azért ez erős..
ha igazá geci lett volna.. és ért hozzá...kicsavarja az olajbeöntöt..és egy marék erdei kiskavicsos földet szépen belefolyat amarkából.. visszacsavarja a kupakot...és elmegy...
semi nyomot nem hagy..de mire hazaérsz..ha hazaértsz.. már szét is basztada motort...belül
fidgyu.. a madzag..a a madzag az nem ennke a faszkalapnak sétautvonalán volt...teljessen véletlen?
ugy lehet scherlok-zarándholms ezt is kideritette
de tényleg..
sétáj vele egycő egy napot dumcsiztok..lehet kiderül még más is...
mondjuk akkor azért féllyen a tag egy kicsit..nem
Tisztelet a tartásodért, h nem verted meg
Sajnos vannak ilyen emberek
A normális szerintem az amivel mi találkoztunk, hogy szól, srácok ez a magán terület, ide ne gyertek, mert a tulaj nem szeretné,
felfogom, megköszönöm, h szólt, s nem megyek oda többet.
Egy tanulság a jövőre mindenkinek, ne hagyd a motorod az erdőben látótávolságon kívül, mert már ott sincs biztonságban
már hivott eská egy órálya meg rély is az előbb...
mondta hogy állat volt.. bár ő csak a prolog 50 percét csinálta meg meg a vasárnapot 80%ban...mert a felhőszakadás miatt ..kiált...
azt mondta nagyon könnyű volt...
ezt krisz is mondta...hogy kicsit lálytos lett de igymeg nagyon veretős tempós...a haladós..
a port is mondták hogy az nagyon gáz volt.. a fákközt megült mint a kacsa a nádasban..
dehát 30 fok 4 héten keresztül semmi eső.. mitől lett volna ..sár?
gondolhatod... mi jön még ezek után az ilyen elme roggyant faszkalapoktol? ha ott hagyom a sisakomat a motoron azt is ellopja esetleg ledobja a sziklárol, vagy legközelebb begyujtja a földre kifojt cirka 5 liter benzint, és arra megyek vissza hogy lángol a motorom... vagy miafaszom....?
jahh mondjuk akadtam már fenn erdőben az ösvényre kifeszitett madzagon... az se tartozik a jo élményeim közé....
sok az elmebajos ezen a bolygon és alacsony a kerítés, ápolok meg kevesen vagyunk...
wÓt sokk 6ás..azt látom..de ricsi is látta
nyugodt vagy..és okos...szerencsés napja volt ez a faxinak...
ha dzsi is ot lett volna.. vagy mondjuk z ő verdályát teszi tönkre...
ugy lehet a seprűnyél vastagságú faágat feltolja a tag seggébe..majd beletöri a kilógó rész hosszának csökkentése érdekében
remélem telószámot cseréltetek..és mostmár együtt lyárlyátok az erdőt.. mint bob és bobek.. vagy... sztan és kan ..
de ha ez nem is jönne össze de az ünepi ebédhet dec 25dikén azért ott lesz nálatok
bexarás..dév..ez állat wÓt
nem látszik a vidin hogy az utolsó 3m az függőleges a zeleje meg csak szimplán geci meredek
és az hogy a végén felugrik..vagy másfél méter magasra a kis nyuszi5csi
mai nap sem mult el erdei kaland nélkül, hárman voltunk felmentem egy sziklás feljáron, letámasztottam a motort egy fához, és vissza sétáltam kb 15 méter leültem egy kidölt fára és néztem hogy a többiek hogy küzdenek...
nem birtak feljönni ,ekiabáltam kerüljenek a szokott uton fent találkozunk, megyek vissza a motoromhoz látom a benzincső lehuzva a karbirol ezerrel ömlik a benzin a földre... alig volt már a tankban pár deci...
na mondom mi a faszom ez, a csizmával sose tudnám lerántani a benzincsövet annál beljebb van, akkor esik le hogy a szemüvegemet a kormányra akasztottam, zsir new scott, és az is eltünt, na rögtön megvilágosodtam hogy ezt valami über faszkalap geci csinálta....
meg is lett a faszi , ott császkált a nőjével ilyen méregzöld fejü über idiota...először hazudozott , hogy ő sose csinálna ilyet meg hasonlo hazugságok,kiürittetem a hátizsákját, nagy lelkesen meg mutatta hogy nézzem meg nála nincs a szemüveg, akkor már gondoltam hogy eldobta valahova... erre onnan 20 méterre kurva nagy száraz fák ágak behuzkodva az ösvényre ugy hogy elötte 20 percel voltunk arra, és akkor még nem volt.... na rögtön mondtam a tagnak te huzkodtad ide ezeket a fákat, mondta ja igen azt ő rakta oda, mert mért motorozunk arra, és hivja majd a rendőröket és hasonlok,.... mondom neki te hazudos geci rongálást okozol más motorján és lopást erre még te akarsz rendőrt hivni és neked áll feljebb....rögtön kibujt a dolog hogy mindent ő csinált....
nem sok híja volt hogy pofán vágjam a tagot, ráadásul tuttira ez a faszi lopta el tavaly az övtáskámat telefonal együtt onnan nem messze egy másik helyen, mert elötte pár nappal találkoztam ezzel a faszival a fák között, akkor is oda futott hogy majd lefényképez és mit keresek itt.. és hasonlok....
öröm az ürömben hogy haverokkal elkezdtük keresni a szeműveget és megtaláltuk, bedobta a sűrübe a rohadék...
mit mondjak ....ritka idiota egy emberek vannak ezen a földön....
nem az számit hogy vannak néálad jobbak vagy rossazbbaka csak az hogy amit csinálsz olyanokkal csináld akik hasonszórüek..és élvezd a motorozás minden pillanatát...
a te szinteden ahol vagy.. olyan helyeken mennyél ahol éled...élvezed..
csak az számit hogy az élvezet legyen a nap vége..
ne stresszeleje magát senlki...csak endzsoly de rályd (én pl ezt szeretem a fonetikus angolban )endzsoly de vrályt
ami még elmaradt...
déwed rmxje...
le akalappal... jobban birta a forrást mint a ktm exc 250!
nagyon szép a hangja..és kakaó is van benne...
mentem vele.. egy lefelét..
mert dév épp kamerázott és miattam lejött vagy 40m ert a hegyoldalt..gyalog..és ha már miatam.. és nekem..akkor felmentem oda az sx 525tel.. és visszavittem neki a kis rmxet...
hát mit mondjak...
tudom mért foralja a vizet mikor nyekteti a qplungot..m ert gyakrolatilag...full behúzott állapotban is csak épp félig emel ki...
lefelé konkrétan 1 fokozatba behúzott kuplungal ..vagy 3-4 szer átforgatta a főtengelyt azon a 30-40 méteren...
hát nagyon nehéz igy menni..
déved előtt le a kalappal...
és még egyszer köszi mindenkinek...
kérdék zergéék a végén.. mi a véleményem róluk...
hogy mondja meg őszintén...
há mondom ne itélő biró vagyok én..de megmondom én a véleményem akár mikor ..a hátatok mögött is
há mi lenne...
faxa...
zsir.
BB
én is akartam csinálni az előbb galériát.. csak éna táska tartalmáról..de aztán felhagytam vele..
mert ha olyanok nézik akik akkora sejtéssel vannak a technika iránt mint zerge...
akkor nekik full fölösleges még egy fogpiszkálót is cipelniük...(kb mint nekem a helyesirási szótár )
mert mikor zerge megkérdezte a tunyingvizpumpakerék elmagyarázása után..mért ebbe hol van egyáltalán a vizpumpa..miközbe neki is ilyen a ktm je...
hát wérbe forgott a szemem..
szóval ..ezeknek felesleges a z ilyne képsorozat..nézd csak meg..neked az utolsó két beirást.. full hozzáértetlen.. idita faszok..lya az csak egy...ember irta...de nem én vótam
. . . . . .
hát EZ hülyeség
egyik kézzel a sisakot kell fogni és egykézzel úszni...
aki ezt nem tudja az ki van ..zarizva
mert egy kézzelk aki nem tud úszni..az nem másszon fára ..mert elüti a villa....most
ezért vagyok ÉN az eghsztrémen gyúrós
amúgy ..ha dani nem dani hanem daniella...mondjuk egy ...csaj... és...még kacsint is...és nem a motorja alá esik be mikor odaérünk a partra..
mert egycő csak kiabált..hugy zari segijjé( hogy valahogy a szélére ált és beborultt és félig a vizben... fél lábbal a motor alatt beszorult ugyhogy ha nem vagyok ott... lehet még most is ott kajabál..ugyhogy ...az egy egen vesszélyes hej
de az volt a szitu
hogy
a viz is vagy 22 fokos.. a nap is sütöt.. máskor oda mással szervezek pogramot
szerintem balinyo kellene rendezni enduros-balaton átuszást idulni motorral székesfehérváról csak erdei terepen le a balatonra átuszni oda vissza uszás után motorral székesfehérvárra vissza és elnevezzük Viktor cupinak első dij sx525 hajtás
ha igazá geci lett volna.. és ért hozzá...kicsavarja az olajbeöntöt..és egy marék erdei kiskavicsos földet szépen belefolyat amarkából.. visszacsavarja a kupakot...és elmegy...
semi nyomot nem hagy..de mire hazaérsz..ha hazaértsz.. már szét is basztada motort...belül