gyatya lesérült? mi lett vele? nincs ott egy jó gyerek aki menne? szóljatok Túrainak vagy Sanyi a légiós,vagy ,vagy nem is tudom... am én elmennék,de geci sokba lenne,akárhogy számoltam, aradra rászántam,kár volt, erre jobban érte volna a pénzt...
csütörtökün idnultok?
hajrá, aztán végigcsinálni ám!
Meglatod,hjo lesz nagyon....azon a kis lukakon en is elgondolkodtam ..Egyebkent a tuning kosar csupa luk az S3 as,ugyhogy mi rosszat nem csinaltunk az is biztos....Pneteken meg szombaton motorozas az ajkaiakkal,oszt megmondom,hogy birja a forro helyeket,ha meg igy is hallatni meri magat akkor meg van lehetoseg furkalni
hülyére.azaz hüjére fúrkályátok szegényt. .a végén már nem marad benne anyag...mért nem veszitek ki az egészet a picsába
dévai nevezést tudok.. 3 a kettőben ...
akcióban illetve bonux kíwéj részvényeket 4-a 6ban..
már hivogatnak hogy vegyek én is ..de mondom ..minek...
én is akarok dévára menni..ha befieztik a nevezést az iottni költségeket+ 300euró pernapidilyat kapok.. egy rálydelt aki viszi a motort...mert ekem kedvem nem lesz hozzá...
ha meleg lesz azért ha hideg azért ha esik azért ha por van azért ha jó a talaj azért...
ha sapkában lesz a rajtoltatósrác akor azért ha nem akkor meg azért
halyrá racelok . .
En is elmendegelnek a nyomokon a Devai versenyen....de meg 1 kalap penzt kiadni,hogy odaig eljussak.... Na de ha mar bizonyitani akarok azt csakis magamnak akarom,es itt van dombocska,meg hegyecske hol vagánykodni...
erröl az uccso mondatodrol az jutott eszembe ha feltalálják a hangos netet, akkor Viktoral nagyon megszivjuk... mert aki nem ismerné élőben "kicsit"többet beszél mint amennyit klaviaturán keresztül...
jó..
nem is szabad úgy csinálni ahogy nem szeretnéd..
csak mondom hátha kicsit tudsz engedni abból a fél napból az egész napos felé..
de nem gond...
vezető lesz..csak..veled is jó volt mikor vezettél..akkor meg épp az volt hogy csak egész naposat tudtunk menni...de azt meg késő estig...hát most pedig ez is belefért volna.
én kérek elnézést hogy zavarni akartalak...
ne sirdogálj Vik, majd csak elvisz valaki motorzani... annyi barátod van a környéken miért nem keresed meg őket biztos szivesen elvisznek bárhová....
én nem igazán járok mostanában egész napos kapirgálásra, inkább megyek minden nap ha tehetem, és főleg délután, csak 2-3 orásakat de azt jo tőményre... és egyedül...
SUpermotyo http://www.youtube.com/watch?v...
Beni srác megy elől velem kezdte s akkor mögöttem ment, most vagy 10 sec-et verne rám másodpercenként nagyon durva jol megy Onodi Benji !
ne teszteld a rodt6 dánloppot.
mondom itt a kenda.. kitúrtam belőle a virágokat..illetve kimosta az eső...
és még bütyök szerű képződménycsonkok is lát6ók rajta..
megkapod.. ingyé csak hozd az úly dánloppot..meg hozzá még egy kis alyándékot:-)
csütörtökün idnultok?
hajrá, aztán végigcsinálni ám!