Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sziklákat kapták ebédre a "dynamite" feljáró volt a dessert! Azt hiszem nekünk ez a kaja megülte volna a gyomrunkat, sőt be is fostunk volna tőle úgy elrontottuk volna a gyomrunkat!
Walker a negyedik.
Mindhárman KLIM sisakban:-)
Gomez Centraro a harmadik. (husaberg)
Bocsánat, Andreas Lettenbichler.
Walker a második.
Jarvis lealázott mindent és mindenkit
Jarvis a célban elsőnek!
11 kor kezdődött..elvileg..race 4 óra.. 15.00 van a duda(+ a csuszás ha volt a rajtnál..annyi tálymot még hozzá kell adni)..
Na igen, ez meg a másik....
mennyi lehet még hátra?
Neked is gyanús
én jarvisnak szurkolok. de ez gáz volt ahogy leelőzte" lettit azon a domboldalon . lement érte egy fazon konkrétan ráakasztottak célirányosan és felhuzták. emezeket meg otthagyták agecibe. gáz.
mondja már el valaki joni valker honan került elő mikor lerohadt a rajtnál a vizben.
nem örültem a tegnapi teljesitménynek..
de ez van..
azért vigasztaljon mindenkit a tudat...Qrva jó volt . . még a 350bő is elég sok benya elment.. ugyhogy keveset nem mehettünk..
nAAgy köszönet a pár embernek aki ott volt..
és még nagyobb azoknak akik nem voltak ott

remélem bontóséknak is jól sikerül a mai menet.. és lesz bontósfél beszámoló is...
déved.. te meg rályérelöl nézni az Őzbörgöt este az özpörkölt vacsi mellett...ugyhogy irány hajtani
még nem értek oda érted.. vagy az erdőböl küldöd a fhúrumot.. a fa töviből a okos telifonnal
elkezdődöt...
az őzbörg
5 óra múlva lesz eredmény is

az a szitu..hogy az hibátlan 5 nyuszi öcsi .
ezt tette velem fél óra után lecseréltük az olajat.. akkor jó volt 3óráig.. kenda gumi többször leszopatott az oldalazón.. mert nem lehet itt egyből felmenni... aztán lefőzette a vizet.. aztán küzdött me vele a kenyé sáros nyomon a megvágatlan nagy kerekbütykű kendával.. amin rossz bütykök lettek levégva.. és igy oldalazóban totál atom szar..nem úgy mint a másik amiből minden 2 dik bütyköt kikanyaritva..még szétkopott állapotánam is oldalazott mint a zergék.. ez meg úlyszerű állapotána is csak csúszik lefelé...
ugyhogy a tegnapi nap a kompenzálásról szól.. amig 15.00kor(mer van óra a ktmen )elkezdődött az igazi kuplung hiszti.. egyik pillanatról a márijkra.. elment.. osz már nem is jött vissza az élők sorába.. 2 perc múlva meg mint löttyedt pöcs kuplung nélkül kellett vissza epeszteni.. erdei utakon a kocsihoz...
ugyhogy remélem mindenki boldog... .. kárörvendelő IGAZ barátaim

szali adot egy oringet ami alura való.. az most akkor gyári?mert nekem ott a hiba.. (az van elkopva.. rendesen kockás lett már )
vagy fékolajoshoz való mert az alsó haldoklott. ott (tolyás nélkül is) rántotta be a levegőt.. magába.. meg még szivárgott is
de csak egy negyed deci sem ment bele aa frisen cserélt motorolajba.. ugyhogy ezért talán nem kel lecserélni
ott álldogálnak a vizben. vagy már elindult?
Jó napot!

Egy óra múlva kezdődik Erzberg Hare Sramble online élő közvetítés!
http://live.redbull.tv/

Jarvis csak a 2. sorból indul, így igazi kihívás lesz odaérni az első helyre.
na megnézzük milyen a szentgráll... merthogy jo erdők vannak ara...
nem hiszem el hogy a ktm is kuplung hisztis.... ez nem igaz hogy annak is van baja... hihetetlen... a hibátlan motorkerékpárnak amire soha...mondom SOHA nem kell költeni.....
aztán mégis..
véletlenek márpdig nincsenek...
jo reggelt... mivan nem motorozunk...
viktor. a szeddalá keres a husabergen. kéri a számodat. valami rendkivül fontosat akar . véletlen benéztem oda és láttam hogy üzent.