze senki nem ismeri el hogy számit a gumin a megvágás.. de akkor mért vágja meg ha nem számit...
de nem gáz..mindenkinek azzal kell megoldani ami alatta van...oldja meg .. a magyarázkodás nem kell
mesélj már kicsit részletesebbe...
nem azt mondom legalább úgy mint dév.. de legalább annyit mint ronix..mert az is legalább..3 sor..nem csak kettő
jó ez vick vót..nem vótam
milyen volt a kárürömi ment?
mesélj...innen nem csak kivenni kell az infót ..apu..hanem hozni is kell ehez az asztalhoz valamit
erdőben..mezőn.. hegyen kukÓricásban...kicsit több infót..
és több lesz a résztvevő is
2013.06.29.-én tartandó program:
Szombati időterv és programok:
Endurocross:
- nevezés: 8-10 óráig
- szabad edzés 10.30 - 12.00-ig
- 1órás Verseny 14.00.-tól
- Értékelés: 3 kategória I.oszt, II.oszt, III. oszt + napi licencesek
3-6 hely érem
Triál kupa :
Pro és Amatőr kategória.
verseny : 12.00.- órától 14.00.-ig
2013.06.30.-án Extrém Enduro Kupa I. fordulója
- nevezés 08.00 - 09.30.-ig
- selejtezők rajtja 10.00.-órától
Gas - Gas különdíjak
3-6 hely érem
Büfé, sátor, zene.......
Várunk szeretettel mindenkit!
Markó - Motor SE
--
Markó-Motor Sport Egyesület
8200 Veszprém
Margit Tér 2.
06-70/369-8592
www.markomotor.hu
ez úly infó
én már szerdán is mondtm hogy kölcsönkért motorral.. nix jó mente.. .ugyhogy végül is ez a két visszamondás erre az indokra..
de nem gáz..én sem menék kölcsön motorral.. nem vagyok én szpongyorált racer.. mint
ha a 7végére összehoznád ..azért tolhanánk egyet..
persze ha 20 fok van..napsüti..enyhe szél.. és nem esik egész 7en
különben engem ugy sem tudtok rábeszélni hogy motorozzak
hol lehetne meglesni a zercberget
Nem rajtam múlt sem a pénteki sem a szombati hajtás-pajtás
amugymeg egy nagy tömegsport... engem nem vonz kicsit sem...
természetesen az élmezőny fantasztikus amit csinál nem piskota, elvégre ők a világ legjobbjai..
a bor ..só..meg a megahélya
de ahogy olvasom.. a pénteki után ezt a mentet is a
nem baj.. lyöwö 7en megyünk
jó ez vick volt..de
2005ben ralf sneider egy exc 525tel harmadik lett!dévid blályt meh lyuha szálminen után...