hálybálybobály
nem értem ezt a bikarodeóhasonlatodat..de nem gáz..olyna sok mindent nem értek a világból.. egyel több vagy 123mal kevesebb..az már mind1...
az sx nyuszi öcsi lenne a bika a kis lyuhász lyámborra gondol...ugribugri nyuszi öcsi:-) http://www.youtube.com/watch?v...
már láttátok de nem tudom elégszer megnézni
ron a gyerek ügyes.. énekhangja.. maga a meg....ugy hallom ő lesz a következő fási ády.... vagy zámbó árpy
az apai büszkeség... ügyes kölök légy is rá büszke..
a héten én is büszke voltam a gyerekre, mikor elmesélte hogy 5-öst kapott énekböl, és nagy vidáman elmondta mekkorát puskázott, szakadtam a röhögéstöl...
felrajzolta a kezére azt zenei marhaságot amiböl 1 szot sem értett, de az osztálytársai sem, aztán hosszu ujju polo volt rajta mikor a tanár nem figyelt leolvasta...
kezdesz emberib lenni te... grat a válasznak ebben szerintem nekem van szerepem, s persze a csoda szép fiadnak, berakhatnál egy képet róla, amikor ott áll melleted tudod a fészen látszik, én nem merem mert saját életed de büszke lehetsz rá. Assyon is nagyon csinos grat. nem is értem mi lehet benne vonzó ...
na de ami a lényeg nem is kommentáltad JB. Maney-t Asterodon, azért raktam be mert amikor mész fel a bukkanos sirokin vagy a HecaPron akkor a J.B. Mauny-ra emlékeztetsz amikor megmarad Ateroidon detto te a 525-an ahogy dobal le magárol.... http://www.youtube.com/watch?f...
kösz.
azt azt sprint, majd meg akart dögleni ott a youtbon latszik
a ideiglenes edző mert az övé kint van valahol valami VB-n, jelezte be se fognak jutni a döntőbe, mert tudta a másik három 10 sec el fut rosszabbat, de fiam mondta nem nem dobogosak leszünk, ozt a ideiglenes edző oda se jött a közös fotóra szégyellhette magát, utólag mesélte el a fiam.
kurva jó érzés volt, a srác majd meg akart dögleni úgy tolta.
Érdekes volt látni a 3 váltó fiu végig 6-7 helyen mentek és egyik 7 röl elözö 6-ra majd jött a gözös zsirtomi, agyon baszta a mezőnyt..
a melletem lévő apuka akinek fiát lenyomta végig örjöngöt mekkorát tarolnak mert gyenge a mezőny, azt mikor befutottak harmadiknak szegény eltünt... jó volt.
ez fasza...
mondanám hogy az apályra hasonlit.. mer ügyes...
és itt jön a bekérdezős zari.. a kérdésével..
na innentől gecci és találkoztál már vele
lyaú ez csak vick vót...
én sem biztos hogy láttam már az enyémnek az aplyát.. mert a kölök szép...ugyhogy tuti van valami ha felkél az asszony azzal kezdem szályba baszom... ..és csak aztán a többi
mer ma az ő szülinapja van.. kaplyon már valami élményt is...
Illetve gratulaljatok ma a fiam harmadik lett az OB 4x600 méter válton de ugy hogy negyedik váltóként, 6 helyről a döntöben 600 méteren befutott harmadiknak. 1:36 - 600 meteres futás idővel 12 éves. http://youtu.be/gXn9JQppcuc
meg hát..
szerintem olyna szituban.. ami a hátsót illeti.. ritkán lesz..de már kitaláltam...nagyából letörölni.,.majd ovatossan benzines rongyal szárazra a folt helyén...aztán simar rongy le a benyát...és utána ragaszt6ó..szerintem...
előre úyg sem rakok olyat.. hátul meg .. olyan ritka a kiszúrós defekt mint a fehér OllÓ kicsípős meg mostmár csak akkor lesz ha ...nagyon nagyon odaküldöm
mondjuk azt tegyük hozzá, a szilikon zsiros szereléshez hogy elég mocskos melo, ugy célszerü ahogy Vik mondja hogy egy szétvágott ruhába tenni azt ugy betürni , de még igy is le kell törölgetni nitroval a féktárcsát, mert jut mindenhová...
arra leszek még kiváncsi a folt megmarad-e rajta egy javitásnál..
na ma tekertem egy 40est...
sok emelkedő nem volt benne..de a szembe szél az jó volt ...a hát szél meg még jobb
olyan igazi kellemes nyárelő idő volt... fress levegő...
ilyenkor kár kimozdulni a 4 fal közül..
rélyelé mi van...
mióta visszajött délywáról.. és irt pár sor..meg azt hogy milyen fasza volt...azon kivül nem sok mit irt..meg a fejkamerás felvételeket is zsir kocsilyában hagyta
pedig én azt hittem a következő nagy endúró csillag...ő lesz ...(a D...E kategóriában
vagy ugy lehet kiment gyúrni .. és a családot leszarva.. élyt nappallá téve motorozik..mert nemsoká itt a balya mare..meg a nep.. mega redzsiment 13....és késztül mint....a....tom
kint van két motoros cimbim is... de nem búcsúba lenne a helyük hanem a hegyen
nagyanyám volt kint vagy 2 éve,anyám mot mondta h menne...de minek...annyi nép van ott nincsenek elegen ott?
nem értem ezt a bikarodeóhasonlatodat..de nem gáz..olyna sok mindent nem értek a világból.. egyel több vagy 123mal kevesebb..az már mind1...
az sx nyuszi öcsi lenne a bika
http://www.youtube.com/watch?v...
már láttátok de nem tudom elégszer megnézni
ron a gyerek ügyes.. énekhangja.. maga a meg....ugy hallom ő lesz a következő fási ády....