En azt mondom,h semmilyen magyar palyat sem lehet osszehasonlitani az ottaniakkal,a vegtelen fel,lejarok,a kornyezet,taj.....szamomra lenyugozo az ottani termeszet.Teljesen mast ertelmezest nyer az endurozas.Plussz jo a kaja,sor.....nagy elmeny.
Pentek este a gyomrommal lett vmi,naggyon szarul voltam,es nem tudom mitol,a szombatot kihagytam,de mikor meglattam szombat reggel,h 42. csak lettem a prologon,annyira felbaszott,h mentem volna,de a verseny cucc fele a szallason maradt....Vas mentem a mezony vegerol,aztan a 8 cp elott ramszakadt az eso+jeg,ettol kicsit elkedvtelenedtem,pedig nem volt gondom.Aztan ugy dontottem a 8 nal ,h vegzek.Aki szinten kiallt az vmi 120 . korul indult,de nem hinnem ,h 100 t eloztem volna.
Arra jottem ra,h egyedul kell menjek,sokkal jobban tudok menni.
A motor parszor ewldolt,de nem tort ,szakadt,horpadt semmi.
Nem értek egyet
Szerintem egy normális vezetővel Román mezei hajtás sokkal jobb, mint egy verseny, 2 okból is.
Nincs felesleges verseny drukk, se tömeg, meg anyagilag is jóval kevesebb.
Azaz max. Román hajtást évente egyszer, de amit így elvernék zsét, abból itt helyben motorozok 3-4 hónapig, azaz ez is meggondolandó
A lényeg, hogy élvezted! Miért nem mentél végig? Veled mi történt?
nem baj.. azért jól megrugdossa az ember...
pont mint a suszter a sámfát mikor az inashoz akarja baxni mert felidegesitete a bénázásával...
de az inas ..elhajon..
a suszterné meg épp belép az aljtón ami az inas háta mögött volt..és a sánfa pofán bassza az asszonyt. .
a suszter megvakarja a fejét kisvártatva csak ennyit mond...
nem baj...igy sem rossz
a madzagos sztori jo pár éve volt, fent a bakonyban innen jo messze a régi namoto-s enduro verseny nyomvonalon... nem valoszinű hogy ez az idiota volt...
Most néztem meg a felvételeket és 6gb van hogy tom felrakni?
Ötleteket várok